Analist Development voor onze Analytical Department

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Goede ideeën bij een patiënt krijgen doen we niet alleen.

TIO, een farmaceutische fabrikant in Oud-Beijerland, werkt samen met haar partners aan het proces 'van idee naar patiënt'. Dit zorgt voor een zeer uitgebreid pakket aan producten.
Met ruim 350 experts leveren wij op een innovatieve manier maatwerk zodat iedereen toegang heeft tot de juiste medicijnen. Wij zijn betrokken in de samenleving en leveren een grote inspanning om een betrouwbare partner te zijn. Dat vinden wij belangrijk!

In ruim 25 jaar hebben we als nuchter en gezond familiebedrijf een team gevormd waarmee we streven het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt te leveren. Iedere collega vormt hierin een cruciale schakel. 
TIO is ambitieus en investeert continu in ontwikkeling. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit is belangrijk voor onze producten én voor onze mensen.

Wij leren van vandaag en proberen het elke dag een beetje beter te doen.

Wat ga je doen?

Onze Analytical Department is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van analysemethoden  en kwaliteitscontrole van de geneesmiddelen die we produceren.

In de functie van Analist Development lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe analysemethoden voor geneesmiddelen. Samen met de Projectcoördinator Analyse zorg je ervoor dat we nieuwe producten en analyses blijven ontwikkelen. Tot je beschikking staat een modern laboratorium met veel verschillende analyseapparatuur (o.a. HPLC, GC en LCMS) en een leuke groep collega’s. Belangrijk in deze nieuwe functie is dat je flexibel en nieuwsgierig bent. Ook vind je het een uitdaging om in een dynamische omgeving te werken.

Je werkzaamheden zijn zeer afwisselend en bestaan onder meer uit:

 • Ontwikkelen van kwantitatieve en kwalitatieve methoden van formuleringen zoals crèmes, zalven, tabletten enzovoorts;
 • Bieden van analyseondersteuning aan de afdeling Research & Development;
 • Opzetten en uitvoeren van methodevalidatie;
 • Opstellen van analysevoorschriften;
 • Testen van nieuwe apparatuur en technieken;
 • Deelname aan projecten;
 • Overdragen van methodes aan Quality control.

Jouw profiel

 • Essentieel is minimaal een afgeronde HBO opleiding in de analytische chemie;
 • Je bent communicatief vaardig en mede hierdoor een goede gesprekspartner voor de klant;
 • Je hebt ervaring (mag ook vanuit je opleiding) in methode ontwikkeling  (met name HPLC);
 • Ervaring in de farmaceutische industrie is een pre.

De competenties en vaardigheden die je nodig hebt om deze functie binnen Tio goed te vervullen zijn: analytisch vermogen, creatief, klantgericht, kritisch, communicatief vaardig, pro actief en flexibel. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar mensen die iets toevoegen aan ons team. Heb je bijzondere vaardigeden of expertise (ook buiten ons vakgebied), laat het ons weten!

Wat kun je van ons verwachten

 • Een marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Geen premies voor jou, TIO betaalt de volledige premie voor jouw pensioen;
 • Het maakt niet uit waar je woont, iedere medewerker krijgt reiskostenvergoeding;
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Onze generalisten en specialisten krijgen de mogelijkheid om zich vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen door trainingen, opleidingen of coaching;
 • In het kader van een gezonde bedrijfscultuur organiseren wij, na werktijd, op dinsdag bootcamp en op donderdag yoga. 

Mochten we voor de sluitingsdatum al de geschikte kandidaat hebben gevonden, dan zal de vacature niet langer vacant zijn. 

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?
 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

    Nina Pentreath

      +31 186 286 175

       recruitment@tiofarma.nl