Analist Quality Control voor de Farmaceutische Industrie

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Goede ideeën bij een patiënt krijgen doen we niet alleen.

TIO, een farmaceutische fabrikant in Oud-Beijerland, werkt samen met haar partners aan het proces 'van idee naar patiënt'. Dit zorgt voor een zeer uitgebreid pakket aan producten.
Met ruim 350 experts leveren wij op een innovatieve manier maatwerk zodat iedereen toegang heeft tot de juiste medicijnen. Wij zijn betrokken in de samenleving en leveren een grote inspanning om een betrouwbare partner te zijn. Dat vinden wij belangrijk!

In ruim 25 jaar hebben we als nuchter en gezond familiebedrijf een team gevormd waarmee we streven het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt te leveren. Iedere collega vormt hierin een cruciale schakel. 
TIO is ambitieus en investeert continu in ontwikkeling. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit is belangrijk voor onze producten én voor onze mensen.

Wij leren van vandaag en proberen het elke dag een beetje beter te doen.

Wat ga je doen?

In de functie van Analist Quality Control voer je analyses uit op geneesmiddelen (small molecules) en grondstoffen waarbij je meerdere analysetechnieken (o.a. HPLC, titratie) gebruikt. Het brede productassortiment en de diverse toedieningsvormen (o.a. crèmes, zalven, zetpillen en tabletten) zorgt ervoor dat je analyses zeer divers zijn. Je bent verantwoordelijk voor de keuring van de geneesmiddelen en de grondstoffen daarvan, zowel fysisch als chemisch. Daarnaast voer je microbiologische analyses uit ten behoeven van de microbiologische monitoring. Jouw resultaten worden gebruikt om het geneesmiddel op de markt te brengen en beschikbaar te maken voor de patiënt. Verder doe je onderzoek naar de stabiliteit van producten die in de markt staan.

Jouw profiel

  • MLO niveau 4 of HLO opgeleid;
  • Bij voorkeur ervaring met HPLC en diverse chemische analyses;
  • 32-40 uur per week beschikbaar;
  • Momenteel werkzaam op een QC laboratorium.

De competenties en vaardigheden die je nodig hebt om deze functie binnen TIO goed te vervullen zijn: nauwkeurig, kwaliteitsbewustzijn, communicatief vaardig, zelfstandig en makkelijk met software om kunnen gaan.

TIO groeit en wij zien graag dat onze medewerkers meegroeien. Je krijgt de mogelijkheid om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen door trainingen en opleidingen. Als Analist QC zijn er verschillende mogelijkheden om op termijn te groeien. Zo zijn er verschillende rollen ten aanzien van bijvoorbeeld reagentia of apparatuur. Het is op termijn ook mogelijk om door te groeien binnen de functie, binnen de afdeling QC of bij de andere afdelingen binnen Analytical Department, Development en Quality.

Wat kun je van ons verwachten

  • Een marktconform salaris;
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
  • Geen premies voor jou, TIO betaalt de volledige premie voor jouw pensioen;
  • Het maakt niet uit waar je woont, iedere medewerker krijgt reiskostenvergoeding;
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Onze generalisten en specialisten krijgen de mogelijkheid om zich vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen door trainingen, opleidingen of coaching;
  • In het kader van een gezonde bedrijfscultuur organiseren wij, na werktijd, op dinsdag bootcamp en op donderdag yoga. 

Voor functie inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Linda van Leeuwen, QC Teamlead. Zij is te bereiken op +31 186 286 758.

We kijken uit naar een persoonlijke kennismaking!

Mochten we voor de sluitingsdatum al de geschikte kandidaat hebben gevonden, dan zal de vacature niet langer vacant zijn.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?
 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

    Dyonne de Graaf - Smit

      +31 186 286 174

       recruitment@tiofarma.nl