Anne van der Veen

Supply Chain Planner


Na de havo begon Anne vol enthousiasme aan de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Dit bleek niet helemaal haar ding te zijn en ze besloot over te stappen naar Sociaal Juridische Dienstverlening. Toen ze hier ook niet op haar plek zat, gooide ze het over een andere boeg. Ze stopte met haar studie en ging werken om rustig na te kunnen denken waar nu wél precies haar interesses lagen.

Anne kwam via het uitzendbureau bij TIO binnen en begon als uitzendkracht op de afdeling Verpakken. Na een jaar werken, startte ze naast haar functie een administratieve opleiding. Destijds was ook behoefte aan ondersteuning bij het maken van productieplanningen. Anne pakte dit op, eerst voor twee uur per dag, maar dat werd al snel meer. Vandaag de dag is ze onder meer verantwoordelijk voor de volledige planning van de afdeling Crèmes, Zalven en Vloeistoffen.

Uitdagingen en verbetermogelijkheden zijn genoeg aanwezig bij TIO. De organisatie is sterk gegroeid en het systeem waarin wordt gewerkt, is aan vernieuwing toe. Een belangrijk verbeterpunt is meer inzicht verkrijgen en het verder automatiseren van de planning. Hierin speelt Anne een grote rol van betekenis.

Het leukste aan haar functie vindt Anne het regelmatige contact met verschillende afdelingen. En dat moet ook wel. Goede communicatie is essentieel om de planning rond te krijgen. “We werken met z’n allen hard aan om een product op tijd te leveren.”

Enthousiast geworden na het verhaal van Anne?

Solliciteer dan ook!