Apothekers Ondersteuner Ad-Hoc Bereidingen

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         

 

Goede ideeën bij een patiënt krijgen doen we niet alleen.

TIO, een farmaceutische fabrikant in Oud-Beijerland, werkt samen met haar partners aan het proces 'van idee naar patiënt'. Dit zorgt voor een zeer uitgebreid pakket aan producten.
Met ruim 350 experts leveren wij op een innovatieve manier maatwerk zodat iedereen toegang heeft tot de juiste medicijnen. Wij zijn betrokken in de samenleving en leveren een grote inspanning om een betrouwbare partner te zijn. Dat vinden wij belangrijk!

In ruim 25 jaar hebben we als nuchter en gezond familiebedrijf een team gevormd waarmee we streven het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt te leveren. Iedere collega vormt hierin een cruciale schakel. 
TIO is ambitieus en investeert continu in ontwikkeling. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit is belangrijk voor onze producten én voor onze mensen.

Wij leren van vandaag en proberen het elke dag een beetje beter te doen.

Wil jij als apothekersassistent(e) graag zorg op maat mogelijk maken? In ons QA team is een plek vrijgekomen voor een nieuwe collega.

Bij TIO produceren wij een grote verscheidenheid aan geneesmiddelen. De Ad-Hoc Bereider (DAB) is één van de onderdelen van TIO en bereidt magistrale medicatie op patiëntniveau. Dit doen wij onder andere voor patiënten met bijzondere indicaties die sterktes van geneesmiddelen nodig hebben die niet commercieel verkrijgbaar zijn. Ook maken wij voor kinderen producten in de juiste dosering en toedieningsvorm. Onze producten worden doorgeleverd aan (ziekenhuis) apotheken door het hele land. 

Wat ga je doen?

Nieuwe bereidingsaanvragen worden op dagelijkse basis door jouw beoordeeld (triage) voordat ze mogen worden geproduceerd. Je overlegt met de klant, je bereidende collega’s van productie en de logistieke afdeling om te zorgen dat elke aanvraag op tijd wordt afgehandeld. Het gaat hier om kleinschalige productie, afgestemd op individuele patiënten. De bereidingsaanvragen lopen uiteen van een eenvoudige crème of drank tot samengestelde zetpillen en capsules en ook risicovolle en aseptische bereidingen. Op alle werkzaamheden is de GMP regelgeving van toepassing, naleving hiervan wordt ondersteund door een kwaliteitssysteem. Een deel van dit kwaliteitssysteem heb jij in beheer en je zorgt ervoor dat de interne procedures op orde zijn en blijven. Tevens zie je erop toe dat je collega’s getraind zijn in de aangewezen taken en bijbehorende documenten. Daarnaast handel je klachten af, beoordeelt afwijkingen en stelt specificaties en documenten op voor autorisatie. In productie controleer je de invoer van alle ontvangen grondstoffen voordat deze worden gebruikt.

Kortom: een backoffice functie met afwisselende werkzaamheden in de industrie maar toch met een kleine afstand tot de patiënt! Samen met het team van apothekers en assistenten draag je bij aan het invullen van de benodigde randvoorwaarden om uiteindelijk maatwerk geneesmiddelen te kunnen leveren van hoge kwaliteit.

Jouw profiel

 • Je bent in het bezit van een MBO-4 apothekersassistent(e) diploma;
 • Je bent 32 – 40 per week beschikbaar;
 • Je hebt ervaring met apotheekbereidingen, triage, QA werkzaamheden en werken volgens GMP eisen;  
 • Je bent gewend te werken met digitale systemen en Office applicaties;
 • In de dagelijkse dynamiek van (spoed) aanvragen weet je zorgvuldig te blijven;
 • Je werkuren liggen ergens tussen 7:00 uur en 17:30 uur. Een aantal werkdagen kunnen in overleg thuis worden uitgevoerd.

Om deze functie binnen TIO goed te vervullen weet je van aanpakken en heb je een goed werktempo waarbij kwaliteit en veiligheid altijd voorop staan.

Wat kun je van ons verwachten

 • Een marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Geen premies voor jou, TIO betaalt de volledige premie voor jouw pensioen;
 • Het maakt niet uit waar je woont, iedere medewerker krijgt reiskostenvergoeding;
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Onze generalisten en specialisten krijgen de mogelijkheid om zich vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen door trainingen, opleidingen of coaching;
 • In het kader van een gezonde bedrijfscultuur organiseren wij, na werktijd, op dinsdag bootcamp en op donderdag yoga. 

Voor functie inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Nico Zandman, Gevestigd Apotheker. Hij is te bereiken op +31 186 286 203.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?
 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

    Nina Pentreath

      +31 186 286 175

       recruitment@tiofarma.nl