Application Consultant - Technical Solutions

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Goede ideeën bij een patiënt krijgen doen we niet alleen.

TIO, een farmaceutische fabrikant in Oud-Beijerland, werkt samen met haar partners aan het proces 'van idee naar patiënt'. Dit zorgt voor een zeer uitgebreid pakket aan producten.
Met zo'n 400 generalisten en specialisten leveren wij op een innovatieve manier maatwerk zodat iedereen toegang heeft tot de juiste medicijnen. Wij zijn betrokken in de samenleving en leveren een grote inspanning om een betrouwbare partner te zijn. Dat vinden wij belangrijk!

In ruim 25 jaar hebben we als nuchter en gezond familiebedrijf een team gevormd waarmee we streven het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt te leveren. Iedere collega vormt hierin een cruciale schakel. 
TIO is ambitieus en investeert continu in ontwikkeling van onze faciliteiten en van onze mensen. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit is belangrijk voor onze producten én voor onze mensen.

Wij leren van vandaag en proberen het elke dag een beetje beter te doen.

Wat ga je doen?

Heb jij een passie voor operationele en technische omgevingen? Heb je een scherp oog voor software en de wensen van gebruikers? Ben je bovendien communicatief sterk en gedreven om samen te werken? Lees dan snel verder.

We zoeken namelijk een enthousiaste Functioneel Beheerder die de brug slaat tussen nerdy kennis en praktische oplossingen. Als je wilt bijdragen aan de optimalisatie van ons MAXIMO softwarepakket (software voor ondersteuning van de onderhoudsafdeling voor productie) en tegelijkertijd nauw wilt samenwerken met diverse afdelingen, dan is dit jouw kans.

Jouw werkplek
Je zult je thuis voelen in ons kleine, hechte technische team binnen een productieomgeving. Je werkt zij aan zij met de applicatiebeheerder van IT en externe partners en gebruikers. Samen zorgen jullie ervoor dat ons MAXIMO pakket in topvorm blijft. Het team ondersteunt niet alleen op administratief en planningsgebied, maar werkt ook nauw samen met R&D en het lab.

Jouw werkzaamheden in een notendop

Als Functioneel Beheerder heb je een veelzijdige rol. Jij houdt onze systemen up-and-running en voert functionele verbeteringen door. Je denkt mee over inrichtingsvraagstukken en vertaalt gebruikerswensen naar concrete verbeteringen. Licentiebeheer en kwalificatiedocumentatie houd je strak in de gaten. En niet te vergeten, je bent het centrale aanspreekpunt voor operationele gebruikers en onze IT-partners.

Jouw profiel

 • Minimaal 2 jaar werkervaring als applicatie of functioneel beheerder (medior niveau).
 • Je hebt inzicht in Dbase werking en datakenmerken.
 • Een MBO diploma in een ICT-gerelateerde richting.
 • Ervaring met MAXIMO is een pluspunt.
 • Je hebt affiniteit met technische processen zoals storing en onderhoud.
 • Jouw planmatige en zelfstandige aanpak is bewonderenswaardig.
 • Je schudt de juiste oplossingen uit je mouw, ook bij tegengestelde belangen.
 • Je communiceert vlot in zowel Nederlands als Engels.

Jouw persoonlijkheid
Jij bent die unieke combinatie van een technicus en een communicatief talent. Je schakelt soepel tussen het vertalen van gebruikerswensen en het implementeren van slimme oplossingen. Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend; je weet de balans te vinden tussen persoonlijke betrokkenheid en resultaatgericht werken.

Wat kun je van ons verwachten

Je krijgt bij ons de kans om je stempel te drukken op het optimaliseren van ons belangrijke MAXIMO softwarepakket. Samenwerken staat bij ons centraal, en we bieden een omgeving waarin je kunt groeien en jouw ideeën kunt laten bloeien.

 • Een bruto maandsalaris tussen € 3311,80  en € 4939,30 op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt.
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  - Premievrij pensioen.
  - Goede reiskostenvergoeding.
  - Een lease fietsplan. Voordelig een fiets rijden, zowel zakelijk als privé.
  - Gezellige gezamenlijke activiteiten, waaronder yoga en bootcamp.
  - Ruime mogelijkheid voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Ben jij klaar om jouw nerdy skills te combineren met praktische verbeteringen en samenwerking? Wil je een sleutelrol spelen binnen ons Technisch Support Team? Aarzel dan niet, solliciteer vandaag nog en help om onze technische processen naar een hoger niveau te tillen!

Heb je vragen over de functie? Neem gerust contact op met Naveen Sanker Sing (Team Leader Maintenance & Technical Administration), via telefoonnummer 0186 286 432.

Let op: de vacature sluit zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden. Wacht dus niet te lang met solliciteren. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen als waardevolle aanvulling.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv's andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?


 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

Ilona de Koning

  +31 186 286 174

  +31 6 26986820

   recruitment@tiofarma.nl