Application Consultant IT

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Goede ideeën bij een patiënt krijgen doen we niet alleen.

TIO, een farmaceutische fabrikant in Oud-Beijerland, werkt samen met haar partners aan het proces 'van idee naar patiënt'. Dit zorgt voor een zeer uitgebreid pakket aan producten.
Met ruim 350 experts leveren wij op een innovatieve manier maatwerk zodat iedereen toegang heeft tot de juiste medicijnen. Wij zijn betrokken in de samenleving en leveren een grote inspanning om een betrouwbare partner te zijn. Dat vinden wij belangrijk!

In ruim 25 jaar hebben we als nuchter en gezond familiebedrijf een team gevormd waarmee we streven het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt te leveren. Iedere collega vormt hierin een cruciale schakel. 
TIO is ambitieus en investeert continu in ontwikkeling. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit is belangrijk voor onze producten én voor onze mensen.

Wij leren van vandaag en proberen het elke dag een beetje beter te doen.

Tiofarma zoekt een enthousiaste Application Consultant die de IT afdeling kan ondersteunen bij het beheren en onderhouden van applicaties en informatiesystemen. 

Wat ga je doen?

 • Beheer van software applicatie(s) (ERP, Productie & Business tools);
 • Up-to-date houden van applicatie specifieke documentatie (technische omschrijvingen, gebruikershandleidingen, how-to’s etc).;
 • Actief contact met relevante software leveranciers & partners;
 • Ondersteunt implementaties en realiseert technisch interfaces met andere applicaties (indien nodig);
 • Overleg met functionele- en/of proces eigenaren, afdelingen, leveranciers en Manager Application Portfolio Manager; 
 • Versiebeheer (updates & upgrades) en stemt dit in overleg met alle betrokkenen af;
 • Change Control toepassen (gecontroleerd doorvoeren van wijzigingen) en overziet de impact van wijzigingen voor de rest van de organisatie.  

Je ondersteunt afdelingen bij het gebruik van applicaties en informatie systemen, informeert betrokken stakeholders rondom wijzigingen, nieuwe features e.d. en geeft waar nodig uitleg en training aan (key) users. Indien nodig treed je als 2e lijns support voor eindgebruikers bij eventuele problemen. Indien nodig escaleer je deze naar de relevantie applicatie leverancier. 
Je maakt proactief verbetervoorstellen in het proces of (gebruik van de) applicatie en kijkt naar mogelijke alternatieven en ontwikkelingen in de markt. Je adviseert de Manager Applicatie Portfolio betreffende ICT-trends, technische problemen, upgrades en updates van de relevante applicatie(s) 

Jouw profiel

 • Een afgeronde HBO-opleiding in de Techniek, Informatica, Bedrijfskunde of Life Sciences; 
 • Communicatief vaardig, kan goed samenwerken met anderen;
 • Analytisch denken, kan tot de kern van een probleem komen;
 • Proactief, maar kan ook geduldig en vasthoudend zijn;
 • Kort en bondig kunnen samenvatten;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Behulpzaam, flexibel, nauwkeurig en gestructureerd.

Pré: 

 • Ervaring met Finance- en/of ERP systemen (b.v. Exact Globe Next);
 • Affiniteit met het opzetten en aanpassen van digitale workflows;
 • Ervaring met procesautomatisering of het implementeren van systemen in een productieomgeving;
 • Ervaring in een GMP omgeving en/of kennis van GAMP 5. 

Team 

Je wordt onderdeel van de IT Afdeling en werkt samen met enthousiaste en ervaren collega’s en een aantal externe specialisten welke TIO ondersteunen op verschillende. De IT Afdeling bestaat uit ruim 12 personen (medewerkers + externen) en valt onder de Director IT. Als Application Consultant rapporteer je aan de Manager Application Portfolio.  

Dit is een fulltime positie (40 uur/5 dagen per week) waarbij max. 2 dagen thuiswerken bespreekbaar is. 

Doel van de IT afdeling is om processen optimaal in te richting en ondersteuning te bieden aan de business door middel van het beheer van het Applicatie portfolio en het beheer van de IT Infrastructuur. Daarnaast biedt het de organisatie inzicht in verschillende processen en systemen en helpt bij het onderbouwen en nemen van operationele en strategische beslissingen op basis van de in de organisatie aanwezige data en kennis. 

De sfeer binnen het team is goed en collega’s zijn erg behulpzaam, de ambities liggen hoog en er is een hoop werk te verzetten, daarnaast is er ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en sociale activiteiten. 

Wat kun je van ons verwachten

 • Een bruto maandsalaris tussen € 3.312,- en € 4.939,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Geen premies voor jou, TIO betaalt de volledige premie voor jouw pensioen;
 • Het maakt niet uit waar je woont, iedere medewerker krijgt reiskostenvergoeding;
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Onze generalisten en specialisten krijgen de mogelijkheid om zich vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen door trainingen, opleidingen of coaching;
 • In het kader van een gezonde bedrijfscultuur organiseren wij, na werktijd, op dinsdag bootcamp en op donderdag yoga. 

Voor functie inhoudelijke vragen kun je telefonisch contact opnemen met Eric Bastiaanse, Manager Application Portfolio, op 0186 – 286 893. 

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd. 

 


Volg jij ons al op social media?
 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

    Dyonne de Graaf - Smit

      +31 186 286 174

       recruitment@tiofarma.nl