Batch Review Associate

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         

 

Bij TIO produceren we effectieve en veilige geneesmiddelen. Vanuit Oud-Beijerland bedienen we zowel de lokale als de wereldmarkt. Hierbij werken we samen met partners om goede ideeën om te zetten in concrete oplossingen voor patiënten.

De afgelopen 30 jaar hebben we als gezonde en nuchtere familieonderneming een team van 400 medewerkers opgebouwd. Van ontwikkelen naar produceren tot analyseren, iedere dag proberen we het met elkaar nog een stapje beter te doen. Met onze partners spannen we ons in om het juiste medicijn bij de juiste patiënt te krijgen, betrouwbaar en veilig.

TIO is ambitieus. Ontwikkeling is een van onze kernwaarden en daarom investeren we continu in ons team en faciliteiten. Dit heeft als voorlopig resultaat dat de Verenigde Staten nu onze 2e grootste markt zijn. Dit geeft ons vertrouwen om door te gaan op de ingeslagen weg: samen resultaatgericht ontwikkelen!

Wat ga je doen?

Ben jij accuraat, analytisch en gedreven? Wil je een cruciale rol spelen binnen de farmaceutische industrie? TIO, een dynamische en groeiende organisatie, zoekt een Batch Review Associate voor Quality Assurance binnen ons team. Als onderdeel van Quality Operations draag je bij aan de vrijgifte van hoogwaardige producten.

Jouw werkplek

Een dynamische kantooromgeving waarin je samenwerkt met een ambitieus team van 6 collega's. Hier krijg je de kans om gezamenlijk grote klussen te klaren, verbeterslagen te maken en proactief bij te dragen aan onze groei.

Jouw werkzaamheden in een notendop 

Elke dag begint met het updaten van jezelf en het team via de mailbox, gevolgd door de kern van de functie: het zorgvuldig behandelen en afronden van batchdocumentatie. Je werkt multidisciplinair, communiceert vlot met diverse afdelingen en gebruikt je kennis als teamplayer om processen te stroomlijnen.

Je taken omvatten onder meer:

 • Compleet maken en beoordelen van batchdocumentatie
 • Afhandeling van afwijkingen
 • Ondersteuning van Qualified Persons (QP's)
 • Deelnemen aan zelfinspecties en QA-projecten

Jouw profiel

Ben jij een gemotiveerde teamspeler die accuraat, leergierig en probleemoplossend is? Ben jij besluitvaardig, weet je processen te optimaliseren en kunt goed omgaan met complexe situaties?
We zoeken iemand die niet alleen beschikt over een HBO-denk- en werkniveau, maar ook over:

 • Analytisch vermogen en expertise in Life Sciences
 • Kwaliteitsbewustzijn en besluitvaardigheid
 • Sterke communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels
 • Minimaal 2 jaar ervaring in de farmaceutische industrie, liefst in de richting van Quality assurance of Quality Control

Wat kun je van ons verwachten

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.925,- en € 4.241,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt.
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  - Premievrij pensioen.
  - Goede reiskostenvergoeding.
  - Een lease fietsplan. Voordelig een fiets rijden, zowel zakelijk als privé.
  - Gezellige gezamenlijke activiteiten, waaronder yoga en bootcamp.
  - Ruime mogelijkheid voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Interesse
Voor functie inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Bob Andressen (Supervisor Batch Review). Hij is te bereiken op 0186 286 219.
Solliciteer snel en makkelijk via onderstaande knop, wij zien graag je cv + motivatiebrief tegemoet!

We kijken uit naar een persoonlijke kennismaking! 

Mochten we voor de sluitingsdatum al de geschikte kandidaat hebben gevonden, dan zal de vacature niet langer vacant zijn.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?

 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

Ilona de Koning

  +31 186 286 174

  +31 6 26986820

  recruitment@tiofarma.nl