Team leader Customer Service

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         

 

Bij TIO produceren we effectieve en veilige geneesmiddelen. Vanuit Oud-Beijerland bedienen we zowel de lokale als de wereldmarkt. Hierbij werken we samen met partners om goede ideeën om te zetten in concrete oplossingen voor patiënten.

De afgelopen 30 jaar hebben we als gezonde en nuchtere familieonderneming een team van 400 medewerkers opgebouwd. Van ontwikkelen naar produceren tot analyseren, iedere dag proberen we het met elkaar nog een stapje beter te doen. Met onze partners spannen we ons in om het juiste medicijn bij de juiste patiënt te krijgen, betrouwbaar en veilig.

TIO is ambitieus. Ontwikkeling is een van onze kernwaarden en daarom investeren we continu in ons team en faciliteiten. Dit heeft als voorlopig resultaat dat de Verenigde Staten nu onze 2e grootste markt zijn. Dit geeft ons vertrouwen om door te gaan op de ingeslagen weg: samen resultaatgericht ontwikkelen!

Ben jij een stevige persoonlijkheid die goed kan schakelen? Ben jij klantgericht en word jij blij van structureren? Ben jij strategisch en operationeel inzetbaar? Motiveer jij moeiteloos jouw collega’s? Dan biedt TIO jou wellicht je volgende commerciële uitdaging.

Jouw werkplek 

Binnen TIO houden wij van effectief samenwerken. Om deze reden zit Customer Service samen met collega’s van Inkoop en Planning. Dit zodat wij flexibel kunnen schakelen en klantbelang optimaal borgen. Customer Services heeft een mooie ambitie, van uitvoerend naar proactief. Customer Services is de gatekeeper van de wensen van de klant. Wij nemen hierin een adviserende en kritische houding aan, zowel richting klant als intern en dragen maximale zorg voor de beste realisatie.  

Jouw werkzaamheden in een notendop 

 • Opstellen, uitvoeren en bewaken van afdelingsdoelen;
 • Optimaliseren van nieuwe en bestaande processen en structuren;
 • Continue verbetering van de samenwerking van Customer Services met andere afdelingen;
 • Jij optimaliseert de klantbeleving van order entry tot aan levering, waarbij excellent portfoliobeheer een vereiste is;
 • Strategische kwartaal meetings; ieder kwartaal schakel jij met klanten over de accuraatheid van ons forecast model, alsook eventuele strategische operationele vraagstukken
 • Inspirerende en effectieve team aansturing
 • Training van medewerkers met bijbehorende functioneringsgesprekken

Jouw profiel

 • Je hebt relevante ervaring in het vakgebied.
 • Je bent een inspirerende teamlead en hebt ervaring met leidinggeven
 • Je ben zelf startend en initieert graag initiatieven die ten goede komen van het werkproces.
 • Je biedt vertrouwen aan collega’s en kunt prima begeleiden en delegeren
 • Je schakelt makkelijk tussen werkzaamheden, zonder overzicht te verliezen
 • Je houdt van structureren en oplossing gericht werken
 • Je bent uitermate kundig met planmatig werken en prioriteiten stellen om doelen te realiseren;
 • Effectief stakeholder management gaat jou moeiteloos af
 • Je krijgt er energie van om Customer Services binnen TIO naar een hoger niveau te tillen en jouw collega’s hierin mee te nemen. 

Wat kun je van ons verwachten

 • Een bruto maandsalaris tussen €3493,- en de €5210,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt.
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  - Premievrij pensioen.
  - Goede reiskostenvergoeding.
  - Een lease fietsplan. Voordelig een fiets rijden, zowel zakelijk als privé.
  - Gezellige gezamenlijke activiteiten, waaronder yoga en bootcamp.
  - Ruime mogelijkheid voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Voor functie inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Martijn Rosman, Manager Operations Office. Hij is te bereiken op 0186 286 892.

We kijken uit naar een persoonlijke kennismaking!

Mochten we voor de sluitingsdatum al de geschikte kandidaat hebben gevonden, dan zal de vacature niet langer vacant zijn.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?

 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

Ilona de Koning

  +31 186 286 174

  +31 6 26986820

  recruitment@tiofarma.nl