Gevestigd Apotheker

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Goede ideeën bij een patiënt krijgen doen we niet alleen.

TIO, een farmaceutische fabrikant in Oud-Beijerland, werkt samen met haar partners aan het proces 'van idee naar patiënt'. Dit zorgt voor een zeer uitgebreid pakket aan producten.
Met ruim 350 experts leveren wij op een innovatieve manier maatwerk zodat iedereen toegang heeft tot de juiste medicijnen. Wij zijn betrokken in de samenleving en leveren een grote inspanning om een betrouwbare partner te zijn. Dat vinden wij belangrijk!

In ruim 25 jaar hebben we als nuchter en gezond familiebedrijf een team gevormd waarmee we streven het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt te leveren. Iedere collega vormt hierin een cruciale schakel. 
TIO is ambitieus en investeert continu in ontwikkeling. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit is belangrijk voor onze producten én voor onze mensen.

Wij leren van vandaag en proberen het elke dag een beetje beter te doen.

Wat ga je doen?

Bij TIO wordt een grote verscheidenheid aan geneesmiddelen geproduceerd. GMP Apotheek De Magistrale Bereider is één van de entiteiten van TIO. Deze apotheek, gevestigd in Oud-Beijerland, onder de rook van Rotterdam, bereidt zowel steriele als niet-steriele magistrale voorraad medicatie.

Als gevestigd apotheker ga jij je inhoudelijk bezighouden met het bijhouden en implementeren van relevante wetgevingen richtsnoeren, het overleggen met interne TIO afdelingen zodat de uniforme TIO kwaliteitsaanpak gegarandeerd blijft en ben je tevens verantwoordelijk voor overleg met de bevoegde inspectiediensten.

Verantwoordelijkheden:

 • Eindverantwoordelijke voor DMB-eindproducten en productdossiers;
 • Borgen dat de vrijgegeven DMB-producten voldoen aan de kwaliteitseisen en de regelgeving;
 • Afhandelen van klachten, afwijkingen, recalls en doorvoeren van changes;
 • In nauw overleg met oa de afdelingen QA, RA, QC, Productie en Quality Systems kwaliteitscontroles (laten), risicoanalyses uitvoeren en inspecties begeleiden;
 • Contactpersoon voor de IGJ namens DMB;
 • Toezien op het naleven van de geldende wet- en regelgeving.

Jouw profiel

 • Je beschikt over een afgeronde Master Farmacie;
 • Meerdere jaren ervaring als gevestigd apotheker en mogelijk als Qualified Person;
 • Je bent bekend met GMP en overige regelgeving en richtlijnen binnen de farmaceutische industrie en/of grootbereiders;
 • Je hebt ruime ervaring met voorraadbereidingen op middelgrote en grote schaal;
 • Je hebt goede communicatievaardigheden en werkt constructief en proactief samen met anderen. Herkennen van belangrijke informatie, leggen van verbanden tussen gegevens en bedenken van alternatieve oplossingen en aangeven van consequenties is belangrijk in deze rol;
 • Je hebt affiniteit met leidinggeven en beschikt over de volgende competenties: overtuigingskracht, beïnvloeden, initiatiefrijk, zelfstartend, besluitvaardig, oplossend vermogen, communicatief vaardig, goede planner en organisator;
 • Patient veiligheid is voor jou de eerste prioriteit.

Wat kun je van ons verwachten

 • Een marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Geen premies voor jou, TIO betaalt de volledige premie voor jouw pensioen;
 • Het maakt niet uit waar je woont, iedere medewerker krijgt reiskostenvergoeding;
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Onze generalisten en specialisten krijgen de mogelijkheid om zich vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen door trainingen, opleidingen of coaching;
 • In het kader van een gezonde bedrijfscultuur organiseren wij, na werktijd, op dinsdag bootcamp en op donderdag yoga. 

Voor vragen kun je contact opnemen met Martine Tratsaert, Director Quality Management. Zij is te bereiken op +31 186 286 391.

Mochten we voor de sluitingsdatum al de geschikte kandidaat hebben gevonden, dan zal de vacature niet langer vacant zijn. 

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?
 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

    Nina Pentreath

      +31 186 286 175

       recruitment@tiofarma.nl