HR Business Partner

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         

 

Bij TIO produceren we effectieve en veilige geneesmiddelen. Vanuit Oud-Beijerland bedienen we zowel de lokale als de wereldmarkt. Hierbij werken we samen met partners om goede ideeën om te zetten in concrete oplossingen voor patiënten.

De afgelopen 30 jaar hebben we als gezonde en nuchtere familieonderneming een team van 400 medewerkers opgebouwd. Van ontwikkelen naar produceren tot analyseren, iedere dag proberen we het met elkaar nog een stapje beter te doen. Met onze partners spannen we ons in om het juiste medicijn bij de juiste patiënt te krijgen, betrouwbaar en veilig.

TIO is ambitieus. Ontwikkeling is een van onze kernwaarden en daarom investeren we continu in ons team en faciliteiten. Dit heeft als voorlopig resultaat dat de Verenigde Staten nu onze 2e grootste markt zijn. Dit geeft ons vertrouwen om door te gaan op de ingeslagen weg: samen resultaatgericht ontwikkelen!

Ben jij de ondernemende, gedreven business partner die wij zoeken? Heb jij naast jouw inhoudelijk expertise een gezonde dosis relativeringsvermogen, humor en zelfspot? Dan nodigen we je graag uit  om deel uit te maken van ons team als HR Business Partner. In een veranderende omgeving bieden wij jou de kans om een doorslaggevende rol te vervullen en een substantiële bijdrage te leveren aan onze vernieuwende koers.

Jouw werkplek

Bij TIO staat verandering centraal. Als HR Business Partner ben jij de ambassadeur, de ‘change agent’ die de cultuurverandering omarmt. Je wordt onderdeel van een dynamisch en gedreven HR-team, waarin je de vrijheid krijgt om jouw ondernemende aanpak te laten zien en je hierin te blijven ontwikkelen.

Jouw werkzaamheden in een notendop

In deze rol ben je voortdurend in beweging en speel je een cruciale rol in operationele, tactische en strategische vraagstukken. Je bent niet alleen een sparringpartner voor directie en management, maar ook zichtbaar en toegankelijk voor alle medewerkers. Jouw taken omvatten onder andere:

 • Fungeren als partner voor management bij organisatorische, formatieve en mobiliteitsvraagstukken.
 • (Door)ontwikkelen van HR-instrumenten en regelingen in samenwerking met de business.
 • Implementeren van (ver)nieuwe(de) HR-instrumenten en -concepten.
 • Initiëren en begeleiden van transitietrajecten, organisatiestructuur- en cultuurwijzigingen.
 • Interveniëren in personele vraagstukken  en bedenken van passende oplossingen.

Jouw persoonlijkheid

Als HR Business Partner bij TIO ben je meer dan een schakel; je bent een proactieve, zelf startende teamplayer met een scherp oog voor verbeteringen. Je bent een authentieke persoonlijkheid en handelt vanuit je eigen kracht. Communicatief sterk, veerkrachtig en met een ondernemende mentaliteit die naadloos aansluit bij TIO's visie. Kritiek zie je als een kans om te leren en te groeien.

Dit is wat wij vragen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • 3-5 jaar ervaring als HR Adviseur of Business Partner.
 • Ervaring met het uitvoeren van HR-gerelateerde projecten naast het dagelijkse werk.
 • Veerkrachtig in je aanpak, organisatiesensitief, communicatief sterk.
 • Initiatiefrijk, passend bij de ondernemersmentaliteit van TIO.
 • Zowel op als buiten het werk ben jij dé TIO-ambassadeur.

Wat kun je van ons verwachten?

Als jij de persoon bent die wij zoeken, bieden wij jou een omgeving waarin geen dag hetzelfde is. Je krijgt de ruimte om jouw stempel te drukken in het HR team en mee te bouwen aan de toekomst van TIO.

Daarnaast ontvang je een competitief bruto maandsalaris (excl. vakantiegeld) tussen € 3764,- en € 5871,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt.

 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  - Premievrij pensioen.
  - Goede reiskostenvergoeding.
  - Een lease fietsplan. Voordelig een fiets rijden, zowel zakelijk als privé.
  - Gezellige gezamenlijke activiteiten, waaronder yoga en bootcamp.
  - Ruime mogelijkheid voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Interesse?

Ben jij klaar voor deze uitdagende rol als HR Business Partner bij TIO? Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en het verwelkomen van een nieuwe kracht in ons team!

Voor functie inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Hans Peter van de Poll (Director HR). Hij is te bereiken op 0186 286 876.

Let op: de vacature sluit zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden. Wacht dus niet te lang met solliciteren. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen als waardevolle aanvulling.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?

 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

Ilona de Koning

  +31 186 286 174

  +31 6 26986820

  recruitment@tiofarma.nl