Inkoper

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Goede ideeën bij een patiënt krijgen doen we niet alleen.

TIO, een farmaceutische fabrikant in Oud-Beijerland, werkt samen met haar partners aan het proces 'van idee naar patiënt'. Dit zorgt voor een zeer uitgebreid pakket aan producten.
Met ruim 350 experts leveren wij op een innovatieve manier maatwerk zodat iedereen toegang heeft tot de juiste medicijnen. Wij zijn betrokken in de samenleving en leveren een grote inspanning om een betrouwbare partner te zijn. Dat vinden wij belangrijk!

In ruim 25 jaar hebben we als nuchter en gezond familiebedrijf een team gevormd waarmee we streven het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt te leveren. Iedere collega vormt hierin een cruciale schakel. 
TIO is ambitieus en investeert continu in ontwikkeling. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit is belangrijk voor onze producten én voor onze mensen.

Wij leren van vandaag en proberen het elke dag een beetje beter te doen.

Wil jij een afwisselende functie met een duidelijke verantwoordelijkheid en veel impact op de processen binnen Tiofarma? Krijg jij energie van het leggen en onderhouden van cont(r)acten met onze (internationale) leveranciers, onze specialistische collega’s en het realiseren van een gestructureerd en effectief inkoopproces? Lees hieronder dan vooral verder!

Wat ga je doen?

Als Inkoper binnen ons Operations Office ben je verantwoordelijk voor het gehele operationele inkoopproces. Het plaatsen van bestellingen, het verwerken van bevestigingen, het monitoren van de voortgang, kortom; het complete beheer van je portfolio. Naast de operationele invulling ben je ook commercieel ingesteld en kijk je kritisch naar (o.a.) het proces, prijsstellingen en leveringscondities. Je focust je op de leverbetrouwbaarheid van je partners en zoekt, samen met collega’s, naar optimalisaties waarin een win-win situatie kan worden gecreëerd.

Op basis van jouw kennis en vaardigheden zorg je voor een strakke planning van alle bestellingen, accuraat voorraadbeheer en een efficiënt verlopend order- en facturatieproces. Naast de beheersing van het “from procure to pay - proces” bestaat jouw skillset uit goede onderhandelingsvaardigheden, ben je op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en heb je een neusje voor het zoeken naar oplossingen.

Belangrijk is om ervoor te zorgen dat de aanwezige kennis actief wordt gedeeld en geborgd binnen de afdeling en dit uitgedragen wordt binnen de rest van de organisatie.

Naast de dagelijkse operationele inkoopwerkzaamheden, zorg je samen met het team voor een duidelijk proces, een strategisch leveranciersbeleid met concrete langere termijn doelstellingen en leveranciersbeoordelingen.
Je draagt actief bij aan de juiste selectie en beoordeling van leveranciers en aan het ontwikkelen en onderhouden van duurzame samenwerkingsverbanden met deze leveranciers. Bij selectie van leveranciers en/of fabrikanten ben je ook verantwoordelijk voor het op orde hebben van de vergunningen en statements; wat ons in staat stelt om deze “bron” goed te keuren. Waar nodig grijp je in om de leveranciersperformance naar het gewenste niveau te krijgen.

 • Overzicht aanbrengen in portfolio, voortgang bewaken, afhankelijkheden in kaart brengen en hierop proactief handelen;
 • Je werkzaamheden logisch indelen op basis van “urgency” en “importancy”;
 • De afdeling verder ontwikkelen met inzet van rapportages, meer sturen op vooraf signaleren dan op achteraf handelen.

Jouw profiel

We zijn benieuwd naar wat je te bieden hebt! Wij zijn van mening dat je jezelf enigszins zou moeten herkennen in onderstaande;

Als operationeel inkoper ben je scherp, doortastend, overtuigend en contactueel sterk. Je bent klantgericht, commercieel ingesteld en wordt gedreven door het realiseren van de hoogst mogelijke betrouwbaarheidsgraad, de beste inkoopcondities en het bouwen aan sterke en duurzame relaties. Je bent dus een echte relatiebouwer en teamspeler en bent ook goed in staat jouw kennis met anderen te delen. Je hebt bij voorkeur affiniteit met de sector. Daarnaast beschik je over:

 • HBO werk-en denk niveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring als inkoper of een soortgelijke functie;
 • Werkervaring binnen de Farmaceutische industrie is een pré;
 • Kennis en ervaring in het werken met MS-Office;
 • Kennis van MRP;
 • Kennis van ERP systemen, Exact Globe Next is een pré.

Wat kun je van ons verwachten

 • Een marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Geen premies voor jou, TIO betaalt de volledige premie voor jouw pensioen;
 • Het maakt niet uit waar je woont, iedere medewerker krijgt reiskostenvergoeding;
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Onze generalisten en specialisten krijgen de mogelijkheid om zich vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen door trainingen, opleidingen of coaching;
 • In het kader van een gezonde bedrijfscultuur organiseren wij, na werktijd, op dinsdag bootcamp en op donderdag yoga. 

Voor vragen kun je contact opnemen met Martijn Rosman, Manager Operations Office. Hij is te bereiken op +31 186 286 892.

We kijken uit naar een persoonlijke kennismaking!

Mochten we voor de sluitingsdatum al de geschikte kandidaat hebben gevonden, dan zal de vacature niet langer vacant zijn. 

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd. 

 


Volg jij ons al op social media?
 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

    Nina Pentreath

      +31 186 286 175

       recruitment@tiofarma.nl