IT Operations Lead

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         

 

Bij TIO produceren we effectieve en veilige geneesmiddelen. Vanuit Oud-Beijerland bedienen we zowel de lokale als de wereldmarkt. Hierbij werken we samen met partners om goede ideeën om te zetten in concrete oplossingen voor patiënten.

De afgelopen 30 jaar hebben we als gezonde en nuchtere familieonderneming een team van 400 medewerkers opgebouwd. Van ontwikkelen naar produceren tot analyseren, iedere dag proberen we het met elkaar nog een stapje beter te doen. Met onze partners spannen we ons in om het juiste medicijn bij de juiste patiënt te krijgen, betrouwbaar en veilig.

TIO is ambitieus. Ontwikkeling is een van onze kernwaarden en daarom investeren we continu in ons team en faciliteiten. Dit heeft als voorlopig resultaat dat de Verenigde Staten nu onze 2e grootste markt zijn. Dit geeft ons vertrouwen om door te gaan op de ingeslagen weg: samen resultaatgericht ontwikkelen!

Ben jij een gedreven IT-professional die toe is aan technische uitdagingen? Heb je ervaring in het efficiënt beheren van IT-infrastructuur in een leidinggevende rol? Dan is deze vacature iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een proactieve en ervaren IT Operations Lead om ons enthousiaste team te versterken.

Jouw werkplek

Als IT Operations Lead maak je deel uit van de dynamische IT-afdeling van TIO, een innovatief bedrijf met hooggespecialiseerde professionals en externe specialisten. Onze IT-afdeling bestaat uit verschillende divisies, waaronder IT Operations, IT Delivery, Application Management & Computer System Validation, Business Intelligence en Digital Transformation.

Je rapporteert rechtstreeks aan de Director IT en werkt nauw samen met collega's en externe experts. De sfeer in het team is positief en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en sociale activiteiten.

Jouw werkzaamheden in een notendop

Als IT Operations Lead ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer en upgraden van onze IT-infrastructuur, waaronder servers, netwerken, security en werkplekken. Je speelt een cruciale rol in het waarborgen van maximale beschikbaarheid en het minimaliseren van downtime in geval van issues. Daarnaast coördineer je de medewerkers van de Helpdesk en IT Support.

Je helpt bij het professionaliseren en structureren van processen, denkt mee over verbeteringen en draagt bij aan nieuwe IT-projecten en digitale transformatie-initiatieven. Hands-on technische kennis is essentieel, en je fungeert als een "meewerkend voorman" die niet vies is van het zelf aanpakken van technische uitdagingen.

Jouw persoonlijkheid

De perfecte kandidaat voor de functie van IT Operations Lead is iemand die actief deelneemt en wordt gewaardeerd voor zijn of haar effectiviteit en expertise in het vakgebied. Deze persoon beschikt over essentiële leiderschapskwaliteiten en heeft het vermogen om ondersteuning en ontzorging binnen het team te bieden. Sterk zijn in operationele taken en een praktische, proactieve aanpak zijn cruciaal.

Dit is wat wij vragen

 • Afgeronde HBO/WO-opleiding
 • 8-10 jaar ervaring binnen IT
 • Aantoonbare leidinggevende en coachende ervaring
 • Hands-on technische kennis ("meewerkend voorman")
 • Initiatiefrijk, zelfstandig en in staat om effectief te communiceren met interne en externe stakeholders

Wat kun je van ons verwachten?

In deze uitdagende rol bieden wij jou de kans om een cruciale rol te spelen in het efficiënt beheren en upgraden van onze IT-infrastructuur. Je wordt onderdeel van een gedreven team met hoge ambities, waar collegialiteit en behulpzaamheid centraal staan. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en sociale activiteiten.

Daarnaast ontvang je een competitief bruto maandsalaris tussen € 3764,- en € 6984,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt.

 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder: 
  - Premievrij pensioen. 
  - Goede reiskostenvergoeding.
  - Een lease fietsplan. Voordelig een fiets rijden, zowel zakelijk als privé. 
  - Gezellige gezamenlijke activiteiten, waaronder yoga en bootcamp.
  - Ruime mogelijkheid voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Interesse?

Heb jij de ervaring om onze IT Operations naar een hoger niveau te tillen? Solliciteer dan nu en word de drijvende kracht achter de optimale werking van onze operationele IT-systemen. We kijken uit naar jouw sollicitatie en verwelkomen je graag in ons team!

Voor functie-inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Daniel Geense Director IT op 0186 286 873.

Let op: de vacature sluit zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden. Wacht dus niet te lang met solliciteren. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen als waardevolle aanvulling.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

 


Volg jij ons al op social media?

 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

Ilona de Koning

  +31 186 286 174

  +31 6 26986820

  recruitment@tiofarma.nl