Laboratory Support Associate

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Goede ideeën bij een patiënt krijgen doen we niet alleen.

TIO, een farmaceutische fabrikant in Oud-Beijerland, werkt samen met haar partners aan het proces 'van idee naar patiënt'. Dit zorgt voor een zeer uitgebreid pakket aan producten.
Met ruim 350 experts leveren wij op een innovatieve manier maatwerk zodat iedereen toegang heeft tot de juiste medicijnen. Wij zijn betrokken in de samenleving en leveren een grote inspanning om een betrouwbare partner te zijn. Dat vinden wij belangrijk!

In ruim 25 jaar hebben we als nuchter en gezond familiebedrijf een team gevormd waarmee we streven het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt te leveren. Iedere collega vormt hierin een cruciale schakel. 
TIO is ambitieus en investeert continu in ontwikkeling. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit is belangrijk voor onze producten én voor onze mensen.

Wij leren van vandaag en proberen het elke dag een beetje beter te doen.

Wat ga je doen?

De division laboratory zorgt voor de uitvoering van kwaliteitsanalyses ten behoeve van grondstoffen, bulk- en eindproducten en analytische support ten behoeve van ontwikkeling en verbetering van producten. De division laboratory wordt gevormd door de afdelingen Analytical Development (onderdeel van Business Development), Analytical Compliance (onderdeel van Quality) en Quality Control (onderdeel van Operations).

De afdeling Quality Control valt binnen de afdeling Operations. De Manager QC is eindverantwoordelijk voor de realisatie van de Quality Control activiteiten en rapporteert direct aan het MT- / directielid van Operations. De afdeling Quality Control bestaat uit circa 35 mensen bestaande uit QC Supervisors, QC Technicians, Lab support associates, Administration associates, Application consultants en Planners.

Je hebt een belangrijke functie op het lab. Jij zorgt er namelijk voor dat je collega’s “gewoon” hun werk kunnen doen. Dit doe je door zorg te dragen voor het verrichten van voorbereidende en ondersteunende laboratoriumwerkzaamheden zoals: reagentia voorbereiden, schoonmaken van glaswerk, afvoeren van afval en het kalibreren van diverse apparatuur. Daarnaast verricht je enkele analyses op basis van gekende voorschriften en methoden. Je rapporteert aan de QC Supervisor.

We hebben een profiel vastgesteld, maar wij vinden vooral een enthousiaste, sociale en kwaliteitsgerichte houding belangrijk. Je bent in staat nauwkeurig en in teamverband te werken en je kunt activiteiten goed op elkaar afstemmen. Het is van belang dat je stressbestendig bent. Verder beschik je over een gezonde dosis eigen verantwoordelijkheid en een flexibele houding.

Jouw profiel

 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 Allround Laborant of vergelijkbaar.
 • Je hebt ongeveer 2 jaar relevante werkervaring op een QC laboratorium.
 • Je bent bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar.

Wat kun je van ons verwachten

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.445,- en € 3.187,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt.
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis.
 • Een leuk team.
 • Een modern laboratorium.
 • Geen premies voor jou, TIO betaalt de volledige premie voor jouw pensioen.
 • Het maakt niet uit waar je woont, iedere medewerker krijgt reiskostenvergoeding.
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Onze generalisten en specialisten krijgen de mogelijkheid om zich vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen door trainingen, opleidingen of coaching.
 • In het kader van een gezonde bedrijfscultuur organiseren wij, na werktijd, op dinsdag bootcamp en op donderdag yoga.

TIO groeit en wij zien graag dat onze medewerkers meegroeien. Je krijgt de mogelijkheid om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen door trainingen en opleidingen te volgen. Als Laboratory Support Associate zijn er verschillende mogelijkheden om op termijn te groeien. Zo kun je bij goed functioneren een extra rol krijgen binnen je functie of op termijn doorgroeien naar de functie van QC Technician.

Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Linda van Leeuwen (QC Teamlead) op 0186-286 758.

Mochten we voor de sluitingsdatum al de geschikte kandidaat hebben gevonden, dan zal de vacature niet langer vacant zijn.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd. 


Volg jij ons al op social media?
 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

    Dyonne de Graaf - Smit

      +31 186 286 174

       recruitment@tiofarma.nl