Logistiek medewerker in de farmaceutische industrie

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         

 

TIO ontwikkelt en produceert geneesmiddelen in Nederland. In ruim 25 jaar hebben we als familiebedrijf een team gevormd waarmee we het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt leveren. Van grondstof tot medicijn en alles daar tussenin.
We hebben ruim 350 specialisten & generalisten op allerlei gebieden: onderzoek, ontwikkeling, registratie, productie, verpakken, analyse, logistiek, kwaliteit, planning, technische dienst en voor alle ondersteunende afdelingen. Samen hebben we het allemaal in eigen hand. Iedere medewerker vormt een cruciale schakel in het behalen van onze doelen. TIO stimuleert haar medewerkers om zich persoonlijk, inhoudelijk en in hun loopbaan continue te ontwikkelen, zodat we samen verder kunnen groeien.
TIO kenmerkt zich als een betrokken, nuchter en gezond bedrijf met een open sfeer.

Wat ga je doen?

Bij Tiofarma produceren wij geneesmiddelen in een GMP gereguleerde productieomgeving. Dit houdt in dat gewerkt wordt volgens procedures en richtlijnen op gebied van veiligheid en kwaliteit. Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de doorloop van de verschillende productie afdelingen, de aanvoer van de verschillende weegkamers en het op tijd leveren van de producten naar de verschillende klanten.

Wij hebben twee mooie magazijnen met in totaal 3500m2 en 4000 palletplaatsen. Ook hebben we vijf state of the art weegkamers en een sample ruimte waar de bemonstering van de verschillende grondstoffen en verpakkingsmaterialen plaatsvindt.

Het team waar jij in terecht komt bestaat op dit moment uit ongeveer 13 magazijnmedewerkers, waarvan 5 weegoperators.

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde opleiding op MBO-3/4 niveau;
 • Je hebt ervaring binnen de logistiek en liefst affiniteit binnen de farmacie of voedingsmiddelen industrie;
 • Je bent fysiek in goede conditie;
 • Je beschikt over een reachtruck certificaat of bent bereid dit te halen;
 • Je beschikt over het diploma Farmaceutisch Vakman of je bent bereid dit te halen;
 • Je bent flexibel inzetbaar en in ieder geval beschikbaar tussen 06:00 uur en 16:30 uur.

De competenties die je nodig hebt om deze functie binnen Tiofarma goed te vervullen zijn: secuur, zelfstandig, verantwoordelijk, leergierig.

Wat kun je van ons verwachten

 • Een marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Geen premies voor jou, TIO betaalt de volledige premie voor jouw pensioen;
 • Het maakt niet uit waar je woont, iedere medewerker krijgt reiskostenvergoeding;
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Onze generalisten en specialisten krijgen de mogelijkheid om zich vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen door trainingen, opleidingen of coaching;
 • In het kader van een gezonde bedrijfscultuur organiseren wij, na werktijd, op dinsdag bootcamp en op donderdag yoga. 

Voor functie inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Chris Stam, Voorman Magazijn. Hij is te bereiken op +31 186 286 603.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg ons op social media

 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

    Nina Pentreath

     Tel: +31 186 286 175

     E-mail: recruitment@tiofarma.nl