Medewerker Magazijn

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Goede ideeën bij een patiënt krijgen doen we niet alleen.

TIO, een farmaceutische fabrikant in Oud-Beijerland, werkt samen met haar partners aan het proces 'van idee naar patiënt'. Dit zorgt voor een zeer uitgebreid pakket aan producten.
Met ruim 350 experts leveren wij op een innovatieve manier maatwerk zodat iedereen toegang heeft tot de juiste medicijnen. Wij zijn betrokken in de samenleving en leveren een grote inspanning om een betrouwbare partner te zijn. Dat vinden wij belangrijk!

In ruim 25 jaar hebben we als nuchter en gezond familiebedrijf een team gevormd waarmee we streven het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt te leveren. Iedere collega vormt hierin een cruciale schakel. 
TIO is ambitieus en investeert continu in ontwikkeling. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit is belangrijk voor onze producten én voor onze mensen.

Wij leren van vandaag en proberen het elke dag een beetje beter te doen.

Wat ga je doen?

Bij Tiofarma produceren wij geneesmiddelen in een GMP gereguleerde productieomgeving. Dit houdt in dat wij werken volgens procedures en richtlijnen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de doorloop van de verschillende productie afdelingen, de aanvoer van de verschillende weegkamers en het op tijd leveren van de producten naar verschillende klanten.

Wij hebben super mooie magazijnen met in totaal een oppervlakte van 3500m2 en plaats voor 4000 pallets. Ook hebben we 5 state of the art weegkamers en een sample ruimte waar de bemonstering van de verschillende grondstoffen en verpakkingsmaterialen plaatsvindt.

Het team waar jij in terecht komt bestaat op dit moment uit zo'n 13 magazijnmedewerkers, waarvan 5 weegoperators.

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde opleiding op MBO 3/4 niveau;
 • Je hebt ervaring binnen de logistiek en het liefst affiniteit binnen de farmacie of voedingsmiddelen industrie;
 • Je bent fysiek in goede conditie;
 • Je beschikt over een heftruck en stapelaar certificaat of je bent bereid deze te behalen;
 • Je beschikt over het diploma farmaceutisch vakman of je bent bereid deze te behalen;
 • Je bent flexibel inzetbaar en in ieder geval beschikbaar tussen 06:00 uur en 16:30 uur.

De competenties die je nodig hebt om deze functie binnen Tiofarma goed te kunnen vervullen zijn: secuur, zelfstandig, verantwoordelijk en leergierig.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen op fulltime basis;
 • Geen premies voor jou, TIO betaalt de volledige premie voor jouw pensioen;
 • Het maakt niet uit waar je woont, iedere medewerker krijgt reiskostenvergoeding;
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Onze generalisten en specialisten krijgen de mogelijkheid om zich vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen door trainingen, opleidingen of coaching;
 • In het kader van een gezonde bedrijfscultuur organiseren wij, na werktijd, op dinsdag bootcamp en op donderdag yoga. 

Voor functie inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Chris Stam (Teamleider). Hij is bereikbaar op +31 186 286 603. 

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?
 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

    Nina Pentreath

      +31 186 286 175

       recruitment@tiofarma.nl