Nazanin Nalband - Givi

QA Batchreviewer


Nazanin werkt bij TIO als QA Batchreviewer. Tijdens haar studie HBO Farmakunde heeft ze het slim aangepakt. Met stages in het ziekenhuis, de openbare apotheek en de farmaceutische industrie heeft ze al op verschillende plekken van het vak geproefd. En na haar studie wist ze het zeker. Een kwaliteitsfunctie in de farmaceutische industrie leek haar fantastisch. 
 
Ze sloeg aan het solliciteren bij de grote farmaceutische jongens, maar werd door gebrek aan werkervaring afgewezen. Ruim anderhalf jaar nadat ze was afgestudeerd, kwam Nazanin via een collega bij haar vorige werkgever in aanraking met TIO. Ze solliciteerde op de functie van QA Batchreviewer. Met groot succes!
 
In haar functie is Nazanin voornamelijk bezig met het reviewen van protocollen. Ze checkt constant of de productie volgens het protocol heeft gewerkt. Daarnaast behandelt ze o.a. binnenkomende klachten en is ze onderdeel van het Kwaliteit supportteam. Het team dat zorgt dat het kwaliteitsniveau van verschillende afdelingen hoog blijft. 
 
Eén van de redenen dat Nazanin met plezier naar haar werk gaat, is het feit dat ze veel ontwikkelmogelijkheden heeft. Want ook al vragen haar werkzaamheden al genoeg aandacht; ze zit qua ontwikkeling nooit stil. Zo heeft ze Farmaceutisch Technicus afgerond en staan de specialisaties al in de planning. Haar ultieme doel? Het Gouden Diploma! Daarnaast heeft ze de LEAN Yellow Belt in de pocket, waardoor ze ook deelneemt aan verschillende LEAN-projecten. En last but not least volgt ze nog de Train-de-Trainer, om in de toekomst zelf trainingen te kunnen geven. 
 
Deze ontwikkelingen waren allemaal niet mogelijk geweest zonder de hulp van haar leidinggevende en haar team. Een team dat het beste in elkaar naar boven haalt en de ander helpt waar nodig.  
 
Stilzitten, dat zal je Nazanin dus niet snel zien doen. Ze is altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelmogelijkheden en zal dat in de toekomst ook zeker blijven doen. 


Enthousiast geworden na het verhaal van Nazanin?

Solliciteer dan ook!