Operator A CZV (crèmes, zalven en vloeistoffen)

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Goede ideeën bij een patiënt krijgen doen we niet alleen.

TIO, een farmaceutische fabrikant in Oud-Beijerland, werkt samen met haar partners aan het proces 'van idee naar patiënt'. Dit zorgt voor een zeer uitgebreid pakket aan producten.
Met ruim 350 experts leveren wij op een innovatieve manier maatwerk zodat iedereen toegang heeft tot de juiste medicijnen. Wij zijn betrokken in de samenleving en leveren een grote inspanning om een betrouwbare partner te zijn. Dat vinden wij belangrijk!

In ruim 25 jaar hebben we als nuchter en gezond familiebedrijf een team gevormd waarmee we streven het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt te leveren. Iedere collega vormt hierin een cruciale schakel. 
TIO is ambitieus en investeert continu in ontwikkeling. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit is belangrijk voor onze producten én voor onze mensen.

Wij leren van vandaag en proberen het elke dag een beetje beter te doen.

Wil jij onderdeel uitmaken van een groeiend farmaceutisch productiebedrijf met verschillende doorgroeimogelijkheden?

Bij TIO produceren wij geneesmiddelen in een GMP gereguleerde productieomgeving. De afdeling CZV (crèmes, zalven en vloeistoffen) is de productieafdeling in de keten en verantwoordelijk voor het bereiden en uitvullen van alle geneesmiddelen, conform procedures en richtlijnen. Op dit moment zijn wij op zoek naar een operator A, die verantwoordelijk is voor meerdere machines op de afdeling CZV.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor batchdocumentatie, voorbereiden van de werkzaamheden, verbeterprocessen, productie, kwaliteit, veiligheid en GMP.

Jouw profiel

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau en je beschikt over technisch inzicht;
 • Je bent betrokken, kwaliteitsgerich en initiatiefrijk. Orde, netheid en veiligheid is een vanzelfsprekendheid;
 • Je hebt ca. drie jaar relevante ervaring als Operator, ervaring in de farmaceutische of voedingsindustrie is een pre;
 • Je bent flexibel inzetbaar en beschikbaar tussen 6:00 uur en 19:30 uur. Wij hebben 8-urige werkdagen. Regulier werk je in dagdiensten, maar op sommige momenten wordt er ook in verschoven diensten gewerkt;
 • Je beschikt over eigen vervoer (als je om 6:00 uur begint kun je ons namelijk niet met het OV bereiken).

Wat kun je van ons verwachten

 • Een marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Geen premies voor jou, TIO betaalt de volledige premie voor jouw pensioen;
 • Het maakt niet uit waar je woont, iedere medewerker krijgt reiskostenvergoeding;
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Onze generalisten en specialisten krijgen de mogelijkheid om zich vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen door trainingen, opleidingen of coaching;
 • In het kader van een gezonde bedrijfscultuur organiseren wij, na werktijd, op dinsdag bootcamp en op donderdag yoga. 

Voor functie inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Jos Herrings, Teamleider. Hij is te bereiken op +31 186 286 466. Of Rozik Baghramian, Senior Operator. Zij is te bereiken op +31 186 286 487.

Mochten we voor de sluitingsdatum al de geschikte kandidaat hebben gevonden, dan zal de vacature niet langer vacant zijn.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv's andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?
 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

    Nina Pentreath

      +31 186 286 175

       recruitment@tiofarma.nl