Operator A CZV

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         

 

Bij TIO produceren we effectieve en veilige geneesmiddelen. Vanuit Oud-Beijerland bedienen we zowel de lokale als de wereldmarkt. Hierbij werken we samen met partners om goede ideeën om te zetten in concrete oplossingen voor patiënten.

De afgelopen 30 jaar hebben we als gezonde en nuchtere familieonderneming een team van 400 medewerkers opgebouwd. Van ontwikkelen naar produceren tot analyseren, iedere dag proberen we het met elkaar nog een stapje beter te doen. Met onze partners spannen we ons in om het juiste medicijn bij de juiste patiënt te krijgen, betrouwbaar en veilig.

TIO is ambitieus. Ontwikkeling is een van onze kernwaarden en daarom investeren we continu in ons team en faciliteiten. Dit heeft als voorlopig resultaat dat de Verenigde Staten nu onze 2e grootste markt zijn. Dit geeft ons vertrouwen om door te gaan op de ingeslagen weg: samen resultaatgericht ontwikkelen!

We groeien en verschuiven intern. Daarom zijn we op zoek naar een gedreven Operator A CZV (Crèmes Zalven en Vloeistoffen). Ben jij gedreven, leergierig, gestructureerd, flexibel, een teamplayer én enthousiast? Dan ben jij wellicht de perfecte aanvulling voor ons jonge, gemotiveerde team!

Wat ga je doen?

We groeien en verschuiven intern. Daarom zijn we op zoek naar een gedreven Operator A CZV (Crèmes Zalven en Vloeistoffen). Ben jij gedreven, leergierig, gestructureerd, flexibel, een teamplayer én enthousiast? Dan ben jij wellicht de perfecte aanvulling voor ons jonge, gemotiveerde team!

Jouw werkplek

Je komt te werken in een farmaceutische omgeving die onder andere gericht is op receptplichtige crèmes, zalven en vloeistoffen binnen Europa en Amerika. Binnen deze afdeling staat zelfsturing centraal. Bij TIO krijg je de kans om bij te dragen aan een groeiende afdeling met verschoven werktijden tussen 06:00 en 19:00 uur en wisselende teamsamenstellingen. Ontdek het zelf in deze video met Silvano. 

 

Jouw werkzaamheden in een notendop

Als Operator A CZV sta je aan de tubevul- en sluitmachine. Je begint in je eigen team, maar tussen 10:00 – 14:30 uur werk je als één groot team met je andere collega’s van bereiden en verpakken. Je leert niet alleen de machine te bedienen, maar ook het proces van productbereiding in onze moderne fabriek.
Jouw taken omvatten:

 • Instellen en bedienen van machines tijdens productie.
 • Onderhoud en oplossen van kleine storingen.
 • Schoonmaken van machines en werkruimte.
 • Invullen en controleren van gegevens.
 • Delen van informatie met belanghebbenden.
 • Licht administratieve taken.

Jouw persoonlijkheid

We zoeken een echte teamspeler die gedreven wordt door nieuwe ideeën en zich kan aanpassen aan wisselende teamsamenstellingen. Structuur, flexibiliteit en leergierigheid zijn essentieel voor succes in deze rol.
Dit is wat wij vragen:

 • Een echte teamplayer met een passie voor ontwikkeling.
 • Ervaring in de farmacie, food of chemie is een pluspunt.
 • Ervaring op uitvullijnen is een pluspunt.
 • Affiniteit met Techniek.
 • Geen specifieke vooropleiding vereist; TIO biedt interne en externe trainingen voor iedereen.

Wat kun je van ons verwachten

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.579,- en € 3.362,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt.
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  - Premievrij pensioen.
  - Goede reiskostenvergoeding.
  - Een lease fietsplan. Voordelig een fiets rijden, zowel zakelijk als privé.
  - Gezellige gezamenlijke activiteiten, waaronder yoga en bootcamp.
  - Ruime mogelijkheid voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Interesse?

Ben jij klaar voor deze uitdagende rol als Operator A CZV bij TIO? Solliciteer dan direct.
Als je twijfelt over solliciteren en eerst wilt rondkijken of een rondleiding wilt, neem dan contact op met Peter van der Vorm voor een afspraak. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en samen te groeien bij TIO!
Peter is te bereiken op +31 186 286 471 of via pvdvorm@tiofarma.nl.

Let op: de vacature sluit zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden. Wacht dus niet te lang met solliciteren. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen als waardevolle aanvulling.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?

 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

Ilona de Koning

  +31 186 286 174

  +31 6 26986820

  recruitment@tiofarma.nl