Operator A

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Bij TIO, producent van geneesmiddelen in Oud-Beijerland, ontwikkelen we ons van fabrikant met een breed aanbod voor lokale markten tot specialist met een selectief aanbod voor markten over de hele wereld. In alle gevallen werken we samen met partners om goede ideeën om te zetten in concrete oplossingen voor patiënten. 

In de afgelopen 30 jaar hebben we als gezond familiebedrijf een team van meer dan 400 generalisten en specialisten opgebouwd dat ontwikkelt, formuleert, produceert en analyseert om het iedere dag samen beter te doen. Met onze partners - of dat nu de apotheek op de hoek, een generiek bedrijf voor een Europese markt of een innovatief wereldwijd opererend farmaceutisch bedrijf is - spannen we ons in om op betrouwbare wijze het juiste medicijn tijdig bij de juiste patiënt te krijgen. 

We geven invulling aan onze ambitie door continue te investeren in onze mensen en onze faciliteiten. Dankzij recente goedkeuringen van de FDA, zijn de Verenigde Staten een belangrijke markt geworden. Hierdoor hebben we het vertrouwen door te gaan op de ingeslagen weg: op maatschappelijk verantwoorde wijze invulling geven aan onze unieke positie in de lokale markten en het ontwikkelen en produceren van gespecialiseerde geneesmiddelen voor partners over de hele wereld. Altijd met oog voor de patiënt aan het einde van de (productie-)lijn. 

TIO: Samen resultaatgericht ontwikkelen 

Wat ga je doen?

Wil jij deel uitmaken van ons groeiende team als Operator A Verpakken bij TIO? Vanwege de expansie van onze afdeling en interne veranderingen zijn we op zoek naar een gedreven, leergierige en flexibele teamplayer die klaarstaat om een dynamische rol te vervullen in onze farmaceutische omgeving.

Jouw werkplek

Bij TIO, waar innovatie en vooruitgang samenkomen, werk je samen met ons team om nieuwe ideeën te omarmen. Je komt te werken in een farmaceutische omgeving die onder andere gericht is op receptplichtige crèmes, zalven en vloeistoffen binnen Europa en Amerika. Bij TIO krijg je de kans om bij te dragen aan een groeiende afdeling met verschoven werktijden tussen 06:00 en 19:00 uur en wisselende teamsamenstellingen.
Lees vooral ook het interview met Corine.

Interview met Corine


Jouw werkzaamheden in een notendop

Als Operator A Verpakken ben je van onschatbare waarde voor onze verpakkingslijn. Je begint je dag met voorbereidende taken en gaat over naar het draaien van de lijn in de middag, waarbij je:

 • Machines instelt en bedient tijdens de productie.
 • Onderhoud uitvoert en kleine storingen oplost.
 • De machines en ruimte schoonmaakt.
 • Gegevens invult, controleert en informatie deelt met belanghebbenden.

Jouw persoonlijkheid

We zoeken een echte teamspeler die gedreven wordt door nieuwe ideeën en zich kan aanpassen aan wisselende teamsamenstellingen. Structuur, flexibiliteit en leergierigheid zijn essentieel voor succes in deze rol.
Dit is wat wij vragen:

 • Ervaring in de farmacie, food of chemie.
 • Ervaring met verpakkingslijnen is een pluspunt.
 • Een sterke wil om te groeien en ontwikkelen.
 • Affiniteit met Techniek.
 • Geen specifieke vooropleiding nodig, mogelijkheden voor interne en externe trainingen.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.579,- en € 3.362- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt.
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  - Premievrij pensioen.
  - Goede reiskostenvergoeding.
  - Een lease fietsplan. Voordelig een fiets rijden, zowel zakelijk als privé.
  - Gezellige gezamenlijke activiteiten, waaronder yoga en bootcamp.
  - Ruime mogelijkheid voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Interesse?
Ben jij klaar voor deze uitdagende rol als Operator A Verpakken bij TIO? Solliciteer dan direct.
Als je twijfelt over solliciteren en eerst wilt rondkijken of een rondleiding wilt, neem dan contact op met Peter van der Vorm voor een afspraak. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en samen te groeien bij TIO!
Peter is te bereiken op +31 186 286 471 of via pvdvorm@tiofarma.nl.

Let op: de vacature sluit zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden. Wacht dus niet te lang met solliciteren. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen als waardevolle aanvulling.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?

 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

Ilona de Koning

  +31 186 286 174

  +31 6 26986820

  recruitment@tiofarma.nl