Operator A - Nasal Spray

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Bij TIO, producent van geneesmiddelen in Oud-Beijerland, ontwikkelen we ons van fabrikant met een breed aanbod voor lokale markten tot specialist met een selectief aanbod voor markten over de hele wereld. In alle gevallen werken we samen met partners om goede ideeën om te zetten in concrete oplossingen voor patiënten. 

In de afgelopen 30 jaar hebben we als gezond familiebedrijf een team van meer dan 400 generalisten en specialisten opgebouwd dat ontwikkelt, formuleert, produceert en analyseert om het iedere dag samen beter te doen. Met onze partners - of dat nu de apotheek op de hoek, een generiek bedrijf voor een Europese markt of een innovatief wereldwijd opererend farmaceutisch bedrijf is - spannen we ons in om op betrouwbare wijze het juiste medicijn tijdig bij de juiste patiënt te krijgen. 

We geven invulling aan onze ambitie door continue te investeren in onze mensen en onze faciliteiten. Dankzij recente goedkeuringen van de FDA, zijn de Verenigde Staten een belangrijke markt geworden. Hierdoor hebben we het vertrouwen door te gaan op de ingeslagen weg: op maatschappelijk verantwoorde wijze invulling geven aan onze unieke positie in de lokale markten en het ontwikkelen en produceren van gespecialiseerde geneesmiddelen voor partners over de hele wereld. Altijd met oog voor de patiënt aan het einde van de (productie-)lijn. 

TIO: Samen resultaatgericht ontwikkelen 

Bij TIO, de vooraanstaande fabrikant van geneesmiddelen in Nederland, zijn we volop in beweging. Onze ultramoderne faciliteiten voorzien de wereld al van crèmes en zalven van topkwaliteit, en nu staan we op het punt om een gloednieuwe fabriek te realiseren voor neusspray devices. We bouwen niet zomaar een fabriek; we creëren een volledig geautomatiseerde lijn voor het produceren van state-of-the-art neussprays. Om deze innovatie tot leven te brengen, hebben we pioniers nodig, mensen die initiatief nemen, van avontuur houden, en bereid zijn om samen met ons deze toekomst vorm te geven.

Jouw werkplek  

De onboarding start in onze fabriek met crèmes en zalven. In de tussentijd help jij ons om de nieuwe fabriek voor neusspray devices zo professioneel mogelijk in te richten. Zodra de spiksplinternieuwe fabriek staat, wordt dit jouw werkplek. Hier adem je innovatie en werk je samen met je collega’s aan de productie van state-of-the-art neussprays.

Jouw werkzaamheden in een notendop

Als Operator A - Nasal Spray ben je verantwoordelijk voor het efficiënt ombouwen en afstellen van verschillende machines. Je houdt de machines nauwlettend in de gaten en anticipeert op mogelijke storingen. Met de tijd ontwikkel je een goed begrip van de machines en leer je geluiden te herkennen om proactief storingen te voorkomen. Jouw werkzaamheden omvatten onder andere:

 • Voorbereiden van de productiewerkzaamheden en het gereedmaken van machines volgens voorgeschreven protocollen.
 • Invoeren en bedienen van grondstoffen en halffabricaten in de machines.
 • Bewaken van de productie en controleren of het product voldoet aan de specificaties.
 • Zelfstandig oplossen van kleine storingen en tijdig signaleren van grotere technische problemen.
 • Zorgvuldig bijhouden van de benodigde administratie tijdens en na de productie.
 • Schoonmaken van machines en ruimtes na de productie.
 • Reviewen van batch documentatie.
 • Ondersteunen bij de introductie van nieuwe apparatuur en processen.
 • Initiëren en opstellen van afwijkingen.
 • Het ombouwen en verwisselen van onderdelen van zowel eenvoudige als complexe machines volgens werkvoorschriften.
 • Signaleren van fouten, gebreken of ongewoon functioneren van de machines.
 • Verhelpen van kleine (ver)storingen of stagnaties.

Jouw persoonlijkheid

Wij zoeken een proactieve, energieke teamspeler die zich als een vis in het water voelt in een dynamische omgeving. Je flexibiliteit is onmisbaar, omdat we regelmatig moeten inspringen op veranderingen. Je hebt een empathische kant, wat van pas komt bij het coachen van collega's. Je bent gestructureerd en zorgvuldig in je werk, waardoor je met precisie onze producten bereidt. En natuurlijk, een gezonde dosis humor is bijna onmisbaar om samen met het team een positieve werksfeer te creëren.

Jouw profiel

 • Om deel uit te maken van ons team, verwachten we het volgende:
 • Opleiding als farmaceutisch vakman (of de bereidheid om deze te behalen).
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal (lezen en schrijven).
 • Affiniteit met de techniek.
 • Ervaring als Operator, bij voorkeur in de farmaceutische of voedingsindustrie.
 • Fysiek in goede conditie om de werkzaamheden probleemloos uit te voeren.
 • De beschikking over eigen vervoer (omdat je om 06:00 uur begint en ons niet met het openbaar vervoer kunt bereiken).

Wat kun je van ons verwachten

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.579,- en € 3.362,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt.
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  - Premievrij pensioen.
  - Goede reiskostenvergoeding.
  - Een lease fietsplan. Voordelig een fiets rijden, zowel zakelijk als privé.
  - Gezellige gezamenlijke activiteiten, waaronder yoga en bootcamp.
  - Ruime mogelijkheid voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Klaar om je stempel te drukken op de farmaceutische toekomst? Aarzel dan niet en solliciteer nu als Operator A - Nasal Spray bij TIO! Voor functie-inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Mark Jochims (Manager Operations Nasal Spray) op 0186 286 213.

Mochten we voor de sluitingsdatum al de geschikte kandidaat hebben gevonden, dan zal de vacature niet langer vacant zijn.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?

 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

Ilona de Koning

  +31 186 286 174

  +31 6 26986820

  recruitment@tiofarma.nl