Operator B

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Goede ideeën bij een patiënt krijgen doen we niet alleen.

TIO, een farmaceutische fabrikant in Oud-Beijerland, werkt samen met haar partners aan het proces 'van idee naar patiënt'. Dit zorgt voor een zeer uitgebreid pakket aan producten.
Met ruim 350 experts leveren wij op een innovatieve manier maatwerk zodat iedereen toegang heeft tot de juiste medicijnen. Wij zijn betrokken in de samenleving en leveren een grote inspanning om een betrouwbare partner te zijn. Dat vinden wij belangrijk!

In ruim 25 jaar hebben we als nuchter en gezond familiebedrijf een team gevormd waarmee we streven het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt te leveren. Iedere collega vormt hierin een cruciale schakel. 
TIO is ambitieus en investeert continu in ontwikkeling. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit is belangrijk voor onze producten én voor onze mensen.

Wij leren van vandaag en proberen het elke dag een beetje beter te doen.

Wat ga je doen?

Wil jij onderdeel uitmaken van een groeiend farmaceutisch productiebedrijf met verschillende doorgroeimogelijkheden?

Bij TIO produceren wij geneesmiddelen in een GMP gereguleerde productieomgeving. Op dit moment zijn wij op zoek naar een ervaren collega die verantwoordelijk is voor meerdere machines op de afdeling.

Een belangrijk onderdeel van je functie is het draaien, afstellen en ombouwen van de machines en het zelf oplossen van kleine storingen. Verder is het belangrijk dat je de machine in de gaten houdt en ervoor zorgt dat er zo min mogelijk storingen ontstaan. Dit zal in het begin lastig gaan maar met de tijd leer je de machine steeds beter kennen en ga je geluiden herkennen. Dit is één van de manieren om te anticiperen op storingen van onze huidige machines. Er is een aantal machines die computergestuurd zijn en deze moeten via de software afgesteld worden. Ook zijn er machines die nog met de hand en gereedschap omgesteld moeten worden. Daarnaast is het de bedoeling dat je ook kijkt naar manieren om het proces te optimaliseren en te verbeteren. Verder is een belangrijk onderdeel van je werk: afhandelen van protocollen, opstellen van afwijkingen en het schoonmaken van de productieruimte, machines en overige hulpmiddelen.

Jouw profiel

 • Je beschikt over technisch inzicht;
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante ervaring als operator, bij voorkeur in de farmaceutische- of voedingsindustrie;
 • Je bent in staat om protocollen in te vullen en afwijkingen te schrijven (hier word je in getraind);
 • Je bent in het bezit van het diploma farmaceutisch vakman of je bent bereid dit te halen;
 • Je bent fysiek in goede conditie;
 • Je bent flexibel inzetbaar en beschikbaar tussen 06:00 uur en 20:00 uur. Wij hebben 8-urige werkdagen;
 • Je beschikt over eigen vervoer (als je om 06:00 uur begint is er geen mogelijkheid om met het OV te reizen).

Wat kun je van ons verwachten

 • Een marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Geen premies voor jou, TIO betaalt de volledige premie voor jouw pensioen;
 • Het maakt niet uit waar je woont, iedere medewerker krijgt reiskostenvergoeding;
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Onze generalisten en specialisten krijgen de mogelijkheid om zich vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen door trainingen, opleidingen of coaching;
 • In het kader van een gezonde bedrijfscultuur organiseren wij, na werktijd, op dinsdag bootcamp en op donderdag yoga. 

Voor functie inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Peter van der Vorm, Teamleider. Hij is te bereiken op +31 186 286 471. 

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd


Volg jij ons al op social media?
 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

    Nina Pentreath

      +31 186 286 175

       recruitment@tiofarma.nl