Operator (VOT)

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Goede ideeën bij een patiënt krijgen doen we niet alleen.

TIO, een farmaceutische fabrikant in Oud-Beijerland, werkt samen met haar partners aan het proces 'van idee naar patiënt'. Dit zorgt voor een zeer uitgebreid pakket aan producten.
Met ruim 350 experts leveren wij op een innovatieve manier maatwerk zodat iedereen toegang heeft tot de juiste medicijnen. Wij zijn betrokken in de samenleving en leveren een grote inspanning om een betrouwbare partner te zijn. Dat vinden wij belangrijk!

In ruim 25 jaar hebben we als nuchter en gezond familiebedrijf een team gevormd waarmee we streven het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt te leveren. Iedere collega vormt hierin een cruciale schakel. 
TIO is ambitieus en investeert continu in ontwikkeling. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit is belangrijk voor onze producten én voor onze mensen.

Wij leren van vandaag en proberen het elke dag een beetje beter te doen.

Heb jij ervaring in productie? En wil jij je verder ontwikkelen in een farmaceutische productie omgeving? Solliciteer naar de functie van Operator.

Wat ga je doen?

Eén van onze afdelingen binnen productie is de afdeling VOT (Vaste Orale Toedieningsvormen). De afdeling bestaat uit 14 medewerkers en houdt zich onder andere bezig met het produceren van tabletten. Voor deze afdeling zoeken wij een operator granuleren.

Er zijn meerdere stappen nodig om van verschillende grondstoffen tot een medicijn te komen in de vorm van een tablet. Een aantal van deze stappen bestaat uit granuleren, tabletteren en coaten. Als Operator leren we je hoe je kunt granuleren zodat je na een gedegen inwerktraject zelfstandig aan de slag kunt. Hoe lang het inwerktraject duurt is afhankelijk van je eigen leercurve en je eventuele ervaring met soortgelijke werkzaamheden. Mocht je je verder willen ontwikkelen is dat zeker mogelijk.

 • Ondersteunen bij het opstarten, bedienen, regelen, bijsturen, controleren en schoonmaken van machines en werkplekken;
 • Het signaleren van operationele storingen aan apparatuur of proces;
 • Het invullen en afhandelen van batchdocumentatie;
 • Proactief handelen op afwijkingen in proces, escaleren dan wel zelf ingrijpen binnen afgesproken kaders;
 • Je hebt oog voor kwaliteit, veiligheid, samenwerken en spreekt collega’s hier op aan.

Jouw profiel

 • Je hebt technische aanleg en een opleiding op MBO niveau 4 afgerond;
 • Je bent zelfstandig, neemt initiatief, draagt verbeteringen aan en voert deze ook uit;
 • Je bent omgevingssensitief en beseft wat er nodig is om de afdeling draaiende te houden;
 • Je kunt mondeling en schriftelijk makkelijk communiceren, zowel binnen als buiten de afdeling;
 • Je bent bereid om verschillende aanvullende opleidingen te volgen, waaronder Farmaceutisch Vakman.

Wat kun je van ons verwachten

 • Een marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Geen premies voor jou, TIO betaalt de volledige premie voor jouw pensioen;
 • Het maakt niet uit waar je woont, iedere medewerker krijgt reiskostenvergoeding;
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Onze generalisten en specialisten krijgen de mogelijkheid om zich vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen door trainingen, opleidingen of coaching;
 • In het kader van een gezonde bedrijfscultuur organiseren wij, na werktijd, op dinsdag bootcamp en op donderdag yoga. 

Voor functie inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Erik de Jager, Teamleider. Hij is te bereiken op +31 186 286 464.

Mochten we voor de sluitingsdatum al de geschikte kandidaat hebben gevonden, dan zal de vacature niet langer vacant zijn.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv's andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 

 


Volg jij ons al op social media?
 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

    Dyonne de Graaf - Smit

      +31 186 286 174

       recruitment@tiofarma.nl