QA Goods Receipt Associate

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Goede ideeën bij een patiënt krijgen doen we niet alleen.

TIO, een farmaceutische fabrikant in Oud-Beijerland, werkt samen met haar partners aan het proces 'van idee naar patiënt'. Dit zorgt voor een zeer uitgebreid pakket aan producten.
Met zo'n 400 generalisten en specialisten leveren wij op een innovatieve manier maatwerk zodat iedereen toegang heeft tot de juiste medicijnen. Wij zijn betrokken in de samenleving en leveren een grote inspanning om een betrouwbare partner te zijn. Dat vinden wij belangrijk!

In ruim 25 jaar hebben we als nuchter en gezond familiebedrijf een team gevormd waarmee we streven het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt te leveren. Iedere collega vormt hierin een cruciale schakel. 
TIO is ambitieus en investeert continu in ontwikkeling van onze faciliteiten en van onze mensen. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit is belangrijk voor onze producten én voor onze mensen.

Wij leren van vandaag en proberen het elke dag een beetje beter te doen.

Wat ga je doen?
TIO is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Medewerker QA Goods Receipt Associate om ons dynamische team te versterken. Met de groei van onze afdeling en het streven naar voortdurende uitmuntendheid, zoeken we een teamspeler die de hoogste kwaliteitsnormen nastreeft en een passie heeft voor nauwkeurigheid en detail.

Jouw werkplek
Als Medewerker QA Goods Receipt Associate maak je deel uit van onze kwaliteitsafdeling die toezicht houdt op de ontvangst van materialen. Je werkt zij aan zij met een team van drie gemotiveerde collega's en rapporteert aan de Teamleider Incoming Goods. Je hebt een afwisselende werkplek, waarbij je zowel in ons magazijn als op kantoor werkt, en dat allemaal tijdens reguliere kantooruren – geen ploegendienst!

Jouw werkzaamheden in een notendop
Als QA Goods Receipt Associate ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van gedegen ingangscontroles van grondstoffen, verbruiksartikelen en verpakkingsmaterialen. Je houdt een scherp oog op afwijkingen en klachten en communiceert deze effectief naar je teamlead. Het toekennen en wijzigen van status aan materialen en het beheer van referentiemonsters vallen ook binnen jouw takenpakket. Administratieve werkzaamheden en het werken volgens procedures zijn vanzelfsprekend voor jou.

Jouw profiel

 • MBO-opleiding met relevante achtergrond.
 • Ervaring met Windows Office.
 • Vaardigheid in effectief projectmanagement.
 • Bereidheid tot inhoudelijke verdieping in de materie.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en teamgeest
 • Stressbestendigheid en nauwkeurigheid, zelfs onder druk.

Jouw persoonlijkheid
Jij bent de missing link die onze kwaliteitsafdeling compleet maakt! Je bent contentieus, nauwkeurig en kwaliteitsbewust. Je blinkt uit in discipline en gestructureerd werken, en je kunt je eigen werk uitstekend plannen en organiseren. Flexibiliteit is jouw tweede natuur – je springt graag in waar nodig en hebt geen probleem met het bijdragen aan teaminspanningen. Je communiceert vlot met je collega's en gedijt in een teamomgeving. Ook wanneer het druk wordt, houd je het hoofd koel en lever je dezelfde hoge kwaliteit.

Wat kun je van ons verwachten

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2551,60 en € 3423,10 op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt.
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  - Premievrij pensioen.
  - Goede reiskostenvergoeding.
  - Een lease fietsplan. Voordelig een fiets rijden, zowel zakelijk als privé.
  - Gezellige gezamenlijke activiteiten, waaronder yoga en bootcamp.
  - Ruime mogelijkheid voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons gepassioneerde QA-team en te zorgen dat veilige geneesmiddelen onze patiënten bereiken? Stuur dan nu je sollicitatie naar ons! Samen bouwen we aan een gezonde toekomst bij TIO.

Heb je vragen over de functie? Neem gerust contact op met Margriet Edelman (Team Leader Quality Incoming Goods), via telefoonnummer 0186 286 208.

Let op: de vacature sluit zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden. Wacht dus niet te lang met solliciteren. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen als waardevolle aanvulling.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv's andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?
 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

Nina Pentreath

  +31 186 286 175

  +31 6 26986820

   recruitment@tiofarma.nl