QC Technician

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         

 

Bij TIO produceren we effectieve en veilige geneesmiddelen. Vanuit Oud-Beijerland bedienen we zowel de lokale als de wereldmarkt. Hierbij werken we samen met partners om goede ideeën om te zetten in concrete oplossingen voor patiënten.

De afgelopen 30 jaar hebben we als gezonde en nuchtere familieonderneming een team van 400 medewerkers opgebouwd. Van ontwikkelen naar produceren tot analyseren, iedere dag proberen we het met elkaar nog een stapje beter te doen. Met onze partners spannen we ons in om het juiste medicijn bij de juiste patiënt te krijgen, betrouwbaar en veilig.

TIO is ambitieus. Ontwikkeling is een van onze kernwaarden en daarom investeren we continu in ons team en faciliteiten. Dit heeft als voorlopig resultaat dat de Verenigde Staten nu onze 2e grootste markt zijn. Dit geeft ons vertrouwen om door te gaan op de ingeslagen weg: samen resultaatgericht ontwikkelen!

Wat ga je doen? 

In de functie van QC Technician voer je analyses uit op geneesmiddelen (small molecules) en grondstoffen waarbij je meerdere analysetechnieken (bijvoorbeeld HPLC, titratie) gebruikt. Het brede productassortiment en de diverse toedieningsvormen (onder andere crèmes, zalven, zetpillen en tabletten) zorgt ervoor dat je analyses zeer divers zijn. Je bent verantwoordelijk voor de keuring van de geneesmiddelen en de grondstoffen daarvan, zowel fysisch als chemisch. Jouw resultaten worden gebruikt om het geneesmiddel op de markt te brengen en beschikbaar te maken voor de patiënt. Verder doe je onderzoek naar de stabiliteit van producten die in de markt staan. 

Jouw profiel 

 • MLO niveau 4 of HLO opgeleid. 
 • Bij voorkeur ervaring met HPLC en diverse chemische analyses. 
 • Momenteel werkzaam op een QC laboratorium. 
 • De competenties en vaardigheden die je nodig hebt om deze functie binnen TIO goed te vervullen zijn: nauwkeurig, kwaliteitsbewustzijn, communicatief vaardig, zelfstandig en makkelijk met software om kunnen gaan. 

TIO groeit en wij zien graag dat onze medewerkers meegroeien. Je krijgt de mogelijkheid om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen door trainingen en opleidingen. Als QC Technician zijn er verschillende mogelijkheden om op termijn te groeien. Zo zijn er verschillende rollen ten aanzien van bijvoorbeeld reagentia of apparatuur. Het is op termijn ook mogelijk om door te groeien binnen de functie, binnen de afdeling QC of bij de andere afdelingen binnen Analytical Department, Development en Quality. 

 

Wat kun je van ons verwachten 

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.798,28 en € 3.928,19 op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt. 
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis. 
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder: 
  - Premievrij pensioen. 
  - Goede reiskostenvergoeding. 
  - Een lease fietsplan. Voordelig een fiets rijden, zowel zakelijk als privé. 
  - Gezellige gezamenlijke activiteiten, waaronder yoga en bootcamp. 
  - Ruime mogelijkheid voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. 

Voor functie inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Linda van Leeuwen, QC Teamlead. Zij is te bereiken op 0186-286758. 

We kijken uit naar een persoonlijke kennismaking! 

Mochten we voor de sluitingsdatum al de geschikte kandidaat hebben gevonden, dan zal de vacature niet langer vacant zijn. 

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd. 

 


Volg jij ons al op social media?

 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

Nathalia Denz

  +31 186 286 178

  +31 6 26986820

  recruitment@tiofarma.nl