QPPV/Pharmacovigilance EU

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Goede ideeën bij een patiënt krijgen doen we niet alleen.

TIO, een farmaceutische fabrikant in Oud-Beijerland, werkt samen met haar partners aan het proces 'van idee naar patiënt'. Dit zorgt voor een zeer uitgebreid pakket aan producten.
Met ruim 350 experts leveren wij op een innovatieve manier maatwerk zodat iedereen toegang heeft tot de juiste medicijnen. Wij zijn betrokken in de samenleving en leveren een grote inspanning om een betrouwbare partner te zijn. Dat vinden wij belangrijk!

In ruim 25 jaar hebben we als nuchter en gezond familiebedrijf een team gevormd waarmee we streven het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt te leveren. Iedere collega vormt hierin een cruciale schakel. 
TIO is ambitieus en investeert continu in ontwikkeling. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit is belangrijk voor onze producten én voor onze mensen.

Wij leren van vandaag en proberen het elke dag een beetje beter te doen.

Wat ga je doen?

In de functie van EU-QPPV ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de farmacovigilantie systemen van Tiofarma zodat steeds voldaan wordt aan de wettelijke eisen die aan dergelijke systemen en aan Tiofarma gesteld worden. Het betreft zowel humane- en diergeneesmiddelen en ook doorgeleverde bereidingen.
Je geeft leiding aan een kleine groep medewerkers die zowel fulltime als parttime ingezet worden voor farmacovigilantie en de daaraan gerelateerde taken.
Je rapporteert aan de Directeur Kwaliteitsmanagement.

Als EU-QPPV bij Tiofarma ben je onder andere verantwoordelijk voor:

 • Het (laten) uitvoeren van farmacovigilantie taken, zoals het verwerken van bijwerkingen (ADR’s) en het schrijven van Risk Management Plans (RMPs);
 • Het informeren van de Directeur Kwaliteitsmanagement en het MT over farmacovigilantie verplichtingen van Tiofarma en het op de hoogte houden van de organisatie van veranderingen en ontwikkelingen binnen bij farmacovigilantie;
 • Het uitbouwen en  onderhouden van de Tiofarma farmacovigilantiesystemen;
 • Initiëren van verbetering voor de Tiofarma farmacovigilantiesystemen;
 • Het ondersteunen van andere afdelingen bij aan farmacovigilantie gerelateerde taken en rapportages (PSURs, signalling, RMPs).

Jouw profiel

 • Afgeronde WO opleiding binnen de farmacie of aanverwante opleiding binnen de life-sciences;
 • Bij voorkeur ervaring met farmacovigilantie of een aan de farmacie gerelateerd vak zoals Quality, Regulatory Affairs, productontwikkeling of farmaceutische analyse;
 • Goede communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels;
 • Fulltime beschikbaar (32-40 uur).

Wat kun je van ons verwachten

 • Een marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Geen premies voor jou, TIO betaalt de volledige premie voor jouw pensioen;
 • Het maakt niet uit waar je woont, iedere medewerker krijgt reiskostenvergoeding;
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Onze generalisten en specialisten krijgen de mogelijkheid om zich vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen door trainingen, opleidingen of coaching;
 • In het kader van een gezonde bedrijfscultuur organiseren wij, na werktijd, op dinsdag bootcamp en op donderdag yoga. 

Voor functie inhoudelijke vragen kun je contact opnemen Martine Tratsaert, functie Director Quality Management. Zij is te bereiken op 0186 286 391. 

Mochten we voor de sluitingsdatum al de geschikte kandidaat hebben gevonden, dan zal de vacature niet langer vacant zijn.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?
 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

    Nina Pentreath

      +31 186 286 175

       recruitment@tiofarma.nl