Qualified Person Pharmacovigilance (QPPV)

 

       Oud-Beijerland, Zuid-Holland (en af en toe thuis)         


Goede ideeën bij een patiënt krijgen doen we niet alleen.

TIO, een farmaceutische fabrikant in Oud-Beijerland, werkt samen met haar partners aan het proces 'van idee naar patiënt'. Dit zorgt voor een zeer uitgebreid pakket aan producten.
Met zo'n 400 generalisten en specialisten leveren wij op een innovatieve manier maatwerk zodat iedereen toegang heeft tot de juiste medicijnen. Wij zijn betrokken in de samenleving en leveren een grote inspanning om een betrouwbare partner te zijn. Dat vinden wij belangrijk!

In ruim 25 jaar hebben we als nuchter en gezond familiebedrijf een team gevormd waarmee we streven het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt te leveren. Iedere collega vormt hierin een cruciale schakel. 
TIO is ambitieus en investeert continu in ontwikkeling van onze faciliteiten en van onze mensen. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit is belangrijk voor onze producten én voor onze mensen.

Wij leren van vandaag en proberen het elke dag een beetje beter te doen.

Heb jij de moed en durf om richting te geven aan onze farmacovigilantieafdeling?

Wij zijn op zoek naar een Qualified Person Pharmacovigilance (QPPV) die zowel het team als zichzelf verder gaat ontwikkelen. Je hebt ruime ervaring met de relevante wet- en regelgeving en je weet hier ook op flexibele wijze mee om te gaan. Je geeft graag leiding aan een team. De afgelopen periode startten we met het verder opbouwen van ons PV-systeem en van de afdeling. Hieruit is behoefte ontstaan aan een daadkrachtige leider om de volgende stappen te zetten waarbij er veel werk is te verzetten. Heb jij de moed en durf om richting te geven? En doe je dit met veel energie en enthousiasme samen met je collega’s, dan ga jij je bij TIO als een vis in het water voelen.

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de farmacovigilantiesystemen van TIO zodat steeds voldaan wordt aan de wettelijke eisen die aan dergelijke systemen en aan TIO worden gesteld.
 • Je geeft leiding aan een kleine groep medewerkers die zowel fulltime als parttime ingezet worden voor farmacovigilantie en de daaraan gerelateerde taken.
 • Je bent verantwoordelijk voor het (laten) uitvoeren van farmacovigilantietaken, zoals het verwerken van bijwerkingen (ADR’s) en het schrijven van Risk Management Plans (RMPs).
 • Je initieert verbeteringen voor de farmacovigilantiesystemen.
 • Je informeert de Directeur Kwaliteitsmanagement en het MT over farmacovigilantie verplichtingen en houdt de organisatie op de hoogte van veranderingen en ontwikkelingen binnen farmacovigilantie.
 • Je ondersteunt andere afdelingen met farmacovigilantie gerelateerde taken en rapportages (PSURs, signalling, RMPs).
 • Je rapporteert aan de Manager GxP compliance.

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde wo-opleiding binnen de farmacie of aanverwante opleiding binnen de Life Sciences.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met farmacovigilantie of een aan de farmacie gerelateerd vak zoals Quality, Regulatory Affairs, productontwikkeling of farmaceutische analyse.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels.
 • Je bent 32-40 uur beschikbaar.

Wat kun je van ons verwachten

 • Een bruto maandsalaris tussen € 4.184,- en € 6.620,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt.
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  - Premievrij pensioen.
  - Goede reiskostenvergoeding,
  - Gezellige gezamenlijke activiteiten, waaronder yoga en bootcamp.
  - Een lease fietsplan. Voordelig een fiets rijden, zowel zakelijk als privé.
  - Ruime mogelijkheid voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Voor functie inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Mark Jochims (Manager GxP compliance). Hij is te bereiken op 0186 286 213.

We kijken uit naar een persoonlijke kennismaking!

Mochten we voor de sluitingsdatum al de geschikte kandidaat hebben gevonden, dan zal de vacature niet langer vacant zijn.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?


 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

    Ilona de Koning

      +31 186 286 174

       recruitment@tiofarma.nl