Qualified Person (32-40 uur)

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Goede ideeën bij een patiënt krijgen doen we niet alleen.

TIO, een farmaceutische fabrikant in Oud-Beijerland, werkt samen met haar partners aan het proces 'van idee naar patiënt'. Dit zorgt voor een zeer uitgebreid pakket aan producten.
Met ruim 350 experts leveren wij op een innovatieve manier maatwerk zodat iedereen toegang heeft tot de juiste medicijnen. Wij zijn betrokken in de samenleving en leveren een grote inspanning om een betrouwbare partner te zijn. Dat vinden wij belangrijk!

In ruim 25 jaar hebben we als nuchter en gezond familiebedrijf een team gevormd waarmee we streven het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt te leveren. Iedere collega vormt hierin een cruciale schakel. 
TIO is ambitieus en investeert continu in ontwikkeling. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit is belangrijk voor onze producten én voor onze mensen.

Wij leren van vandaag en proberen het elke dag een beetje beter te doen.

Wat ga je doen?

Ben jij een zelfstandige, besluitvaardige Qualified Person (QP) met uitstekende communicatieve vaardigheden die ons kan helpen de organisatie verder te ontwikkelen, dan zoeken we jou!

Jij bent verantwoordelijk voor het certificeren (batch certification) en het vrijgeven van geneesmiddelen. Door jouw toetsing beoordeel je of het eindproduct voldoet aan de geldende wet- en regelgeving, Good Manufacturing Practices (GMP) en dossiervereisten. Daarnaast zorg je samen met ons team van professionals dat het quality management systeem up-to-date blijft en waar mogelijk verbeterd. Wij verwachten een proactieve houding en een continue zoektocht naar mogelijkheden voor verbetering van processen en productkwaliteit.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Reviewen van de batchdocumentatie.
 • Certificeren en vrijgeven van producten.
 • Kwaliteitsverbeterprojecten uitvoeren en/of coördineren op diverse afdelingen.
 • Uitvoeren en beoordelen van root cause onderzoeken.
 • Uitvoeren van interne en externe audits.
 • Begeleiden van inspecties en audits door onze klanten.
 • Uitvoeren risk assesment.
 • Evalueren van Patiënt en Markt impact.
 • Escaleren van kritische topics binnen de organisatie.

Jouw profiel

De ideale kandidaat is reeds QP of is in het verleden QP geweest en beschikt over minimaal 3 jaar ervaring in de farmaceutische industrie. Je beschikt over uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.  

Ben jij communicatief vaardig, proactief, besluitvaardig, leergierig, heb je een probleemoplossend vermogen en denk je graag mee om tot resultaten te komen? Dan is dit jouw droombaan.

Wat kun je van ons verwachten

 • Een bruto maandsalaris tussen € 3.568,- en € 7.797,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt.
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis.
 • Geen premies voor jou, TIO betaalt de volledige premie voor jouw pensioen.
 • Het maakt niet uit waar je woont, iedere medewerker krijgt reiskostenvergoeding.
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Onze generalisten en specialisten krijgen de mogelijkheid om zich vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen door trainingen, opleidingen of coaching.
 • In het kader van een gezonde bedrijfscultuur organiseren wij, na werktijd, op dinsdag bootcamp en op donderdag yoga.
 • We hebben onze mensen en hun ontwikkeling hoog in het vaandel en dat gaat voor jou ook gelden. We bieden je een prachtige kans om met ons een puur Nederlands geneesmiddelenproductiebedrijf verder te ontwikkelen voor onze steeds internationaler wordende klantenkring.

Voor vragen kun je contact opnemen met Jan Verbeek (Gevestigd Apotheker), te bereiken via +31 186 286 000.

Mochten we voor de sluitingsdatum al de geschikte kandidaat hebben gevonden, dan zal de vacature niet langer vacant zijn.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.


Volg jij ons al op social media?
 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

    Dyonne de Graaf - Smit

      +31 186 286 174

       recruitment@tiofarma.nl