Regulatory Affairs Specialist

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Goede ideeën bij een patiënt krijgen doen we niet alleen.

TIO, een farmaceutische fabrikant in Oud-Beijerland, werkt samen met haar partners aan het proces 'van idee naar patiënt'. Dit zorgt voor een zeer uitgebreid pakket aan producten.
Met zo'n 400 generalisten en specialisten leveren wij op een innovatieve manier maatwerk zodat iedereen toegang heeft tot de juiste medicijnen. Wij zijn betrokken in de samenleving en leveren een grote inspanning om een betrouwbare partner te zijn. Dat vinden wij belangrijk!

In ruim 25 jaar hebben we als nuchter en gezond familiebedrijf een team gevormd waarmee we streven het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt te leveren. Iedere collega vormt hierin een cruciale schakel. 
TIO is ambitieus en investeert continu in ontwikkeling van onze faciliteiten en van onze mensen. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit is belangrijk voor onze producten én voor onze mensen.

Wij leren van vandaag en proberen het elke dag een beetje beter te doen.

Ben jij een energieke en gedreven Regulatory Affairs (RA) Specialist op zoek naar een uitdagende rol in een dynamische omgeving? Wil jij de spil zijn in het waarborgen van compliance voor geregistreerde geneesmiddelen? Dan ben jij de kartrekker die we zoeken! Sluit je aan bij ons team van Regulatory Affairs experts en werk samen aan uitdagende projecten bij TIO.

Wat ga je doen?

In deze rol als RA talent zul je:

 • Bestaande registratiedossiers van TIO onderhouden.
 • De naleving van alle door TIO geproduceerde geregistreerde producten waarborgen en de benodigde aanpassingen in registratiedossiers begeleiden.
 • Zowel interne als externe vragen over RA beantwoorden.
 • Collega's begeleiden en ondersteunen.
 • Het management en de organisatie op de hoogte houden van veranderingen en ontwikkelingen binnen Regulatory Affairs.

Jouw werkplek

Bij TIO kom je terecht op onze afdeling Regulatory Affairs. Hier werk je nauw samen met een team van 8 gepassioneerde collega's. Samen vormen jullie een multidisciplinair team dat betrokken is bij diverse projecten binnen Regulatory Affairs. Je speelt een cruciale rol in het waarborgen van de naleving van regelgeving voor onze geregistreerde geneesmiddelen. Dit doe je in samenwerking met andere afdelingen, zoals Research & Development, Analytical Department en Market Access Management. Als RA Specialist ben jij de leidende kracht op het gebied van regelgeving voor deze projecten, en je onderhoudt nauw contact met overheidsinstanties over inhoud en proces. Dit betreft vaak niet-standaard generieke producten en een breed scala aan toedieningsvormen.

Jouw profiel

 • Een afgeronde wo-opleiding binnen de farmacie of een verwante opleiding binnen de Life Sciences of Analytische Chemie.De drive om resultaten te behalen en compliance te waarborgen.
 • Bereidheid om jezelf continu te ontwikkelen en bij te dragen aan de groei van het team.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels.
 • Beschikbaarheid van 32-40 uur per week.

Jouw persoonlijkheid

Om succesvol te zijn in deze rol, beschik je over:

 • Affiniteit met regulatory affairs, productontwikkeling en/of farmaceutische analyse, en een sterke motivatie om je hierin verder te ontwikkelen.
 • Competenties zoals analytisch vermogen, plannen en organiseren, overtuigingskracht, samenwerken en probleemoplossend vermogen.
 • Een oog voor innovatie en de bereidheid om bij te dragen aan positieve veranderingen.
 • Uitstekende teamspeler en je houdt van heldere communicatie

Wat kun je van ons verwachten

 • Een bruto maandsalaris tussen € 3311,80 en € 4939,30 op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt.
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  - Premievrij pensioen.
  - Goede reiskostenvergoeding.
  - Een lease fietsplan. Voordelig een fiets rijden, zowel zakelijk als privé.
  - Gezellige gezamenlijke activiteiten, waaronder yoga en bootcamp.
  - Ruime mogelijkheid voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Interesse?

Heb je interesse in deze uitdagende positie als RA Specialist bij TIO? Neem dan contact op met Andreas TIO, Senior Director Business Development, via 0186 286 166 voor meer informatie over de functie. We kijken ernaar uit om je persoonlijk te ontmoeten en te ontdekken hoe jij ons team kunt versterken.

Let op: als we vóór de sluitingsdatum de ideale kandidaat vinden, zal de vacature niet langer beschikbaar zijn. Aarzel dus niet en solliciteer vandaag nog!

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv's andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 

 


Volg jij ons al op social media?
 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

Nina Pentreath

  +31 186 286 175

  +31 6 26986820

   recruitment@tiofarma.nl