Robert van der Burgh

Teamleider Analytical Development


Robert werkt als Teamleider Development op het laboratorium. Robert werkte vóór zijn huidige functie enige tijd als Senior Scientist. Hier heeft hij ervaring opgedaan in het coachen en begeleiden van een klein team. Het ging niet goed met zijn vorige werkgever en Robert kreeg te horen dat hij niet kon blijven, maar niets voor hem om dan bij de pakken neer te gaan zitten. Hij ging actief op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

In de vacature Teamleider Development zag hij een leuke uitdaging. Het Development team bestond op dat moment uit 10 analisten en projectcoördinatoren. Maar hier bleef het niet bij. TIO blijft nog elke dag groeien en de afdeling Analytical Department groeit mee. 

De meeste tijd besteedt Robert aan de ontwikkeling van zijn medewerkers. Een goed team, als je het hem vraagt. De komende tijd zal veel tijd worden besteed aan het ontwikkelen en overdragen van kennis, het meer standaardiseren van de werkwijze en het gladstrijken van de ‘plooien’ tussen de verschillende afdelingen. Om zo te zorgen dat de communicatie en samenwerking steeds soepeler gaat verlopen.   

Gelukkig is de sfeer bij TIO goed, ondanks de vele lopende activiteiten in de organisatie. Dat kan al snel een gevoel van chaos geven. Daar moet je dan ook wel een beetje tegen bestand zijn. Maar ondanks die drukte blijven de medewerkers positief en krijgen we samen veel voor elkaar. Dat maakt TIO een leuke werkgever.

Hoe combineert Robert zijn baan met thuis? “Het klinkt heel fout”, zegt hij zelf, maar door zoveel mogelijk tussen 9 en 17 uur te doen. Hard werken vindt hij niet erg en af en toe een keertje overwerken moet ook kunnen. Hij haalt energie uit zijn werk, maar ook naast zijn baan heeft hij genoeg leuke activiteiten waar hij zijn energie uithaalt. De kunst is om hier balans in te vinden.


Enthousiast geworden na het verhaal van Robert?

Solliciteer dan ook!