Senior CMC Project Manager

 

       Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Goede ideeën bij een patiënt krijgen doen we niet alleen.

TIO, een farmaceutische fabrikant in Oud-Beijerland, werkt samen met haar partners aan het proces 'van idee naar patiënt'. Dit zorgt voor een zeer uitgebreid pakket aan producten.
Met ruim 400 experts leveren wij op een innovatieve manier maatwerk zodat iedereen toegang heeft tot de juiste medicijnen. Wij zijn betrokken in de samenleving en leveren een grote inspanning om een betrouwbare partner te zijn. Dat vinden wij belangrijk!

In ruim 25 jaar hebben we als nuchter en gezond familiebedrijf een team gevormd waarmee we streven het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt te leveren. Iedere collega vormt hierin een cruciale schakel. 
TIO is ambitieus en investeert continu in ontwikkeling van onze faciliteiten en van onze mensen. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit is belangrijk voor onze producten én voor onze mensen.

Wij leren van vandaag en proberen het elke dag een beetje beter te doen.

Wat ga je doen?

TIO is een dynamisch farmaceutisch productiebedrijf die naast de loonfabricage ook eigen registraties heeft ontwikkeld. Onze productrange is erg uiteenlopend, van tabletten en crèmes tot steriele preparaten voor intraveneuze toedieningen. Dat is een unieke situatie voor een productiebedrijf in Nederland.

Om ervoor te zorgen dat deze producten op de juiste manier worden geproduceerd en zo snel mogelijk toegankelijk worden voor patiënten, vertrouwen we op de kennis en kunde van ons CMC projectmanagementteam. Dit team is onderdeel van de afdeling Business Development en focust zich op het begeleiden van projecten van eerste klantcontact tot aan commerciële leveringen van nieuwe producten.

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kandidaat die uitgebreide kennis en ervaring heeft in projectmanagement, waardoor hij/zij in staat is om een succesvolle product launch te leiden. Dit kan gaan om:

 • Het begeleiden van interne ontwikkeltrajecten voor nieuwe product lanceringen
  OF
 • Het begeleiden van nieuwe (development) loonfabricage opdrachten voor derden.

Je zult zowel voor interne collega’s als externe partners het eerste aanspreekpunt zijn. Jouw interne verantwoordelijk is het verzamelen en verwerken van alle informatie die van belang is om een nieuw geneesmiddel te produceren. Hierbij zal je sturing en uitleg moeten geven aan cross functionele teams. Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt voor externe partners en zal je gemaakte afspraken over budget en tijdslijnen moeten honoreren. Het opbouwen en effectief beheren van diverse relaties is hierbij dus erg belangrijk.

Een ander belangrijke verantwoordelijkheid is het meedenken en uitwerken van strategieën om assets zo snel mogelijk op de markt te brengen. Dit kan (afhankelijk van welk product, wat voor soort samenwerking en welk land) omvatten, maar niet beperkt zijn tot het volgende:

 • Kostprijzen en projectkosten berekeningen;
 •  Het ontwikkelen en het implementeren van een strategie (business case) om succesvolle markt toegang te krijgen voor innovatieve pipeline producten en huidige assets;
 • Schrijven van project plannen;
 • Opstellen van project tijdslijnen.

Jouw profiel

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleidng. 
 • Je hebt minimaal 10 jaar relevante werkervaring in de farmaceutische of medische sector.
 • Je hebt een zelfstandige, assertieve en tijd gestuurde houding.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.
 • Je hebt oog voor commerciële kansen en mogelijkheden.
 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar.

Om succes te boeken in deze positie, moet je verder communicatief vaardig zijn, een goed probleem oplossend vermogen hebben, resultaatgericht, ondernemend en goed georganiseerd zijn, zelfsturend, extreem flexibel zijn en het vermogen hebben om een helicopterview te behouden terwijl je in verschillende domeinen onder tijdsdruk werkt.

Wat kun je van ons verwachten

 • Een marktconform salaris.
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  - Premievrij pensioen.
  - Goede reiskostenvergoeding,
  - Gezellige gezamenlijke activiteiten, waaronder yoga en bootcamp.
  - Een lease fietsplan. Voordelig een fiets rijden, zowel zakelijk als privé.
  - Ruime mogelijkheid voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Voor functie inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Xuemei Guo (Teamlead CMC Project Management). Zij is te bereiken op 0186 286 852.

We kijken uit naar een persoonlijke kennismaking!

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?
 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

    Nina Pentreath

      +31 186 286 175

       recruitment@tiofarma.nl