Senior Process Engineer

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Goede ideeën bij een patiënt krijgen doen we niet alleen.

TIO, een farmaceutische fabrikant in Oud-Beijerland, werkt samen met haar partners aan het proces 'van idee naar patiënt'. Dit zorgt voor een zeer uitgebreid pakket aan producten.
Met zo'n 400 generalisten en specialisten leveren wij op een innovatieve manier maatwerk zodat iedereen toegang heeft tot de juiste medicijnen. Wij zijn betrokken in de samenleving en leveren een grote inspanning om een betrouwbare partner te zijn. Dat vinden wij belangrijk!

In ruim 25 jaar hebben we als nuchter en gezond familiebedrijf een team gevormd waarmee we streven het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt te leveren. Iedere collega vormt hierin een cruciale schakel. 
TIO is ambitieus en investeert continu in ontwikkeling van onze faciliteiten en van onze mensen. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit is belangrijk voor onze producten én voor onze mensen.

Wij leren van vandaag en proberen het elke dag een beetje beter te doen.

Wat ga je doen?

Ben jij een Senior Process Engineer met een passie voor process engineering? Kun jij complexe technische processen analyseren en omzetten in praktische oplossingen? Ben je een teamspeler die ook zelfstandig initiatief kan nemen? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Jouw werkplek

TIO is een toonaangevende farmaceutische organisatie met een informele sfeer en een familiaire cultuur. Onze technische schone productieomgeving biedt jou de mogelijkheid om nauw samen te werken met collega's uit diverse disciplines. Je maakt deel uit van ons engineering team dat intensief samenwerkt met productie, kwaliteitsafdelingen en externen.

Jouw werkzaamheden in een notendop

Als Senior Process Engineer fungeer je als Subject Matter Expert (SME) op het gebied van process engineering. Je onderzoekt (process) technische vraagstukken rond productieapparatuur en utiliteiten in de productieomgeving. Jij vindt altijd de beste oplossingen en bent continu op zoek naar vernieuwingen en verbeteringen. Ook leid je technische projecten voor modificaties en aanschaf. Hierbij wordt van jou verwacht dat je initiatief neemt en het voortouw neemt in complexe situaties.

Daarnaast fungeer je als autoriteit en vertegenwoordiger van Tiofarma tijdens audits bij overheidsinstanties. Als vraagbaak, 'trouble shooter' (tweedelijns voor de TD) en kritisch gesprekspartner sta je klaar voor de TIO-organisatie, begeleid je collega-engineers bij projecten en sta je hen bij met vakinhoudelijke ontwikkeling.

Jouw profiel

 • Minimaal 5 jaar relevante ervaring in process engineering, bij voorkeur binnen de farmaceutische industrie.
 • Een technisch relevante BSc/MSc opleiding, zoals werktuigbouwkunde of process engineering.
 • Voor deze functie is GMP- en Farma-ervaring een vereiste.
 • Ervaring met projectmatig werken is een pre.

Jouw persoonlijkheid

 • Analytisch: Process engineering is voor jou geen mysterie; je begrijpt alle aspecten van technische processen, zoals drukken, flows en temperaturen. Jij zet deze kennis om in praktische oplossingen.
 • Teamplayer: Je werkt als SME nauw samen met andere disciplines en begrijpt hun belangen zonder je eigen belangen uit het oog te verliezen.
 • Initiërend en zelfsturend: In complexe materie neem jij het voortouw en initieer je acties wanneer dat nodig is.
 • Gestructureerd: Je bent gestructureerd en kunt efficiënt omgaan met complexe situaties, zelfs als de dagelijkse gang van zaken verstoord wordt.
 • Strikt: Je handhaaft strikt de geldende bedrijfsregels en procedures, GMP-regelgeving en technische wet- en regelgeving. Volledigheid in naleving is essentieel voor de veiligheid en kwaliteit van onze productieprocessen.

Wat kun je van ons verwachten

 • Een bruto maandsalaris tussen € 4184,35  en € 6620,35  op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt.
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  - Premievrij pensioen.
  - Goede reiskostenvergoeding.
  - Een lease fietsplan. Voordelig een fiets rijden, zowel zakelijk als privé.
  - Gezellige gezamenlijke activiteiten, waaronder yoga en bootcamp.
  - Ruime mogelijkheid voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Als Senior Process Engineer bij Tiofarma krijg je de kans om een autoriteit te worden in je vakgebied. Laat zien dat jij de analytische, initiatiefrijke en gestructureerde teamplayer bent die we zoeken! Solliciteer nu en maak deel uit van ons gedreven engineering team dat zich richt op vernieuwing, verbetering en innovatie binnen de farmaceutische industrie. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Voor functie inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Bart Gillis (Manager Technical Solutions). Hij is te bereiken op 06-83967128.

Let op: de vacature sluit zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden. Wacht dus niet te lang met solliciteren. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen als waardevolle aanvulling.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv's andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?


 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

Ilona de Koning

  +31 186 286 174

  +31 6 26986820

   recruitment@tiofarma.nl