Senior Technical Project Leader

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Bij TIO produceren we effectieve en veilige geneesmiddelen. Vanuit Oud-Beijerland bedienen we zowel de lokale als de wereldmarkt. Hierbij werken we samen met partners om goede ideeën om te zetten in concrete oplossingen voor patiënten.

De afgelopen 30 jaar hebben we als gezonde en nuchtere familieonderneming een team van 400 medewerkers opgebouwd. Van ontwikkelen naar produceren tot analyseren, iedere dag proberen we het met elkaar nog een stapje beter te doen. Met onze partners spannen we ons in om het juiste medicijn bij de juiste patiënt te krijgen, betrouwbaar en veilig.

TIO is ambitieus. Ontwikkeling is een van onze kernwaarden en daarom investeren we continu in ons team en faciliteiten. Dit heeft als voorlopig resultaat dat de Verenigde Staten nu onze 2e grootste markt zijn. Dit geeft ons vertrouwen om door te gaan op de ingeslagen weg: samen resultaatgericht ontwikkelen!

Wat ga je doen?

Ben jij een doorgewinterde Senior Projectleider met technische engineering achtergrond met een passie voor technische projecten? Krijg jij energie van het leiden en sturen van complexe engineeringstrajecten? Zoek niet verder, want wij hebben de perfecte uitdaging voor jou! Als Senior Technisch Projectleider bij TIO ben jij dé schakel tussen technologie, organisatie en resultaat. Met jouw gestructureerde aanpak en oog voor detail breng jij onze technische projecten tot een succes. Lees snel verder om te ontdekken hoe jij kunt bijdragen aan onze groeiende engineeringsafdeling!

Jouw werkplek: Een dynamisch multicultureel team

Stel je voor: een informeel en multicultureel engineeringsteam waarin jouw inspanningen en resultaten breed worden gewaardeerd. Hier bij TIO maak je deel uit van een familiaire cultuur, waarin je geen nummer bent maar een gewaardeerd lid van de familie. In deze setting werk je voornamelijk voor onze BF-fabriek en werk je nauw samen met diverse engineers, projectleiders en validatiespecialisten. Jouw impact op de afdeling en het technische verwervings- en implementatieproces is niet te onderschatten.

Jouw werkzaamheden in een notendop: Technisch leiderschap met impact

Als Senior Technisch Projectleider ben jij verantwoordelijk voor het verwerven, implementeren en modificeren van complexe productieapparatuur voor onze farmaceutische fabriek. Je leidt niet alleen jouw eigen projecten, maar speelt ook een sturende rol bij andere projecten en projectleiders. Met jouw brede technische kennis en organisatiesensitiviteit weet je perfect te schakelen tussen technische details en het grotere plaatje. Je communiceert soepel op alle niveaus binnen onze organisatie en zorgt voor een tijdige oplevering binnen gestelde kwaliteits- en financiële doelen.

Jouw profiel

 •  Je hebt minimaal 5-10 jaar ervaring in een vergelijkbare senior technisch projectleidersrol.
 • Je hebt bewezen ervaring in het leiden van programma's en projecten met een complexiteit vanaf €1.000.000,-.
 • Jouw planmatige aanpak en communicatieve skills maken jou een natuurlijke leider.
 • Je hebt gedegen technische kennis van productieapparatuur en bent bekend met het C&Q-proces (Commissioning en Qualification).
 • Je bent hbo+/wo opgeleid en beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
 • Voor deze functie is GMP- en Farma-ervaring een vereiste.

Jouw persoonlijkheid: Planmatig, resultaatgericht en verbindend

Als Senior Technisch Projectleider beschik je over een unieke combinatie van eigenschappen. Jouw planmatige en gestructureerde denkwijze zorgt voor succesvolle projecten en voorspelbare resultaten. Je hebt oog voor detail zonder het totale overzicht te verliezen. Risico's? Die zie jij al van mijlenver aankomen en je anticipeert er proactief op. Met jouw organisatiesensitiviteit en verbindende persoonlijkheid schakel je vlot tussen leidinggeven en dienstbaar opstellen dit door alle lagen van de organisatie; van operator tot Senior directors en overige MT leden. En laten we niet vergeten: jouw enthousiasme en expertise maken jou een onmisbare schakel in ons team!

Wat kun je van ons verwachten

Bij TIO waarderen we jouw inzet en resultaten. Je komt terecht in een informele, dynamische omgeving waar je de ruimte krijgt om impact te maken. Jouw expertise en initiatief om grote verbeteringen te initiëren worden bij ons op waarde geschat. Je hebt niet alleen invloed op de projecten, maar ook op de vorming van de afdeling en het technische implementatieproces. We bieden jou flexibiliteit in je werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken. Kortom, bij TIO ben je geen nummer, maar een gewaardeerd lid van de familie.

 • Een bruto maandsalaris tussen € 4184,35  en € 6620,35  op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt.
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  - Premievrij pensioen.
  - Goede reiskostenvergoeding.
  - Een lease fietsplan. Voordelig een fiets rijden, zowel zakelijk als privé.
  - Gezellige gezamenlijke activiteiten, waaronder yoga en bootcamp.
  - Ruime mogelijkheid voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Heb jij het enthousiasme, de expertise en de persoonlijkheid om onze Senior Technisch Projectleider te worden? Wil jij een sleutelrol spelen in het succes van onze technische projecten en impact maken binnen onze organisatie? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog! Samen bouwen we aan een toekomst waarin techniek en resultaat hand in hand gaan. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Voor functie inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Bart Gillis (Manager Technical Solutions). Hij is te bereiken op 06-83967128.

Let op: de vacature sluit zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden. Wacht dus niet te lang met solliciteren. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen als waardevolle aanvulling.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv's andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?


 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

Ilona de Koning

  +31 186 286 174

  +31 6 26986820

   recruitment@tiofarma.nl