Senior Technisch Projectleider

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         

 

Goede ideeën bij een patiënt krijgen doen we niet alleen.

TIO, een farmaceutische fabrikant in Oud-Beijerland, werkt samen met haar partners aan het proces 'van idee naar patiënt'. Dit zorgt voor een zeer uitgebreid pakket aan producten.
Met ruim 350 experts leveren wij op een innovatieve manier maatwerk zodat iedereen toegang heeft tot de juiste medicijnen. Wij zijn betrokken in de samenleving en leveren een grote inspanning om een betrouwbare partner te zijn. Dat vinden wij belangrijk!

In ruim 25 jaar hebben we als nuchter en gezond familiebedrijf een team gevormd waarmee we streven het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt te leveren. Iedere collega vormt hierin een cruciale schakel. 
TIO is ambitieus en investeert continu in ontwikkeling. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit is belangrijk voor onze producten én voor onze mensen.

Wij leren van vandaag en proberen het elke dag een beetje beter te doen.

Wat ga je doen?

In de functie van Senior Technisch Projectleider ben je verantwoordelijk voor het verwerven, evt. modificeren en kwalificeren van complexe productieapparatuur voor de farmaceutische productie op alle aspecten tot en met de finale oplevering naar productie. De nadruk zal liggen op verpakkingslijnen.

De coördinatie en aansturing van projecten voer je zelfstandig uit; continue heb je zicht op de planning en het kritische pad hierin. De consequenties van bepaalde acties kan je voldoende wegen op het effect van de planning en je kijkt vooruit. Je laat eigenaarschap zien in de door jou geleide projecten. Je stuurt als eindverantwoordelijke interne en externe partijen en zorgt voor tijdige oplevering binnen gestelde klanteisen, kwalitatieve en financiële doelen.

Daarnaast lever je vanuit je vakdiscipline ook een inhoudelijke bijdrage (discipline mechatronica, werktuigbouwkunde). Dat kan b.v. zijn bij nieuwe farmaceutische producten waar een nieuw apparaat voor aangeschaft wordt of gemodificeerd moet worden. In dat geval werk je samen met overstijgende projectleiders met inhoudelijke technische taken.  

Wat ga je nog meer doen?

 • Het functioneel aansturen van betrokkenen van kwaliteitsafdelingen, planning, inkoop, productie, veiligheid, techniek en extern betrokkenen zoals de leverancier(s);
 • Opstellen van functionele specificaties van productieapparatuur met betrokkenen en deze vertalen naar een technische ontwerp;
 • Het ontwerp afstemmen met de leverancier gebaseerd op de eisen van de Tiofarma organisatie om te komen tot een goed engineering- en implementatie proces sturende vanuit de belangen van Tiofarma;
 • Sturen van de inbedrijfstellingswerkzaamheden door coördinatie van acceptatietesten bij de leverancier/fabrikant en op de Tiofarma locatie. Dit doe je in nauwe samenwerking met directe collega’s van de eerder genoemde interne afdelingen;
 • Afstemmen, communiceren en documenteren in het Engels en/of de Nederlandse taal;
 • Kennis hebben van de ontwikkeling van techniek van het vakgebied en leveranciers op deze markt.

Jouw profiel

 • Minimaal HBO werktuigbouwkunde of mechatronica;
 • 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring in het leiden van complexe projecten tot ca. 1.000.000 euro in productie-omgeving met hoog afbreukrisico (farmacie, FMCG, zorg of proces industrie);
 • Planmatig kunnen werken, sturen en communiceren;
 • In staat om met tegengestelde belangen om te gaan en hierbij de planning niet uit het oog verliezen;
 • Goede beheersing van het Nederlands als het Engels, ook op het technische vakgebied. Duits, en/of Spaans is een pré.
 • Ervaring in de farmaceutische industrie is een pré.

Resultaatgericht, planmatig samenwerken zit in je tweede natuur. Hiermee bereik je dat je projecten voorspelbaar, transparant, afgestemd en op tijd opgeleverd worden aan de productieafdelingen. Je hebt overzicht en organisatiesensitiviteit.

Wat kun je van ons verwachten

 • Een marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Geen premies voor jou, TIO betaalt de volledige premie voor jouw pensioen;
 • Het maakt niet uit waar je woont, iedere medewerker krijgt reiskostenvergoeding;
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Onze generalisten en specialisten krijgen de mogelijkheid om zich vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen door trainingen, opleidingen of coaching;
 • In het kader van een gezonde bedrijfscultuur organiseren wij, na werktijd, op dinsdag bootcamp en op donderdag yoga. 

Voor functie inhoudelijke vragen kun je terecht bij Bart Gillis, Teamleider Technical Solutions. Hij is te bereiken op +31 186 286 526.

 

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

    Nina Pentreath

      +31 186 286 175

       recruitment@tiofarma.nl