Senior Validation Specialist

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Goede ideeën bij een patiënt krijgen doen we niet alleen.

TIO, een farmaceutische fabrikant in Oud-Beijerland, werkt samen met haar partners aan het proces 'van idee naar patiënt'. Dit zorgt voor een zeer uitgebreid pakket aan producten.
Met zo'n 400 generalisten en specialisten leveren wij op een innovatieve manier maatwerk zodat iedereen toegang heeft tot de juiste medicijnen. Wij zijn betrokken in de samenleving en leveren een grote inspanning om een betrouwbare partner te zijn. Dat vinden wij belangrijk!

In ruim 25 jaar hebben we als nuchter en gezond familiebedrijf een team gevormd waarmee we streven het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt te leveren. Iedere collega vormt hierin een cruciale schakel. 
TIO is ambitieus en investeert continu in ontwikkeling van onze faciliteiten en van onze mensen. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit is belangrijk voor onze producten én voor onze mensen.

Wij leren van vandaag en proberen het elke dag een beetje beter te doen.

Wat ga je doen?

Ben jij analytisch met een scherp oog voor detail en een passie voor het stroomlijnen van kwalificatie processen? Sta jij stevig in je schoenen en ben je klaar om als Senior Validatie Specialist de leiding te nemen in een dynamisch team? Dan is deze uitdagende rol bij TIO precies wat je zoekt! Als Senior Validatie Specialist speel je een cruciale rol in het verzekeren van een optimaal validatieproces binnen onze productieorganisatie. Ben jij klaar om je tanden te zetten in deze boeiende functie? Lees dan verder!

Jouw werkplek

Bij TIO heerst een informele sfeer binnen een bruisende multiculturele setting. Je werkt nauw samen met collega's uit diverse disciplines, waardoor je een breed netwerk opbouwt en jezelf continu kunt ontwikkelen. Ons relatief jonge team heeft een ambitieuze visie: we willen processen versnellen, standaardiseren en verbeteren. Als Senior Validatie Specialist kom je terecht in een omgeving waar je de kans krijgt om je eigen ideeën en inzichten te delen en het vakgebied verder te professionaliseren.

Jouw werkzaamheden in een notendop

 • Je stelt expertiseniveau en vakspecifieke kennis beschikbaar aan het team en zorgt (voert zelf uit )voor een tijdige kwalificatie en validatie van productie gerelateerde apparatuur, systemen, software, processen en middelen.
 • Met jouw analytisch vermogen onderscheid je hoofd- en bijzaken en leid je het validatieproces bij complexe engineeringsprojecten.
 • Je coördineert, evalueert en documenteert de validatieaanpak en het -programma om te zorgen voor transparantie en traceerbaarheid voor interne en externe stakeholders.
 • Risicoanalyses, kritische parameters en functionaliteiten van productieprocessen en -systemen identificeer je met precisie.
 • Je neemt het voortouw in het opstellen van kwalificatie- en validatieprotocollen en rapporten (URS, FAT, SAT, TM, IQ, OQ, PQ) en houdt je collega's op de hoogte van voortgang.
 • Als eerste aanspreekpunt voor escalaties geef je richting aan deze situaties en bied je ondersteuning aan collega's bij hun werk.

Jouw profiel

 •  Je hebt ruime relevante ervaring in het vakgebied.
 • Je beschikt over een bewezen trackrecord in validatieprojecten en het functioneel aansturen van validatie collega’s is een pré.
 • Je hebt een sterke affiniteit met kwaliteit en procesverbetering.
 • Je kunt goed overweg met verschillende belanghebbenden en behoudt het overzicht, zelfs als de prioriteiten veranderen.
 • Voor deze functie is GMP- en Farma-ervaring een vereiste

Jouw persoonlijkheid

 • Je hebt een scherp analytisch vermogen en kunt hoofd- en bijzaken onderscheiden om efficiënt te werken.
 • Dankzij je overtuigingskracht en verbindende houding stem je moeiteloos werkzaamheden af met belanghebbenden.
 • Je hebt een gedegen kennis van het vakgebied en blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
 • Plannen en organiseren zitten in je DNA; je weet doelen te stellen en prioriteiten te bepalen.
 • Je blinkt uit in heldere communicatie en weet complexe informatie begrijpelijk over te brengen.

Wat kun je van ons verwachten

Bij TIO krijg je de kans om een sleutelrol te vervullen in ons validatieteam en het vakgebied verder te professionaliseren. Je werkt in een stimulerende omgeving waar ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke groei. Daarnaast bieden we:

 • Een bruto maandsalaris tussen € 3568,00  en € 5565,10 op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt.
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  - Premievrij pensioen.
  - Goede reiskostenvergoeding.
  - Een lease fietsplan. Voordelig een fiets rijden, zowel zakelijk als privé.
  - Gezellige gezamenlijke activiteiten, waaronder yoga en bootcamp.
  - Ruime mogelijkheid voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Heb jij de expertise en energie om ons validatieteam naar nieuwe hoogten te brengen? Solliciteer dan nu als Senior Validatie Specialist bij TIO! Laat ons zien hoe jij met jouw analytisch vermogen, overtuigingskracht en passie voor procesverbetering het verschil kunt maken. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Voor functie inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Bart Gillis (Manager Technical Solutions). Hij is te bereiken op  06-83967128.

Let op: de vacature sluit zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden. Wacht dus niet te lang met solliciteren. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen als waardevolle aanvulling.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv's andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?


 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

Ilona de Koning

  +31 186 286 174

  +31 6 26986820

   recruitment@tiofarma.nl