Svetoslav Baylov

Uitzendkracht Financieel Administratief Medewerker

 

Mijn naam is Svetoslav en ik ben Administratief Medewerker op de afdeling Finance op uitzendbasis.

Via mijn moeder ben ik hier begonnen als vakantiekracht voor een project binnen de afdeling Productie Support. Hier heb ik heel veel over het bedrijf kunnen leren.

Zelf studeer ik Finance & Control en ik zit momenteel in het derde jaar, tijdens mijn opleiding heb ik leren werken in teamverband en individueel.

Nadat het project klaar was, was het ook precies tijd om stage te lopen voor mij en ik heb direct gevraagd of ik dat hier kon gaan doen. Dat mocht!
Samen met andere collega’s heb ik mij bezig gehouden met het opstellen van budgetten voor het komende jaar. Het werken bij TIO is leuk! Het bedrijf biedt kansen om jezelf verder te ontwikkelen en het is ook daadwerkelijk mogelijk om dat te doen. De collega’s waarmee ik gewerkt heb zijn altijd behulpzaam geweest en hebben mij ook kunnen helpen met mijn opdrachten.

Nadat ik afgestudeerd ben zou ik een aantal jaar ervaring op willen bouwen voor ik een verdere stap zet, uiteindelijk wil ik een Master Bedrijfseconomie afronden. De ervaring die je opdoet in de praktijk is zeker anders dan wat je op school leert en daarom is het mooi dat je van allebei de kanten wat kan leren. Kortom een zeer leerzame en leuke werkplek!

 

Enthousiast geworden na het verhaal van Svetoslav?

Solliciteer dan ook!