Technical Planner

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Goede ideeën bij een patiënt krijgen doen we niet alleen.

TIO, een farmaceutische fabrikant in Oud-Beijerland, werkt samen met haar partners aan het proces 'van idee naar patiënt'. Dit zorgt voor een zeer uitgebreid pakket aan producten.
Met zo'n 400 generalisten en specialisten leveren wij op een innovatieve manier maatwerk zodat iedereen toegang heeft tot de juiste medicijnen. Wij zijn betrokken in de samenleving en leveren een grote inspanning om een betrouwbare partner te zijn. Dat vinden wij belangrijk!

In ruim 25 jaar hebben we als nuchter en gezond familiebedrijf een team gevormd waarmee we streven het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt te leveren. Iedere collega vormt hierin een cruciale schakel. 
TIO is ambitieus en investeert continu in ontwikkeling van onze faciliteiten en van onze mensen. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit is belangrijk voor onze producten én voor onze mensen.

Wij leren van vandaag en proberen het elke dag een beetje beter te doen.

Wat ga je doen?

Ben jij een dynamische professional die zich thuis voelt in een hectische, technische omgeving? Heb je een scherp oog voor detail en een passie voor plannen en organiseren? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! We zijn op zoek naar een energieke Technisch Planner  om ons kleine, maar gedreven technische team te versterken. In deze rol speel je een cruciale rol bij het stroomlijnen van onze dagelijkse activiteiten en het zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van technische werkzaamheden.

Jouw werkplek:
Als Technisch Planner  word je onderdeel van ons enthousiaste team binnen de afdeling Maintenance & Planbureau, eenheid TS Technical Solutions afdeling. Onze locatie in Oud-Beijerland biedt een schone en geordende werkomgeving, waarin je nauw samenwerkt met monteurs, engineers en andere belangrijke stakeholders. En niet te vergeten, onze koffieautomaat staat altijd paraat voor een heerlijke kop koffie!

Jouw werkzaamheden in een notendop:

 • Je hebt aanpassingsvermogen en je weet je daarom doelmatig aan te passen aan veranderende omstandigheden en belangen.
 • Plannen en organiseren zijn jouw tweede natuur. Je stelt effectieve doelen, prioriteiten en planningen op, zodat anderen soepel kunnen werken.
 • Problemen oplossen is voor jou een tweede natuur. Je herkent belangrijke informatie, legt verbanden en biedt creatieve oplossingen aan.
 • Communiceren doe je als de beste. Je schakelt moeiteloos tussen verschillende niveaus en vakgebieden, en je zorgt voor duidelijke en doeltreffende communicatie.
 • Je hebt frequente interactie met diverse teams en afdelingen, waaronder operators, planning, hoofd productie en engineers, om de werkzaamheden af te stemmen en de planning te bewaken.
 • Jouw planning zorgt voor structuur en efficiëntie, met de juiste prioriteiten en beschikbare teamleden.
 • Je neemt de leiding in externe communicatie met andere afdelingen, en je ontzorgt onze monteurs op administratief gebied.
 • Je rapporteert aan Manager Maintenance & Planbureau

Jouw profiel

 • Meerdere jaren ervaring in technisch plannen binnen een (technische) productieomgeving.
 • Je bent bekend met operationele technische werkzaamheden en begrijpt de complexiteit van onze processen.
 • Je hebt een sterke administratieve basis en houdt nauwkeurig gegevens bij.
 • Je hebt affiniteit met Facility Management Information Systeemsoftware die een technische dienst ondersteunt en hebt ervaring met een bijdrage doen voor de functioneel beheerder in de procesmatige inrichting en actualisatie. (Goedkeuring en afsluiting van onderhoudsorders in Maximo)
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en kunt goed overweg met verantwoordelijkheid.

Jouw persoonlijkheid:
Je bent gedreven en daadkrachtig, met een onmisbaar aanpassingsvermogen in een dynamische omgeving. Je bent een uitstekende planner, maar ook een creatieve probleemoplosser. Je communicatieve vaardigheden zijn uitmuntend en je weet je aan te passen aan je gesprekspartners. Je gedijt in een klein team waar een goede sfeer op persoonlijk niveau belangrijk is.

Wat kun je van ons verwachten

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2985,25 en € 4406,95 op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt.
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  - Premievrij pensioen.
  - Goede reiskostenvergoeding.
  - Een lease fietsplan. Voordelig een fiets rijden, zowel zakelijk als privé.
  - Gezellige gezamenlijke activiteiten, waaronder yoga en bootcamp.
  - Ruime mogelijkheid voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Herken je jezelf in deze uitdagende rol en zie je de kans om ons team te versterken? Wacht dan niet langer en solliciteer! We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen als onze nieuwe Technisch Werkvoorbereider/Planner.

Heb je vragen over de functie? Neem gerust contact op met Naveen Sanker Sing (Team Leader Maintenance & Technical Administration), via telefoonnummer 0186 286 432.

Let op: de vacature sluit zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden. Wacht dus niet te lang met solliciteren. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen als waardevolle aanvulling.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv's andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

.

 


Volg jij ons al op social media?


 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

Ilona de Koning

  +31 186 286 174

  +31 6 26986820

   recruitment@tiofarma.nl