Apothekersassistent(e) Ad-Hoc Bereidingen

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         

 

TIO ontwikkelt en produceert geneesmiddelen in Nederland. In ruim 25 jaar hebben we als familiebedrijf een team gevormd waarmee we het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt leveren. Van grondstof tot medicijn en alles daar tussenin.
We hebben ruim 350 specialisten & generalisten op allerlei gebieden: onderzoek, ontwikkeling, registratie, productie, verpakken, analyse, logistiek, kwaliteit, planning, technische dienst en voor alle ondersteunende afdelingen. Samen hebben we het allemaal in eigen hand. Iedere medewerker vormt een cruciale schakel in het behalen van onze doelen. TIO stimuleert haar medewerkers om zich persoonlijk, inhoudelijk en in hun loopbaan continue te ontwikkelen, zodat we samen verder kunnen groeien.
TIO kenmerkt zich als een betrokken, nuchter en gezond bedrijf met een open sfeer.

Mis jij de magistrale bereidging in je werk als apothekersassistent(e)? Wij gaan op korte termijn uitbreiden en zijn op zoek naar een nieuwe collega.

Bij TIO produceren wij een grote verscheidenheid aan geneesmiddelen. De Ad-Hoc Bereider (DAB) is één van de onderdelen van TIO en bereidt magistrale medicatie op patiëntniveau. Dit doen wij onder andere voor patiënten met bijzondere indicaties die sterktes van geneesmiddelen nodig hebben die niet commercieel verkrijgbaar zijn. Ook maken wij voor kinderen producten in de juiste dosering en toedieningsvorm. Onze producten worden doorgeleverd aan (ziekenhuis) apotheken door het hele land. 

Wat ga je doen?

Bereidingsaanvragen die binnenkomen, worden door jou beoordeeld. Je plant de productie in, legt protocollen klaar, weegt grondstoffen af, zet benodigdheden klaar, gaat producten bereiden en maakt producten verzendklaar. Het gaat hier om kleinschalige productie, waarbij je elke dag een ander onderdeel van het proces uitvoert. De bereidingen lopen uiteen van een eenvoudige crème of drank tot samengestelde zetpillen en capsules en ook risicovolle en aseptische bereidingen. Op alle werkzaamheden is de GMP regelgeving van toepassing, naleving hiervan wordt ondersteund door een kwaliteitssysteem.  

Kortom: een backoffice functie met afwisselende werkzaamheden in de industrie maar toch met een kleine afstand tot de patiënt! Samen met een tiental collega’s ben je als team verantwoordelijk voor het dagelijks afronden van de geplande productie.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een MBO-4 apothekersassistenten diploma;
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je hebt een flexibele instelling en een zorgvuldige werkhouding;
  • Je werkuren kun je in overleg verdelen over de zeven dagen van de week tussen 6:00 en 21:00 uur.

Om deze functie binnen TIO goed te vervullen weet je van aanpakken en heb je een goed werktempo waarbij kwaliteit en veiligheid altijd voorop staan.

Wat kun je van ons verwachten

  • Een marktconform salaris;
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
  • Geen premies voor jou, TIO betaalt de volledige premie voor jouw pensioen;
  • Het maakt niet uit waar je woont, iedere medewerker krijgt reiskostenvergoeding;
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Onze generalisten en specialisten krijgen de mogelijkheid om zich vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen door trainingen, opleidingen of coaching;
  • In het kader van een gezonde bedrijfscultuur organiseren wij, na werktijd, op dinsdag bootcamp en op donderdag yoga. 

Voor functie inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Claartje Exler, Productie Apotheker. Zij is te bereiken op +31 186 286 206.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.


Volg ons op social media

 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

    Nina Pentreath

     Tel: +31 186 286 175

     E-mail: recruitment@tiofarma.nl