Development Technician

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Goede ideeën bij een patiënt krijgen doen we niet alleen.

TIO, een farmaceutische fabrikant in Oud-Beijerland, werkt samen met haar partners aan het proces 'van idee naar patiënt'. Dit zorgt voor een zeer uitgebreid pakket aan producten.
Met zo'n 400 generalisten en specialisten leveren wij op een innovatieve manier maatwerk zodat iedereen toegang heeft tot de juiste medicijnen. Wij zijn betrokken in de samenleving en leveren een grote inspanning om een betrouwbare partner te zijn. Dat vinden wij belangrijk!

In ruim 25 jaar hebben we als nuchter en gezond familiebedrijf een team gevormd waarmee we streven het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt te leveren. Iedere collega vormt hierin een cruciale schakel. 
TIO is ambitieus en investeert continu in ontwikkeling van onze faciliteiten en van onze mensen. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit is belangrijk voor onze producten én voor onze mensen.

Wij leren van vandaag en proberen het elke dag een beetje beter te doen.

Wat ga je doen?

Wij groeien snel, en daarom zijn we op zoek naar een toegewijde Development Technician om ons Analytical Development-team te versterken.  De afdeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van analysemethoden en kwaliteitscontrole van de geneesmiddelen die we produceren.

Samen met de Projectmanager Analysis zorg je ervoor dat we nieuwe producten en analyses blijven ontwikkelen. Tot je beschikking staat een modern laboratorium met veel verschillende analyseapparatuur (onder andere HPLC, GC, IVRT, DSD en LCMS) en een leuke groep collega’s.

 • Je ontwikkelt kwantitatieve en kwalitatieve methoden voor verschillende formuleringen, waaronder crèmes, zalven, neussprays en tabletten.
 • Je biedt essentiële analyseondersteuning aan onze Research & Development-afdeling.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van methodevalidatie.
 • Je stelt gedetailleerde analysevoorschriften op.
 • Je test nieuwe apparatuur en innovatieve technieken.
 • Je neemt actief deel aan lopende projecten. 
 • Je draagt ontwikkelde methodes over aan Quality Control voor implementatie.

Jouw profiel

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de analytische chemie. 
 • Communicatief vaardig en klantgericht, zodat je een uitstekende gesprekspartner bent voor zowel collega's als klanten. 
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 
 • Ervaring (ook tijdens je opleiding) in methodeontwikkeling, met name in HPLC. 
 • Bij voorkeur ervaring in de farmaceutische industrie. 
 • Je vidt het een uitdaging om in een dynamische omgeving te werken. 
 • Analytisch vermogen, creativiteit, proactief handelen en kritisch denken zijn jouw sterke punten. 

Welke eigenschappen zijn nog meer belangrijk, en waarom? 

 • Nieuwsgierigheid en Vindingrijkheid: Methodeontwikkeling is een uitdagend proces waarbij zelden alles in één keer perfect gaat. We waarderen nieuwsgierigheid en vindingrijkheid omdat ze essentieel zijn om complexe uitdagingen te overwinnen en innovatieve oplossingen te vinden.
 • Teamspeler en Zelfstandigheid: Onze afdeling biedt een dynamische omgeving waarin zowel samenwerking als zelfstandig werken van groot belang zijn. We geloven dat de kracht van een team even belangrijk is als individuele zelfstandigheid. 
 • Sociale Vaardigheden, Openheid en Eerlijkheid: In onze communicatie streven we naar openheid en eerlijkheid. We hechten veel waarde aan sociale vaardigheden omdat we vinden dat eerlijke en open gesprekken de basis vormen voor groei.
 • Flexibiliteit en Tegenslagbestendigheid: Flexibiliteit is een pre in onze omgeving, omdat niet alles altijd direct volgens plan verloopt. Tegenslagen horen erbij, en we verwachten dat je hiermee kunt omgaan en er sterker uit kunt komen.
 • Opmerkzaamheid en Directheid: Effectieve communicatie vereist opmerkzaamheid en directheid. We willen snel kunnen schakelen en proactief actie ondernemen wanneer dat nodig is.

Deze eigenschappen zijn van belang voor succes in deze functie, waarbij we geloven dat ze bijdragen aan een productieve en positieve werkomgeving.

Wat kun je van ons verwachten

 • Een bruto maandsalaris tussen €2.773,- en € 4.407,-  op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt.
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  - Premievrij pensioen.
  - Goede reiskostenvergoeding.
  - Een lease fietsplan. Voordelig een fiets rijden, zowel zakelijk als privé.
  - Gezellige gezamenlijke activiteiten, waaronder yoga en bootcamp.
  - Ruime mogelijkheid voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Voor functie inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Robert van der Burgh (Head of Analytical Development). Hij is te bereiken op 0186 286 767.

We kijken uit naar een persoonlijke kennismaking!

Mochten we voor de sluitingsdatum al de geschikte kandidaat hebben gevonden, dan zal de vacature niet langer vacant zijn.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?


 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

Ilona de Koning

  +31 186 286 174

  +31 6 26986820

   recruitment@tiofarma.nl