Functioneel Applicatiebeheerder Analytical Department

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         

 

Goede ideeën bij een patiënt krijgen doen we niet alleen.

TIO, een farmaceutische fabrikant in Oud-Beijerland, werkt samen met haar partners aan het proces 'van idee naar patiënt'. Dit zorgt voor een zeer uitgebreid pakket aan producten.
Met ruim 350 experts leveren wij op een innovatieve manier maatwerk zodat iedereen toegang heeft tot de juiste medicijnen. Wij zijn betrokken in de samenleving en leveren een grote inspanning om een betrouwbare partner te zijn. Dat vinden wij belangrijk!

In ruim 25 jaar hebben we als nuchter en gezond familiebedrijf een team gevormd waarmee we streven het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt te leveren. Iedere collega vormt hierin een cruciale schakel. 
TIO is ambitieus en investeert continu in ontwikkeling. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit is belangrijk voor onze producten én voor onze mensen.

Wij leren van vandaag en proberen het elke dag een beetje beter te doen.

Wat ga je doen?

Als Functioneel Applicatiebeheerder ga jij verschillende projecten oppakken die te maken hebben met het digitaliseren en verbeteren van nieuwe - en de upgrade van bestaande - processen.  

Jij gaat processen stroomlijnen en opnemen in LIMS. Voorbeelden hiervan zijn environmental monitoring, raw materials en proces validation. Ook nieuwe functionaliteiten zoals het gebruik van barcodes op het laboratorium, automatische monster planning en user qualification zijn onderdeel van dit project. Alle onderdelen focussen op het verhogen van efficiëntie, verbeteren van data integriteit en het versterken van de kwaliteit. 

De projecten hebben de focus op het laboratorium, maar de processen hebben interactie met bijna alle andere afdelingen binnen Tiofarma. 

De werkzaamheden bestaan uit:

 • Inventariseren en documenteren van alle bedrijfs-, regelgeving en gebruikers wensen;
 • Creëren van prototypes in LIMS, met input/assistentie van de leverancier;
 • Testen en verbeteren van prototypes samen met de eindgebruikers;
 • Opstellen en uitvoeren van testscripts voor functionele testen en validatie;
 • Schrijven van gebruikershandleidingen en het geven van instructies en trainingen;
 • Implementeren van de door jou gemaakte oplossing
 • Onderhouden van de opgeleverde toepassingen, inclusief documentatie.

Jouw profiel

 • Een afgeronde HBO-opleiding in de techniek of lifesciences;
 • Affiniteit met het opzetten en aanpassen van digitale workflows en rapporten; 
 • Project management ervaring; 
 • Kennis van GAMP 5 en GMP is een pre; 
 • Ervaring met het schrijven van procedures en rapportages.

Heb jij affiniteit met labautomatisering, ben je leergierig, communicatief sterk, zelfstandig, proactief, kun je prioriteiten stellen en wil je dat jouw werk ertoe doet? Kom ons team dan versterken!  

Wat kun je van ons verwachten

 • Een marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Geen premies voor jou, TIO betaalt de volledige premie voor jouw pensioen;
 • Het maakt niet uit waar je woont, iedere medewerker krijgt reiskostenvergoeding;
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Onze generalisten en specialisten krijgen de mogelijkheid om zich vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen door trainingen, opleidingen of coaching;
 • In het kader van een gezonde bedrijfscultuur organiseren wij, na werktijd, op dinsdag bootcamp en op donderdag yoga. 

We hebben onze mensen en hun ontwikkeling hoog in het vaandel en dat gaat voor jou ook gelden. We bieden je een prachtige kans om met ons een puur Nederlands geneesmiddelenproductiebedrijf verder te ontwikkelen voor onze steeds internationaler wordende klantenkring. 

Voor functie inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Erwin van Rijssel, Project lead Analytical Department, op +31 186 286 766 of met Hanneke van der Hoeven, Manager Analytical Department op +31 6 17834586. 

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?
 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

    Nina Pentreath

      +31 186 286 175

       recruitment@tiofarma.nl