Operator B - Nasal Spray

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Bij TIO produceren we effectieve en veilige geneesmiddelen. Vanuit Oud-Beijerland bedienen we zowel de lokale als de wereldmarkt. Hierbij werken we samen met partners om goede ideeën om te zetten in concrete oplossingen voor patiënten.

De afgelopen 30 jaar hebben we als gezonde en nuchtere familieonderneming een team van 400 medewerkers opgebouwd. Van ontwikkelen naar produceren tot analyseren, iedere dag proberen we het met elkaar nog een stapje beter te doen. Met onze partners spannen we ons in om het juiste medicijn bij de juiste patiënt te krijgen, betrouwbaar en veilig.

TIO is ambitieus. Ontwikkeling is een van onze kernwaarden en daarom investeren we continu in ons team en faciliteiten. Dit heeft als voorlopig resultaat dat de Verenigde Staten nu onze 2e grootste markt zijn. Dit geeft ons vertrouwen om door te gaan op de ingeslagen weg: samen resultaatgericht ontwikkelen!

Bij TIO, dé toonaangevende fabrikant van geneesmiddelen in Nederland, zijn we altijd bezig met innovatie en groei. We bedienen niet alleen de Nederlandse markt, maar leveren ook aan een groot deel van Europa en de Amerikaanse markt. En nu, zijn we klaar om de volgende grote stap te zetten - de bouw van een geheel nieuwe fabriek voor neusspray devices. Deze ultramoderne faciliteit zal een volledig geautomatiseerde productielijn bevatten, en we hebben ambitieuze plannen om de wereld te veroveren met state-of-the-art neussprays. Maar daar hebben we jou voor nodig! We zijn op zoek naar een energieke en avontuurlijke Operator B om deel uit te maken van ons team, waar geen uitdaging te groot is en waar je samen met Manager Mark Jochims een nieuwe toekomst vormgeeft.

Jouw werkplek

Bij TIO kom je terecht in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Je wordt betrokken bij de opbouw van een geheel nieuwe fabriek en werkt nauw samen met een team van gepassioneerde professionals. Onze faciliteit is gericht op groei, innovatie en het streven naar perfectie.

Jouw werkzaamheden in een notendop

Als Operator B voor de Nasal Spray ben je verantwoordelijk voor het gehele proces en de optimalisatie ervan. Jouw taken omvatten onder andere:

 •  Invullen en controleren van gegevens.
 • Reviewen van processen.
 • Het opstellen en beheren van inhoud.
 • Zelfstandig uitvoeren van verbeteringen.
 • Introduceren van nieuwe processen (waar jij verantwoordelijk voor bent).
 • Starten en afronden van Corrective and Preventive Actions (CAPA).
 • Schrijven van procedures (SOP's) en werkinstructies.
 • Opstellen en afronden van afwijkingen, inclusief root cause onderzoek

Jouw persoonlijkheid

Wij zoeken iemand die niet bang is voor een uitdaging, die initiatief toont en een passie heeft voor innovatie. Je bent gedreven, loyaal en zeer betrokken bij de gang van zaken. Daarnaast ben je in staat om volgens protocollen en werkinstructies te werken, maar je weet ook hoe je afwijkende situaties moet aanpakken. Je bent proactief en doortastend bij veranderingen en ontwikkelingen, en je komt altijd met oplossingen.

Jouw profiel

 • MBO niveau 4 / HBO-opleiding.
 • Een enthousiaste en proactieve houding.
 • Affiniteit met de techniek
 • Bereidheid om deel uit te maken van een team dat bouwt aan de toekomst.
 • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen.
 • Een scherp oog voor detail en probleemoplossend vermogen.
 • Samenwerking met collega productiemedewerkers en andere afdelingen om gezamenlijke doelen te bereiken.

Wat kun je van ons verwachten

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.798,- en € 3.928,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt.
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  - Premievrij pensioen.
  - Goede reiskostenvergoeding.
  - Een lease fietsplan. Voordelig een fiets rijden, zowel zakelijk als privé.
  - Gezellige gezamenlijke activiteiten, waaronder yoga en bootcamp.
  - Ruime mogelijkheid voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Ben jij klaar voor dit avontuur? Wil je deel uitmaken van ons toegewijde team en samen met ons de toekomst van de farmaceutische productie vormgeven? Stuur dan nu je sollicitatie naar ons! Samen bouwen we aan een gezonde toekomst bij TIO.

Heb je vragen over de functie? Neem gerust contact op met Mark Jochims (Manager Operations Nasal Spray) op 0186 286 213

Let op: de vacature sluit zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden. Wacht dus niet te lang met solliciteren. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen als waardevolle aanvulling.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv's andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?


 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

Ilona de Koning

  +31 186 286 174

  +31 6 26986820

   recruitment@tiofarma.nl