Packaging Engineer

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Goede ideeën bij een patiënt krijgen doen we niet alleen.

TIO, een farmaceutische fabrikant in Oud-Beijerland, werkt samen met haar partners aan het proces 'van idee naar patiënt'. Dit zorgt voor een zeer uitgebreid pakket aan producten.
Met ruim 350 experts leveren wij op een innovatieve manier maatwerk zodat iedereen toegang heeft tot de juiste medicijnen. Wij zijn betrokken in de samenleving en leveren een grote inspanning om een betrouwbare partner te zijn. Dat vinden wij belangrijk!

In ruim 25 jaar hebben we als nuchter en gezond familiebedrijf een team gevormd waarmee we streven het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt te leveren. Iedere collega vormt hierin een cruciale schakel. 
TIO is ambitieus en investeert continu in ontwikkeling. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit is belangrijk voor onze producten én voor onze mensen.

Wij leren van vandaag en proberen het elke dag een beetje beter te doen.

Wij zoeken voor ons team een Packaging Engineer.

Als Packaging Engineer ben je samen met jouw collega's verantwoordelijk voor het implementeren en introduceren van verpakkingen en van nieuwe producten.

Je wordt laaiend enthousiast van duurzame verpakkingen en wilt die samen met ons ontwikkelen en op de markt zetten. Je fungeert als sparringpartner voor proces engineering en R&D op het gebied van design-technische en operationele verpakkingsvraagstukken. Je bent daarbij verantwoordelijk voor het opstellen van beleid en ontwerpen van processen voor de kwaliteitscontrole en het gebruik van verpakkingen. Samen met de technische specialisten ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe processen.

Wat ga je doen?

Als Packaging Engineer houd je van de dynamiek die deze functie je biedt. Je vindt het leuk om in een farmaceutische omgeving te werken en je communicatieve vaardigheden in te zetten om jouw plannen te realiseren. Binnen TIO willen we graag onze processen rondom verpakkingen naar een hoger niveau tillen en daar hebben we jou voor nodig! Daarnaast bieden we je graag de mogelijkheid om mee te denken hoe we jouw werk een permanente plaats binnen de organisatie gaan geven.

De belangrijkste verantwoordelijkheden als Packaging Engineer zijn:

 • Je ontwikkelt en implementeert beleid voor kwaliteitscontrole op verpakkingsmaterialen.
 • Je draagt zorg voor de succesvolle introductie van nieuwe verpakkingsstrategieën.
 • Je treedt op als aanspreekpunt voor klant en toeleverancier bij verpakking gerelateerde vraagstukken en bij audits.
 • Je draagt zorg voor de implementatie van global packaging en farmacopoea standaarden binnen het interne kwaliteitssysteem.
 • Je voert risicoanalyses op verpakkingsgebied uit.

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde master- of bacheloropleiding.
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring (inclusief QA of QC).
 • Je hebt kennis van de GMP-omgeving.
 • Je bent een zelfstarter.
 • Je hebt ervaring met het opzetten van beleid en de implementatie daarvan.

Wat kun je van ons verwachten

 • Een bruto maandsalaris tussen € 3.312 en € 6.620 op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt.
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis.
 • Geen premies voor jou, TIO betaalt de volledige premie voor jouw pensioen.
 • Het maakt niet uit waar je woont, iedere medewerker krijgt reiskostenvergoeding.
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Onze generalisten en specialisten krijgen de mogelijkheid om zich vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen door trainingen, opleidingen of coaching.
 • In het kader van een gezonde bedrijfscultuur organiseren wij, na werktijd, op dinsdag bootcamp en op donderdag yoga. 

Voor functie inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Andreas Tio, Senior Director Business Development. Hij is te bereiken op +31 186 286 166.

Mochten we voor de sluitingsdatum al de geschikte kandidaat hebben gevonden, dan zal de vacature niet langer vacant zijn.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv's andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?
 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

    Dyonne de Graaf - Smit

      +31 186 286 174

       recruitment@tiofarma.nl