QA Incoming Goods Associate

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Goede ideeën bij een patiënt krijgen doen we niet alleen.

TIO, een farmaceutische fabrikant in Oud-Beijerland, werkt samen met haar partners aan het proces 'van idee naar patiënt'. Dit zorgt voor een zeer uitgebreid pakket aan producten.
Met zo'n 400 generalisten en specialisten leveren wij op een innovatieve manier maatwerk zodat iedereen toegang heeft tot de juiste medicijnen. Wij zijn betrokken in de samenleving en leveren een grote inspanning om een betrouwbare partner te zijn. Dat vinden wij belangrijk!

In ruim 25 jaar hebben we als nuchter en gezond familiebedrijf een team gevormd waarmee we streven het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt te leveren. Iedere collega vormt hierin een cruciale schakel. 
TIO is ambitieus en investeert continu in ontwikkeling van onze faciliteiten en van onze mensen. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit is belangrijk voor onze producten én voor onze mensen.

Wij leren van vandaag en proberen het elke dag een beetje beter te doen.

Wat ga je doen?

TIO, de pionier op het gebied van farmaceutische kwaliteit, groeit en bloeit. We hebben jou nodig om onze kwaliteitsafdeling te versterken en de continuïteit van onze missie te waarborgen. Als Medewerker QA Incoming Goods Associate ben je de sleutel tot het waarborgen van de hoogste normen in kwaliteitscontrole voor onze grondstoffen en materialen.

Jouw werkplek

Je stapt in een dynamische omgeving bij TIO, waar kwaliteit en veiligheid voorop staan. Als onderdeel van het Quality Incoming Goods team, bestaande uit vijf enthousiaste medewerkers, werk je nauw samen met je collega's om ervoor te zorgen dat onze producten veilig zijn voor elke patiënt. Je rapporteert aan de inspirerende Teamleider Incoming Goods.

Jouw werkzaamheden in een notendop

Jij bent de QA-held die verantwoordelijk is voor het controleren van naleving van kwaliteitscontrole eisen voor grondstoffen en materialen. Je zorgt ervoor dat afwijkingen en klachten worden opgemerkt en doet gedurfde verbetervoorstellen. Je beoordeelt wijzigingen, neemt gepaste maatregelen in overleg met je leidinggevende en verzamelt benodigde documentatie.

Maar dat is niet alles! Je..

 •        .. beheert cruciale documenten;
 •        .. stelt monstername instructies op en voert nauwgezet ingangscontroles uit;
 •        .. zorgt ervoor dat analyseresultaten tijdig worden gecontroleerd en bij afwijkingen sta je stevig in je schoenen om dit aan je leidinggevende voor te leggen.

Jouw werk draait om constante kwaliteit, het toekennen van status aan materialen en het uitvoeren van toegewezen projecten.

Jouw profiel

Dit is wat wij vragen:

 • Een HBO-opleiding in Life Sciences of Analytische richting.
 • Ervaring met GMP is een must.
 • Jij ziet kwaliteit als jouw handelsmerk.
 • Je duikt enthousiast in projecten en verdiept je grondig in de materie.
 • Jouw communicatievaardigheden zijn net zo scherp als je kwaliteitscontroles.

Jouw persoonlijkheid

Contentieus? Check.
Gedisciplineerd? Check.
Stressbestendig? Double check!

Jij bent een teamplayer die ook zelfstandig kan schitteren. Je hebt een scherp oog voor kwaliteit en een neus voor verbeteringen. Communicatief sterk, maar ook overtuigend wanneer dat nodig is. Initiatiefrijk en proactief? Jazeker! Je houdt je hoofd koel, zelfs in drukke tijden. 

Wat kun je van ons verwachten

Bij TIO krijg je de kans om te schitteren in een bedrijf dat de gezondheid van mensen vooropstelt. Je krijgt een uitdagende rol waarin je kwaliteit en veiligheid hand in hand laat gaan. Je wordt onderdeel van een gemotiveerd team dat samenwerken hoog in het vaandel heeft staan. En niet te vergeten:

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2773,15 en € 4019,50 op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt.
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  - Premievrij pensioen.
  - Goede reiskostenvergoeding.
  - Een lease fietsplan. Voordelig een fiets rijden, zowel zakelijk als privé.
  - Gezellige gezamenlijke activiteiten, waaronder yoga en bootcamp.
  - Ruime mogelijkheid voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Ben jij klaar om deel uit te maken van onze missie voor veilige en hoogwaardige geneesmiddelen? Stuur ons je CV en een overtuigende motivatiebrief waarin je laat zien waarom jij de perfecte match bent voor deze rol.

Heb je vragen over de functie? Neem gerust contact op met Margriet Edelman (Team Leader Quality Incoming Goods), via telefoonnummer 0186 286 208.

Let op: de vacature sluit zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden. Wacht dus niet te lang met solliciteren. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen als waardevolle aanvulling.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

 


Volg jij ons al op social media?


 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

Ilona de Koning

  +31 186 286 174

  +31 6 26986820

   recruitment@tiofarma.nl