QA / QC Packaging Specialist

 

       Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Goede ideeën bij een patiënt krijgen doen we niet alleen.

TIO, een farmaceutische fabrikant in Oud-Beijerland, werkt samen met haar partners aan het proces 'van idee naar patiënt'. Dit zorgt voor een zeer uitgebreid pakket aan producten.
Met zo'n 400 generalisten en specialisten leveren wij op een innovatieve manier maatwerk zodat iedereen toegang heeft tot de juiste medicijnen. Wij zijn betrokken in de samenleving en leveren een grote inspanning om een betrouwbare partner te zijn. Dat vinden wij belangrijk!

In ruim 25 jaar hebben we als nuchter en gezond familiebedrijf een team gevormd waarmee we streven het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt te leveren. Iedere collega vormt hierin een cruciale schakel. 
TIO is ambitieus en investeert continu in ontwikkeling van onze faciliteiten en van onze mensen. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit is belangrijk voor onze producten én voor onze mensen.

Wij leren van vandaag en proberen het elke dag een beetje beter te doen.

Wij zoeken voor ons team een QA / QC Packaging Specialist.

Jij bent verantwoordelijk voor het doorontwikkelen en implementeren van keuringsbeleid van diverse verpakkingsmaterialen en devices. Dit beleid zal onder jouw veranwoordelijkheid worden doorgevoerd in een operationeel QC lab met als primaire taak om de keuringen van verpakkingsmaterialen en devices uit te voeren.

Word jij laaiend enthousiast van verpakkingen en wil je samen met ons een beter beleid ontwikkelen en implementeren? Fungeer jij goed als sparringpartner voor proces engineering, R&D en QC op het gebied van design-technische en operationele verpakkingsvraagstukken? Durf jij de verantwoordelijkheid aan om beleid op te stellen en te ontwerpen voor de kwaliteitscontroles van verpakkingen? Samen met de technisch specialisten ben je verantwoordelijk voor de implementatie van dit nieuwe proces.

Jij houdt van de dynamiek die deze functie je biedt. Je vindt het leuk om in een farmaceutische omgeving te werken en je communicatieve vaardigheden in te zetten om jouw plannen te realiseren. Binnen TIO willen we graag onze processen rondom verpakkingen naar een hoger niveau tillen en daar hebben we jou voor nodig! Daarnaast bieden we je graag de mogelijkheid om mee te denken hoe we jouw werk een permanente plaats binnen de organisatie gaan geven.

Wat ga je doen?

 • Je ontwikkelt en implementeert beleid voor kwaliteitscontrole op verpakkingsmaterialen.
 • Je draagt zorg voor de succesvolle introductie van nieuwe verpakkingsstrategieën binnen het opgestelde beleid.
 • Je treedt op als aanspreekpunt voor klant en toeleverancier bij verpakking gerelateerde vraagstukken en bij audits.
 • Je draagt zorg voor de implementatie van global packaging en farmacopoea standaarden binnen het interne kwaliteitssysteem.
 • Je voert risicoanalyses op verpakkingsgebied uit.

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde master- of bacheloropleiding.
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring (inclusief QA of QC).
 • Je hebt kennis van de GMP-omgeving.
 • Je bent een zelfstarter.
 • Je hebt ervaring met het opzetten van beleid en de implementatie daarvan.

Wat kun je van ons verwachten

 • Een bruto maandsalaris tussen € 3.568 en € 6.620 op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt.
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  - Premievrij pensioen.
  - Goede reiskostenvergoeding,
  - Gezellige gezamenlijke activiteiten, waaronder yoga en bootcamp.
  - Een lease fietsplan. Voordelig een fiets rijden, zowel zakelijk als privé.
  - Ruime mogelijkheid voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Voor functie inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Andreas Tio (Senior Director Business Development). Hij is te bereiken op 0186 286 166.

We kijken uit naar een persoonlijke kennismaking!

Mochten we voor de sluitingsdatum al de geschikte kandidaat hebben gevonden, dan zal de vacature niet langer vacant zijn.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?


 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

    Ilona de Koning

      +31 186 286 174

       recruitment@tiofarma.nl