Quality Events Officer

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Goede ideeën bij een patiënt krijgen doen we niet alleen.

TIO, een farmaceutische fabrikant in Oud-Beijerland, werkt samen met haar partners aan het proces 'van idee naar patiënt'. Dit zorgt voor een zeer uitgebreid pakket aan producten.
Met zo'n 400 generalisten en specialisten leveren wij op een innovatieve manier maatwerk zodat iedereen toegang heeft tot de juiste medicijnen. Wij zijn betrokken in de samenleving en leveren een grote inspanning om een betrouwbare partner te zijn. Dat vinden wij belangrijk!

In ruim 25 jaar hebben we als nuchter en gezond familiebedrijf een team gevormd waarmee we streven het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt te leveren. Iedere collega vormt hierin een cruciale schakel. 
TIO is ambitieus en investeert continu in ontwikkeling van onze faciliteiten en van onze mensen. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit is belangrijk voor onze producten én voor onze mensen.

Wij leren van vandaag en proberen het elke dag een beetje beter te doen.

Wat ga je doen?

Wegens de voortdurende groei van onze afdeling en om de continuïteit van de werkzaamheden te kunnen garanderen, zijn we op zoek naar een toegewijde Quality Events Officer om ons team Quality Events te versterken.

In deze functie ben je lid van het Quality Events-team, bestaande uit vier collega's, en rapporteer je aan de  Team Leader Quality Events. Je werkzaamheden worden tijdens reguliere kantooruren op ons kantoor uitgevoerd.

Samen dragen jullie de verantwoordelijkheid voor het actueel houden en, waar mogelijk, verbeteren van ons kwaliteitsmanagementsysteem. We verwachten een proactieve benadering en voortdurende inzet om mogelijkheden te vinden ter verbetering van onze processen en productkwaliteit. Enkele van de taken in deze rol omvatten:

 • Adequaat en tijdig beoordelen en afhandelen van deviaties, OOS-situaties, CAPA's, changes en klachten in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving, en volgens de eisen en wensen van de klant.
 • Onderzoek van afwijkingen, inclusief de identificatie van de root cause.
 • Toezicht houden op de juiste melding en afhandeling van afwijkingen door verschillende afdelingen en medewerkers.
 • Rapportage van zowel kritische afwijkingen als herhaaldelijk voorkomende afwijkingen.
 • Verantwoordelijk voor het opstellen van kwalitatief hoogwaardige Risk Assessments.
 • Zekerstellen dat de juiste correctieve en/of preventieve maatregelen worden geformuleerd, genomen, geëvalueerd, en tijdig uitgevoerd.
 • Beoordelen van de gegrondheid van klachten van klanten op kwaliteit technisch gebied.
 • Formuleren en tijdig uitvoeren van passende acties.
 • Leveren van ondersteuning aan gevestigde apothekers of QP's op het gebied van kwaliteit.
 • Deelnemen aan zowel interne als externe audits.
 • Actieve deelname aan verbeterprojecten en het leveren van vak gerelateerde input.

Jouw profiel

 • Een afgeronde HBO+ / WO-opleiding in farmacie of een andere relevante life science studierichting.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, met bewezen ervaring in GMP.

Gewenste Eigenschappen voor deze Functie

 • Grondig en Consciëntieus: Je hebt oog voor detail, streeft naar nauwkeurigheid en hebt een sterke focus op kwaliteit.
 • Georganiseerd en Disciplinair: Je kunt effectief plannen, organiseren en je werk structureren. Discipline in je werk is vanzelfsprekend.
 • Flexibel en Samenwerkingsgericht: Je bent in staat om soepel te schakelen tussen verschillende taken en kunt bijspringen wanneer dat nodig is. Je bent een uitstekende teamspeler en hebt de vaardigheid om anderen te overtuigen wanneer de situatie daarom vraagt.
 • Stressbestendigheid: Je behoudt je kalmte en presteert goed, zelfs in drukke of uitdagende situaties.
 • Initiatiefrijk en Proactief: Je hebt een proactieve benadering en kunt innovatieve verbeteringen voorstellen.
 • Besluitvaardigheid: Je bent in staat om doelgerichte beslissingen te nemen, actie te ondernemen en standpunten duidelijk te formuleren.
 • Probleemoplossend Vermogen: Je herkent belangrijke informatie, legt verbanden tussen gegevens en vindt creatieve en effectieve oplossingen voor uiteenlopende uitdagingen.

Deze eigenschappen zijn van cruciaal belang omdat ze de kern vormen van ons werk bij de kwaliteitsafdeling van TIO. We hebben een onwrikbare toewijding om ervoor te zorgen dat het geneesmiddel dat we produceren, de hoogste kwaliteitsnormen handhaaft om de veiligheid van patiënten te waarborgen. Deze eigenschappen stellen ons in staat om consistent hoogwaardige resultaten te leveren, zelfs onder druk, en om effectief samen te werken en te communiceren. Ze moedigen voortdurende procesverbetering aan en stellen ons in staat om problemen op te lossen ter bevordering van kwaliteit en naleving.

Wat kun je van ons verwachten

 • Een bruto maandsalaris tussen € 3311,80 en € 5565,10  op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt.
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  - Premievrij pensioen.
  - Goede reiskostenvergoeding.
  - Een lease fietsplan. Voordelig een fiets rijden, zowel zakelijk als privé.
  - Gezellige gezamenlijke activiteiten, waaronder yoga en bootcamp.
  - Ruime mogelijkheid voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Voor  vragen kun je contact opnemen met  Arend Berendsen, Team Leader Quality Events & QP. Hij is te bereiken op 0186 286 413.

We kijken uit naar een persoonlijke kennismaking!

Mochten we voor de sluitingsdatum al de geschikte kandidaat hebben gevonden, dan zal de vacature niet langer vacant zijn.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?


 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

Ilona de Koning

  +31 186 286 174

  +31 6 26986820

   recruitment@tiofarma.nl