Quality Manager Business Development

 

       Oud-Beijerland, Zuid-Holland         

 

Bij TIO produceren we effectieve en veilige geneesmiddelen. Vanuit Oud-Beijerland bedienen we zowel de lokale als de wereldmarkt. Hierbij werken we samen met partners om goede ideeën om te zetten in concrete oplossingen voor patiënten.

De afgelopen 30 jaar hebben we als gezonde en nuchtere familieonderneming een team van 400 medewerkers opgebouwd. Van ontwikkelen naar produceren tot analyseren, iedere dag proberen we het met elkaar nog een stapje beter te doen. Met onze partners spannen we ons in om het juiste medicijn bij de juiste patiënt te krijgen, betrouwbaar en veilig.

TIO is ambitieus. Ontwikkeling is een van onze kernwaarden en daarom investeren we continu in ons team en faciliteiten. Dit heeft als voorlopig resultaat dat de Verenigde Staten nu onze 2e grootste markt zijn. Dit geeft ons vertrouwen om door te gaan op de ingeslagen weg: samen resultaatgericht ontwikkelen!

Geef jij graag leiding aan een team en ben jij de manager die zowel het team, zichzelf en TIO verder gaat ontwikkelen? Je hebt ruime ervaring met de relevante wet- en regelgeving en weet hier ook op flexibele wijze mee om te gaan. Jij zorgt ervoor dat de introductie van onze nieuwe producten voldoen aan de geldende wet- en regelgeving met betrekking tot farmacie en dat ze snel op de markt komen. Krijg jij energie van kwaliteit, procesverbeteringen, het opstellen van de kwaliteitsstrategie, maar vooral van samenwerken? Dan ben jij de goede match!

Jij bent enthousiast en positief. Je vindt het prettig om samen met anderen doelen te bereiken. Je bent spontaan en open, geïnteresseerd in mensen en legt gemakkelijk contact. Je bent belangstellend en weet het vertrouwen van anderen te winnen. Op een vriendelijke, enthousiaste manier probeer je anderen mee te bewegen in de juiste richting. Je bent iemand met een innovatieve en creatieve geest en geniet van veranderingen en uitdagingen.

Wat ga je doen?

Specifiek voor de afdeling Quality Business Development:

 • Je bent medeverantwoordelijk voor het opstellen van de (compliance en kwaliteits)jaarplannen en strategie.
 • Je stelt procesverbeteringen vast en de benodigde investering.
 • Je beheert het budget en resources gerelateerd tot de afdeling Quality Business Development zodat een optimale en efficiënte bedrijfsvoering wordt gerealiseerd.
 • Je bent medeverantwoordelijk voor het opstellen van ‘Management Review” met de overige Quality Managers en de Director Quality Management & Quality Assurance, zodat optimalisatieplannen en CAPAs worden gedefinieerd om de organisatie compliant te houden met de toepasbare kwaliteitsstandaarden.
 • Je verzekert dat de in te dienen dossiers bij de verschillende overheden compliant zijn met de wetgeving, dit in overleg met de Teamleader Business Development.
 • Je bent eindverantwoordelijk voor eindtargets van de afdeling.
 • Je bent verantwoordelijk voor het tot stand brengen en onderhouden van effectieve werkrelaties met de verschillende in- en externe zakenpartners en om te zorgen voor afstemming van doelstellingen en deliverables.
 • Je zorgt dat er continuïteit is in QA-vertegenwoordiging tijdens contact met derde partijen (FDA, IGJ, klanten, leveranciers) en bent betrokken bij inspectievoorbereidingen en inspecties.

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde wo-opleiding Farmacie of een vergelijkbare studierichting.
 • Je hebt minimaal 5-10 jaar ervaring in de farmaceutische industrie of een bereidingsapotheek.
 • Je hebt ruime ervaring met leidinggeven aan een team.

Wat kun je van ons verwachten

 • Een bruto maandsalaris tussen € 5.097,- en € 8.226,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt.
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  - Premievrij pensioen.
  - Goede reiskostenvergoeding.
  - Een lease fietsplan. Voordelig een fiets rijden, zowel zakelijk als privé.
  - Gezellige gezamenlijke activiteiten, waaronder yoga en bootcamp.
  - Ruime mogelijkheid voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Voor functie inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Martine Tratsaert, Director Quality Management. Zij is te bereiken op 0186 286 000.

We kijken uit naar een persoonlijke kennismaking!

Mochten we voor de sluitingsdatum al de geschikte kandidaat hebben gevonden, dan zal de vacature niet langer vacant zijn.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?


 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

    Nathalia Denz

      +31 186 286 178

       recruitment@tiofarma.nl