Senior Operator Assembly/Packaging - Nasal Spray

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Bij TIO produceren we effectieve en veilige geneesmiddelen. Vanuit Oud-Beijerland bedienen we zowel de lokale als de wereldmarkt. Hierbij werken we samen met partners om goede ideeën om te zetten in concrete oplossingen voor patiënten.

De afgelopen 30 jaar hebben we als gezonde en nuchtere familieonderneming een team van 400 medewerkers opgebouwd. Van ontwikkelen naar produceren tot analyseren, iedere dag proberen we het met elkaar nog een stapje beter te doen. Met onze partners spannen we ons in om het juiste medicijn bij de juiste patiënt te krijgen, betrouwbaar en veilig.

TIO is ambitieus. Ontwikkeling is een van onze kernwaarden en daarom investeren we continu in ons team en faciliteiten. Dit heeft als voorlopig resultaat dat de Verenigde Staten nu onze 2e grootste markt zijn. Dit geeft ons vertrouwen om door te gaan op de ingeslagen weg: samen resultaatgericht ontwikkelen!

Bij TIO, een vooraanstaande fabrikant van geneesmiddelen in Nederland, zijn we volop in beweging. We hebben ultramoderne fabrieken voor crèmes en zalven die producten leveren in Nederland, een groot deel van Europa en de Amerikaanse markt. Maar we staan nu voor een opwindende uitdaging: de bouw van een splinternieuwe fabriek voor nasal sprays. Deze nieuwe fabriek wordt volledig automatisch en state-of-the-art, en we hebben een team van gepassioneerde pioniers nodig om dit mogelijk te maken. Samen gaan we de toekomst van ons bedrijf vormgeven, en daarom zijn we op zoek naar een Senior Operator Assembly/Packaging Nasal Spray.

Jouw werkplek

Bij TIO is er niet geheel sprake van een gespreid bedje. We zijn de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid en we blijven groeien. Deze groei biedt volop kansen voor mensen die zich willen blijven ontwikkelen. Maar het brengt ook uitdagingen met zich mee, met name de druk om vanaf het begin kwaliteit te leveren en meer eigenaarschap binnen het team te creëren. Onze nieuwe afdeling Nasal Spray, aan de verpakkingskant, moet nog worden opgezet en jij kunt hierin een cruciale rol spelen.

Jouw werkzaamheden in een notendop

Als Senior Operator Assembly/Packaging zul je een leidende rol spelen bij het opzetten van onze nieuwe afdeling Nasal Spray. Deze afdeling zal bestaan uit toegewijde operators en splinternieuwe apparatuur voor het vullen, assembleren en verpakken van neusspray-apparaten. Jouw specialisatie ligt in het assembly- en packaging-proces van deze apparaten, waarbij medicinale producten worden geassembleerd in de nasal spray-device en uiteindelijk verpakt. Je bent verantwoordelijk voor de aanschaf, testen en implementatie van nieuwe productieapparatuur, evenals voor het trainen van medewerkers en het bijdragen aan continue procesverbetering. Samen met jou en je nieuwe team gaan we onze afdeling verder professionaliseren en uitbouwen.

Om je werk goed te kunnen doen, zul je nauw samenwerken met verschillende afdelingen en je team actief leiden om verbeteringen door te voeren en te voldoen aan de bedrijfsdoelstellingen.

Jouw persoonlijkheid

Om succesvol te zijn in deze functie dien je te beschikken over sterke communicatieve vaardigheden, een kritische instelling en nauwkeurigheid, en bovendien moet je altijd gericht zijn op het identificeren van mogelijke oplossingen en kansen. Je bent iemand die problemen effectief oplost en beslissingen zelfstandig neemt. Daarnaast beschik je over een positieve en flexibele houding, met een sterke focus op kwaliteit.

Dit is wat wij vragen

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Technisch inzicht.
 • Ervaring binnen een GMP-omgeving.
 • Opleiding Farmaceutisch Vakman (of bereid dit te halen).
 • Opleiding Farmaceutisch Technicus Algemeen (of bereid dit te halen).
 • Positieve, flexibele houding met focus op kwaliteit.
 • Zelfstandig beslissingen nemen en problemen oplossen.
 • Fulltime beschikbaar.
 • In staat om batch review van protocollen te doen (of bereid om dit te leren).

Om de functie van Senior Operator goed in te kunnen vullen, ben je communicatief vaardig, kritisch, nauwkeurig en denk je in mogelijkheden.

Wat kun je van ons verwachten

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.925,- en € 4.241,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt.
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  - Premievrij pensioen.
  - Goede reiskostenvergoeding.
  - Een lease fietsplan. Voordelig een fiets rijden, zowel zakelijk als privé.
  - Gezellige gezamenlijke activiteiten, waaronder yoga en bootcamp.
  - Ruime mogelijkheid voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Interesse?

Heb je interesse in deze uitdagende rol als Senior Operator Assembly/Packaging Nasal Spray en wil je meewerken aan de realisatie van onze gloednieuwe nasal spray fabriek? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar ons. Voor functie inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Mark Jochims (Manager Operations Nasal Spray) op 0186 286 213.

Wacht niet te lang, want als we de geschikte kandidaat eerder vinden, zal de vacature niet langer vacant zijn. We kijken uit naar je sollicitatie!

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv's andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?


 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

Ilona de Koning

  +31 186 286 174

  +31 6 26986820

   recruitment@tiofarma.nl