Technical Project Leader

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Bij TIO produceren we effectieve en veilige geneesmiddelen. Vanuit Oud-Beijerland bedienen we zowel de lokale als de wereldmarkt. Hierbij werken we samen met partners om goede ideeën om te zetten in concrete oplossingen voor patiënten.

De afgelopen 30 jaar hebben we als gezonde en nuchtere familieonderneming een team van 400 medewerkers opgebouwd. Van ontwikkelen naar produceren tot analyseren, iedere dag proberen we het met elkaar nog een stapje beter te doen. Met onze partners spannen we ons in om het juiste medicijn bij de juiste patiënt te krijgen, betrouwbaar en veilig.

TIO is ambitieus. Ontwikkeling is een van onze kernwaarden en daarom investeren we continu in ons team en faciliteiten. Dit heeft als voorlopig resultaat dat de Verenigde Staten nu onze 2e grootste markt zijn. Dit geeft ons vertrouwen om door te gaan op de ingeslagen weg: samen resultaatgericht ontwikkelen!

Wat ga je doen

Ben jij een gedreven projectleider met een engineering achtergrond met een passie voor projectleiding en technische uitdagingen? Wil je deel uitmaken van een dynamisch en multicultureel team binnen de farmaceutische industrie? Dan hebben wij de perfecte positie voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste projectleider met een engineering achtergrond met een scherp oog voor detail en een planmatige aanpak, die klaar is om als Technisch Projectleider aan de slag te gaan. Als jij energiek, resultaatgericht en organisatiesensitief bent, lees dan snel verder en ontdek jouw toekomstige rol als Technisch Projectleider bij ons team.

Jouw werkzaamheden in een notendop

Als Technisch Projectleider bij TIO heb je een veelzijdige rol. Je bent de drijvende kracht achter het verwerven, implementeren en mogelijk modificeren van productieapparatuur voor de farmaceutische productie. Je hebt oog voor detail en behoudt tegelijkertijd het totaaloverzicht om je projecten effectief te sturen.

Jouw werkplek

Je zult deel uitmaken van ons informele, multiculturele engineeringteam, bestaande uit verschillende soorten engineers, projectleiders en validatiespecialisten. Samen werken we aan de verbetering, verwerving en implementatie van productieapparatuur in een boeiende omgeving. Onze familiaire cultuur bij TIO zorgt ervoor dat je je snel thuis zult voelen en gewaardeerd wordt als een waardevol lid van onze groeiende familie.

Jouw profiel

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het verwerven en implementeren van productieapparatuur in de farmaceutische of FMCG-industrie.
 • Je hebt meegewerkt als zelfstandig engineering teamlid aan grote projecten (> € 1.000.000)  of bent zelfstandig verantwoordelijk geweest als projectleider voor kleinere projecten tot b.v. € 100.000,-.
 • Jouw technische kennis van productieapparatuur is solide en goed gefundeerd.
 • Je hebt een relevante technische opleiding op MBO+ niveau, zoals werktuigbouwkunde.
 • Communicatief vaardig, je beheerst zowel Nederlands als Engels op technisch niveau.
 • Kennis van het gehele Commissioning & Qualification traject en GMP-regime is een pluspunt.

Jouw persoonlijkheid

Je bent een geboren leider met een planmatige en toekomstgerichte denkwijze. Risico's zie je al van mijlenver aankomen en je bent proactief in het anticiperen hierop. Je schakelt moeiteloos tussen technische details en het bredere overzicht, en je bent in staat om organisatorisch sensitief te opereren in een multidisciplinair team. Flexibel en verbindend, je hebt een open persoonlijkheid die impact maakt binnen het geheel.

Wat kun je van ons verwachten

Bij TIO word je gewaardeerd en gezien voor je inzet en resultaten. Je maakt deel uit van een groeiend bedrijf waar techniek steeds belangrijker wordt. Je krijgt de kans om leiding te geven aan projecten van middelgrote tot grote omvang, waarbij je een impact hebt op de lange termijn. Bovendien werk je in een omgeving waarin je samenwerking en initiatief worden aangemoedigd.

 • Een bruto maandsalaris tussen € 3.764,- en € 5.871,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt.
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  - Premievrij pensioen.
  - Goede reiskostenvergoeding.
  - Een lease fietsplan. Voordelig een fiets rijden, zowel zakelijk als privé.
  - Gezellige gezamenlijke activiteiten, waaronder yoga en bootcamp.
  - Ruime mogelijkheid voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Ben jij de Technisch Projectleider die wij zoeken? Sta je te popelen om projecten te leiden, technische uitdagingen aan te gaan en impact te maken in de farmaceutische productie? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen als ons nieuwste teamlid en samen successen te boeken bij TIO

Heb je vragen over de functie? Neem gerust contact op met Bart Gillis (Manager Technical Solutions), via telefoonnummer  06-83967128.

Let op: de vacature sluit zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden. Wacht dus niet te lang met solliciteren. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen als waardevolle aanvulling.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv's andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.


Volg jij ons al op social media?


 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

Nathalia Denz

  +31 186 286 178

  +31 6 26986820

   recruitment@tiofarma.nl