Utility & Buildings Engineer

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Goede ideeën bij een patiënt krijgen doen we niet alleen.

TIO, een farmaceutische fabrikant in Oud-Beijerland, werkt samen met haar partners aan het proces 'van idee naar patiënt'. Dit zorgt voor een zeer uitgebreid pakket aan producten.
Met zo'n 400 generalisten en specialisten leveren wij op een innovatieve manier maatwerk zodat iedereen toegang heeft tot de juiste medicijnen. Wij zijn betrokken in de samenleving en leveren een grote inspanning om een betrouwbare partner te zijn. Dat vinden wij belangrijk!

In ruim 25 jaar hebben we als nuchter en gezond familiebedrijf een team gevormd waarmee we streven het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt te leveren. Iedere collega vormt hierin een cruciale schakel. 
TIO is ambitieus en investeert continu in ontwikkeling van onze faciliteiten en van onze mensen. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit is belangrijk voor onze producten én voor onze mensen.

Wij leren van vandaag en proberen het elke dag een beetje beter te doen.

Wat ga je doen?

Ben jij een praktisch ingestelde engineer met een Rotterdamse mentaliteit? Heb je ervaring met het beheren van gebouw gebonden installaties en ben je analytisch en communicatief sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Utility & Buildings Engineer kom je terecht in een energiek en multidisciplinair technisch team dat samenwerkt om productieprocessen soepel te laten verlopen.

Jouw werkzaamheden in een notendop

Je bent de motor achter het soepel functioneren van geconditioneerde ruimtes gebouwen en utilities. Vanuit een praktische instelling en analytische blik, speur je naar knelpunten in processen en techniek en bied je duurzame oplossingen. Je schrikt niet terug voor flexibele werkuren, omdat jij begrijpt dat soms een extra inspanning nodig is. Met jouw sterke communicatieve vaardigheden neem je zowel interne als externe stakeholders mee in verbetertrajecten, waarbij je zowel sturend als dienend optreedt.

Jouw werkplek

Met één voet op de vloer en één voet op kantoor, bevind je je in een dynamische omgeving waar operationele uitvoering hand in hand gaat met technische expertise. Je werkt nauw samen met monteurs, engineers, werkvoorbereiders en externe partijen om de geconditioneerde ruimtes gebouw- en utility systemen te optimaliseren en te onderhouden. Het team staat bekend om hun toewijding en bereidheid om elkaar te ondersteunen.

Jouw profiel

 • Minimaal 3 jaar ervaring in het beheren van gebouw gebonden installaties zoals luchtbehandeling, watersystemen, perslucht en drukhuishouding.
 • Ervaring binnen farma of FMCG omgeving, waardoor je bekend bent met kwaliteitseisen en ernaar kunt handelen.
 • Voor deze functie is GMP- en Farma-ervaring een vereiste.
 • Analytische geest om knelpunten te ontdekken en verbeteringen te initiëren.
 • Flexibele instelling, bereidheid tot incidenteel overwerken en weekenddiensten.
 • Sterke communicatieve vaardigheden om veranderingen intern en extern te stimuleren.
 • Ervaring met maintenance engineering activiteiten waarbij op basis van proces, technische en data-analyse de onderhoudsaanpak van bestaande apparatuur en gebouw gebonden installaties TIO breed geoptimaliseerd wordt.

Jouw persoonlijkheid

Jij bent de pragmatische doener die we zoeken. Jouw Rotterdamse mentaliteit staat voor aanpakken en resultaten boeken. Je hebt oog voor detail en houdt altijd het grotere plaatje in gedachten. Met jouw communicatiekracht weet je anderen te enthousiasmeren voor verbeteringen en kun je tactisch schakelen tussen verschillende rollen binnen het team.

Wat kun je van ons verwachten

Als Utility & Buildings Engineer kom je terecht in een hecht team waarin jouw initiatief en expertise gewaardeerd worden. Het gaat om een nieuwe functie binnen TIO, waardoor je de ruimte krijgt om je functie zelf vorm te geven samen met de Manager TS en de manager Buildings & utilitys en hebt veel vrijheid in je handelen. Jouw impact strekt zich uit over meerdere afdelingen en draagt bij aan de verbetering van processen op de middellange termijn.

 • Een bruto maandsalaris tussen € 3568,00  en € 5565,10  op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt.
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  - Premievrij pensioen.
  - Goede reiskostenvergoeding.
  - Een lease fietsplan. Voordelig een fiets rijden, zowel zakelijk als privé.
  - Gezellige gezamenlijke activiteiten, waaronder yoga en bootcamp.
  - Ruime mogelijkheid voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons gedreven team en bij te dragen aan het soepel laten verlopen van productieprocessen? Solliciteer dan direct en vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze rol. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Heb je vragen over de functie? Neem gerust contact op met Joost van der Kooij (Buildings & Utilities Manager), via telefoonnummer 0186 286 181.

Let op: de vacature sluit zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden. Wacht dus niet te lang met solliciteren. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen als waardevolle aanvulling.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv's andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.


Volg jij ons al op social media?


 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

Ilona de Koning

  +31 186 286 174

  +31 6 26986820

   recruitment@tiofarma.nl