Validation Engineer

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Bij TIO, producent van geneesmiddelen in Oud-Beijerland, ontwikkelen we ons van fabrikant met een breed aanbod voor lokale markten tot specialist met een selectief aanbod voor markten over de hele wereld. In alle gevallen werken we samen met partners om goede ideeën om te zetten in concrete oplossingen voor patiënten. 

In de afgelopen 30 jaar hebben we als gezond familiebedrijf een team van meer dan 400 generalisten en specialisten opgebouwd dat ontwikkelt, formuleert, produceert en analyseert om het iedere dag samen beter te doen. Met onze partners - of dat nu de apotheek op de hoek, een generiek bedrijf voor een Europese markt of een innovatief wereldwijd opererend farmaceutisch bedrijf is - spannen we ons in om op betrouwbare wijze het juiste medicijn tijdig bij de juiste patiënt te krijgen. 

We geven invulling aan onze ambitie door continue te investeren in onze mensen en onze faciliteiten. Dankzij recente goedkeuringen van de FDA, zijn de Verenigde Staten een belangrijke markt geworden. Hierdoor hebben we het vertrouwen door te gaan op de ingeslagen weg: op maatschappelijk verantwoorde wijze invulling geven aan onze unieke positie in de lokale markten en het ontwikkelen en produceren van gespecialiseerde geneesmiddelen voor partners over de hele wereld. Altijd met oog voor de patiënt aan het einde van de (productie-)lijn. 

TIO: Samen resultaatgericht ontwikkelen 

Wat ga je doen?

Ben jij een gedreven professional met een passie voor nauwkeurigheid en een scherp oog voor detail? Krijg je een kick van gestructureerd werken en het plannen van prioriteiten? Heb je een kritische kijk op processen en documentatie? En niet te vergeten, ben je helemaal thuis in de technische wereld, vooral binnen de farmaceutische sector? Dan hebben wij dé functie voor jou! We zijn op zoek naar een enthousiaste Validatie Engineer om ons energieke team te versterken en te helpen groeien. Lees snel verder om te ontdekken wat deze rol inhoudt.

Jouw werkplek - Een dynamische omgeving voor groei en samenwerking
Stel je voor: een klein, informeel team van toegewijde validatiemedewerkers, die zich inzetten in een groter maintenance- en engineeringverband. Dat is waar jij terecht komt! Jouw werkplek bevindt zich dicht bij de werkvloer, waar je in nauw contact staat met verschillende disciplines, waaronder de Quality en Production afdelingen. Je zult een essentiële schakel vormen in het proces en ongeveer 70% van je tijd besteden aan kantoorwerk, terwijl je de resterende 30% hands-on op de werkvloer zult doorbrengen voor onder andere herkwalificatie.

Jouw werkzaamheden in een notendop - Impact maken door validatie
Als Validatie Engineer ben je verantwoordelijk voor de herkwalificatie van ruimtes en periodieke review van productieapparatuur. Je leert on the job van de ervaren Validatie Specialist en houd je bezig met het bijhouden van ontwikkelingen en kennis binnen TIO door gesprekken met collega's van andere afdelingen. Indien nodig ondersteun je de Validatie Specialist bij diverse kwalificaties en andere aangelegenheden.

Verder ben je als validatie engineer verantwoordelijk voor de herkwalificatie van de geconditioneerde ruimtes. Je zorgt dat de herkwalificatie van de productieafdelingen (half)jaarlijks worden uitgevoerd. Dit kan plaatsvinden op een vrijdag eind van de dag of in het weekend.

Voor de periodieke review toon je aan dat apparatuur, na 1 jaar of 5 jaar in gebruik, in gevalideerde status is gebleven. Je verzamelt de informatie uit diverse bronnen voor het samenstellen van een rapport. Indien er afwijkingen zijn, kan er geadviseerd worden om een herkwalificatie uit te voeren van het apparaat.

Voor de kwalificatie verzamel je onder supervisie van de validatie specialist de benodigde gegevens volgens regelgeving en productspecificaties, je verwerkt ruwe data in rapporten en stelt kwalificatieprotocollen (IQ, OQ, PQ) en rapporten op. Daarnaast coördineer, voer je uit en rapporteer je over kwalificaties van productiesystemen Je draagt bij aan het in stand houden van de gevalideerde status van apparatuur en biedt informatie en ondersteuning bij apparatuur storingen.

Jouw profiel

Dit is wat wij vragen - Jouw ervaring en passie

 • Voor deze rol is enige ervaring in het vakgebied noodzakelijk, en specifieke ervaring met herkwalificatie is een sterke pré.
 • Een achtergrond in een chemische of technische richting op mbo-niveau is vereist, samen met ervaring in productieprocessen en kwaliteitssystemen, bij voorkeur binnen de farmaceutische, chemische- of voedingsmiddelenindustrie.
 • Je hebt een proactieve houding, een teamgeest en bent in staat om opdrachten aan te pakken én verbeteringen aan te dragen.

Jouw persoonlijkheid - Gedreven, nieuwsgierig en resultaatgericht

 • Wij zoeken iemand met een gedreven en energieke persoonlijkheid.
 • Je bent nauwkeurig en hebt een scherp oog voor detail, en je kunt gestructureerd en planmatig werken.
 • Je hebt niet alleen affiniteit met techniek, maar je kunt je ook inleven in de technische omgeving binnen de farmaceutische industrie.
 • Je bent niet bang om je eigen mening te delen en werkt graag in een team dat streeft naar resultaat.

Wat kun je van ons verwachten

Bij ons krijg je de kans om deel uit te maken van een informeel team, waar jouw inbreng wordt gewaardeerd en waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Je zult nauw samenwerken met ervaren professionals, waaronder een Senior Validatie Specialist, die jouw groei en succes ondersteunt. Je krijgt de verantwoordelijkheid om kwalificaties van productiesystemen en ruimten te realiseren volgens protocollen, en je zult bijdragen aan het verbeteren van processen. We bieden een competitief salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de kans om een echte impact te maken binnen onze organisatie.

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2985,25  en € 4406,95 op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt.
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  - Premievrij pensioen.
  - Goede reiskostenvergoeding.
  - Een lease fietsplan. Voordelig een fiets rijden, zowel zakelijk als privé.
  - Gezellige gezamenlijke activiteiten, waaronder yoga en bootcamp.
  - Ruime mogelijkheid voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Als jij enthousiast bent geworden over deze uitdagende rol als Validatie Engineer binnen ons dynamische team, aarzel dan niet en stuur ons je sollicitatie. We kijken er naar uit om jouw carrière verder vorm te geven en samen successen te behalen!

Heb je vragen over de functie? Neem gerust contact op met Naveen Sanker Sing (Team Leader Maintenance & Technical Administration), via telefoonnummer 0186 286 432.

We kijken uit naar een persoonlijke kennismaking!

Let op: de vacature sluit zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden. Wacht dus niet te lang met solliciteren. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen als waardevolle aanvulling.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv's andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?


 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

Ilona de Koning

  +31 186 286 174

  +31 6 26986820

   recruitment@tiofarma.nl