Validatie Specialist Engineering

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Goede ideeën bij een patiënt krijgen doen we niet alleen.

TIO, een farmaceutische fabrikant in Oud-Beijerland, werkt samen met haar partners aan het proces 'van idee naar patiënt'. Dit zorgt voor een zeer uitgebreid pakket aan producten.
Met ruim 350 experts leveren wij op een innovatieve manier maatwerk zodat iedereen toegang heeft tot de juiste medicijnen. Wij zijn betrokken in de samenleving en leveren een grote inspanning om een betrouwbare partner te zijn. Dat vinden wij belangrijk!

In ruim 25 jaar hebben we als nuchter en gezond familiebedrijf een team gevormd waarmee we streven het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt te leveren. Iedere collega vormt hierin een cruciale schakel. 
TIO is ambitieus en investeert continu in ontwikkeling. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit is belangrijk voor onze producten én voor onze mensen.

Wij leren van vandaag en proberen het elke dag een beetje beter te doen.

Wat ga je doen?

Binnen de afdeling Technical Solutions (TS) vinden C&Q (Commissioning & Qualification) activiteiten plaats bij de verwerving van productieapparatuur. Cleaning validatie, softwarevalidatie en procesvalidatie valt buiten de scope van deze functie.

In de functie van Validatie Specialist ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse C&Q activiteiten m.b.t. productieapparatuur om aantoonbaar onder GMP regime te kunnen produceren.

Je hebt een vakinhoudelijke coördinerende rol naar validatiecollega’s binnen Technical Solutions. Je stemt de voortgang van validatiezaken af binnen Technical Solutions en je overlegt met collega’s en de leiding van andere afdelingen hoe het validatieproces verloopt en eventueel verbeterd kan worden. Je werkt mee aan de optimalisatie van validatie policy’s, SOP’s, werkinstructies en standaard formulieren.

Je ondersteunt de verschillende projectleiders bij de verwerving van productieapparatuur. Je hebt in een vroeg stadium contact met engineers en leveranciers voor de inhoudelijke afstemming van FAT en SAT documenten.

Resultaatgericht, planmatig samenwerken is je tweede natuur. Hiermee bereik je dat je validatieactiviteiten voorspelbaar, transparant, afgestemd en op tijd opgeleverd worden aan de projectleiders en de kwaliteisafdeling. Je hebt overzicht en organisatiesensitiviteit.

 • Uitvoeren en afstemmen van C&Q activiteiten bij de verwerving van productieapparatuur met betrokkenen;
 • Proces optimalisatie van validatieactiviteiten binnen de afdeling en erbuiten;
 • Kennis hebben van de ontwikkeling van techniek van het vakgebied en leveranciers op deze markt.

Jouw profiel

 • Relevante HBO opleiding;
 • Medior/senior level; minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring in het uitvoeren van C&Q activiteiten binnen de farmacie;
 • Kennis hebben van het gehele validatie/kwalificatie traject van productieapparatuur onder GMP regime;
 • Planmatig kunnen werken, sturen en communiceren;
 • Daar waar nodig collega’s kunnen ontzorgen;
 • In staat om met tegengestelde belangen om te gaan en hierbij de planning niet uit het oog verliezen;
 • In dit krachtenveld resultaatgericht blijven zodat op tijd en binnen gestelde doelen geleverd wordt;
 • Goede beheersing van het Nederlands als het Engels, ook op het technische vakgebied.

Wat kun je van ons verwachten

 • Een marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Geen premies voor jou, TIO betaalt de volledige premie voor jouw pensioen;
 • Het maakt niet uit waar je woont, iedere medewerker krijgt reiskostenvergoeding;
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Onze generalisten en specialisten krijgen de mogelijkheid om zich vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen door trainingen, opleidingen of coaching;
 • In het kader van een gezonde bedrijfscultuur organiseren wij, na werktijd, op dinsdag bootcamp en op donderdag yoga. 

Voor vragen kun je contact opnemen met Bart Gilis, Teamleider Technical Solutions. Hij is te bereiken op +31 186 286 526.

We kijken uit naar een persoonlijke kennismaking!

Mochten we voor de sluitingsdatum al de geschikte kandidaat hebben gevonden, dan zal de vacature niet langer vacant zijn. 

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?
 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

    Dyonne de Graaf - Smit

      +31 186 286 174

       recruitment@tiofarma.nl