Validatie Specialist R&D

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Goede ideeën bij een patiënt krijgen doen we niet alleen.

TIO, een farmaceutische fabrikant in Oud-Beijerland, werkt samen met haar partners aan het proces 'van idee naar patiënt'. Dit zorgt voor een zeer uitgebreid pakket aan producten.
Met ruim 350 experts leveren wij op een innovatieve manier maatwerk zodat iedereen toegang heeft tot de juiste medicijnen. Wij zijn betrokken in de samenleving en leveren een grote inspanning om een betrouwbare partner te zijn. Dat vinden wij belangrijk!

In ruim 25 jaar hebben we als nuchter en gezond familiebedrijf een team gevormd waarmee we streven het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt te leveren. Iedere collega vormt hierin een cruciale schakel. 
TIO is ambitieus en investeert continu in ontwikkeling. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit is belangrijk voor onze producten én voor onze mensen.

Wij leren van vandaag en proberen het elke dag een beetje beter te doen.

Wat ga je doen?

Alle procesvalidatie activiteiten zijn geïntegreerd binnen de afdeling Research & Development (R&D) afdeling. De afdeling R&D biedt inhoudelijke ondersteuning aan de productieafdelingen en begeleidt zowel interne als externe technology transfers. Het sluitstuk van een succesvolle technology transfer is gedurende procesvalidatie vaststellen dat alle vooraf opgestelde kwaliteitseisen van het (tussen)product op een consistente wijze door het proces kunnen worden behaald. Voor de uitbreiding van ons validatie team zijn wij op zoek naar een validatie specialist met aandachtsgebied procesvalidatie. Als validatie specialist zul je je voornamelijk bezighouden met het schrijven van validatieprotocollen, -rapporten en het uitwerken van risicoanalyses. Daarnaast zul je een ondersteunende rol vervullen op het gebied van schoonmaakvalidatie. In de uitvoering van je werkzaamheden zul je nauw contact onderhouden met je directe R&D collega’s voor het vaststellen van relevante CQAs en CPPs en overleg voeren met diverse andere afdelingen zoals Quality Control, Analytical Development, Regulatory Affairs en de verschillende productieafdelingen voor de tijdige realisatie van commerciële producties. Toedieningsvormen waar je voornamelijk mee te maken zult hebben bestaan uit semi-solids, (steriele) vloeibare toedieningsvormen en vaste orale toedieningsvormen.

Als validatie specialist bestaan je werkzaamheden en verantwoordelijkheden onder meer uit:

 • Het opzetten en rapporteren van procesvalidaties volgens het validatie master plan en relevante vigerende regulatoïre guidelines (EU en US) bij het (her)introduceren van nieuwe producten naar de productieafdelingen;
 • Het coördineren en evalueren van de tijdige uitvoering en afronding van (continue) procesvalidatie en verificatie processen;
 • Het bieden van ondersteuning bij het opzetten, uitvoeren en rapporteren van schoonmaakvalidatie en -verificatie;
 • Het optreden als SME gedurende audits.

Jouw profiel

 • Je bent in het bezit van een diploma van een afgeronde technische HBO opleiding of WO bachelor (bijvoorbeeld in de richting van voedseltechnologie, chemische technologie, werktuigbouwkunde);
 • Je hebt (+5 jaar) werkervaring binnen de farmaceutische- of voedingsmiddelenindustrie, óf vergelijkbare, sterk gereguleerde industrie;
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in zowel Engels als Nederlands;
 • Je hebt affiniteit met statische analyses voor monitoring en controle van proces performance en product kwaliteit;
 • Je hebt bij voorkeur kennis en ervaring met GMP, project management en risico analyse methoden (zoals FMEA);
 • Je bent fulltime beschikbaar.

De competenties die je nodig hebt voor deze functie zijn: plannen, zelfstandig organiseren, initiatiefrijk, proactief en kwaliteitsbewustzijn.

Wat kun je van ons verwachten

 • Een marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Geen premies voor jou, TIO betaalt de volledige premie voor jouw pensioen;
 • Het maakt niet uit waar je woont, iedere medewerker krijgt reiskostenvergoeding;
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Onze generalisten en specialisten krijgen de mogelijkheid om zich vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen door trainingen, opleidingen of coaching;
 • In het kader van een gezonde bedrijfscultuur organiseren wij, na werktijd, op dinsdag bootcamp en op donderdag yoga. 

We kijken uit naar een persoonlijke kennismaking!

Mochten we voor de sluitingsdatum al de geschikte kandidaat hebben gevonden, dan zal de vacature niet langer vacant zijn.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?
 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

    Nina Pentreath

      +31 186 286 175

       recruitment@tiofarma.nl