Validation Specialist - R&D

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         

 

Bij TIO produceren we effectieve en veilige geneesmiddelen. Vanuit Oud-Beijerland bedienen we zowel de lokale als de wereldmarkt. Hierbij werken we samen met partners om goede ideeën om te zetten in concrete oplossingen voor patiënten.

De afgelopen 30 jaar hebben we als gezonde en nuchtere familieonderneming een team van 400 medewerkers opgebouwd. Van ontwikkelen naar produceren tot analyseren, iedere dag proberen we het met elkaar nog een stapje beter te doen. Met onze partners spannen we ons in om het juiste medicijn bij de juiste patiënt te krijgen, betrouwbaar en veilig.

TIO is ambitieus. Ontwikkeling is een van onze kernwaarden en daarom investeren we continu in ons team en faciliteiten. Dit heeft als voorlopig resultaat dat de Verenigde Staten nu onze 2e grootste markt zijn. Dit geeft ons vertrouwen om door te gaan op de ingeslagen weg: samen resultaatgericht ontwikkelen!

Bij TIO, een vooraanstaand farmaceutisch bedrijf, draait alles om vooruitgang en optimalisatie. Als Validation Specialist ben je essentieel voor het verbeteren en professionaliseren van ons validatiebeleid. We zoeken gepassioneerde individuen met expertise in procesvalidatie die willen bijdragen aan onze groeiende validatieactiviteiten, zowel op het gebied van traditionele als ongoing proces validatie.

Jouw werkplek

Als proces validatiespecialist ben je werkzaam binnen de afdeling R&D. Binnen deze afdeling van ongeveer 20 man, werk je actief samen binnen een team van vijf validatiespecialisten. Je stapt in een stimulerende omgeving, waar we continu streven naar verbetering en je bijdraagt aan het verfijnen van onze processen.

Jouw werkzaamheden in een notendop

Als Validation Specialist ben je verantwoordelijk voor het opstellen, beoordelen en uitvoeren van risk assessments en validatieprotocollen en -rapporten. Je coördineert en onderhoudt de gevalideerde status van productieprocessen, bent het aanspreekpunt tijdens inspecties en audits, en speelt een sleutelrol in projecten op het gebied van validatie. In de uitvoering van jouw werkzaamheden heb je veel contact met andere vakspecialisten en afdelingen, waaronder productie, QA, R&D, RA en het lab.

Jouw persoonlijkheid

Je bent een zelfstandige en flexibele teamspeler die open staat voor verandering. Met een gestructureerde aanpak en zelfverzekerdheid navigeer je tussen samenwerking met collega's en zelfstandig werken aan toegewezen projecten.

Dit is wat wij vragen

 • Minimaal een afgeronde HBO analytische chemie opleiding of vergelijkbaar.
 • Analytisch vermogen om de kern van complexe problemen te doorgronden en mogelijke consequenties te voorzien.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, afgestemd op verschillende gesprekspartners.
 • Kwaliteitsgericht met het vermogen om constante kwaliteit te waarborgen binnen de geldende normen.
 • Sterke plannings- en organisatievaardigheden om doelen efficiënt te bereiken en prioriteiten te stellen.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een stimulerende werkomgeving met ruimte voor groei, waar jouw inbreng cruciaal is voor verdere ontwikkeling.
 • Flexibiliteit in het indelen van je dag, inclusief de mogelijkheid tot thuiswerken indien er geen lopende validaties, audits of inspecties zijn.
 • Een diverse rol waarin je betrokken bent bij de validatie van een breed scala aan producten.
 • Een teamgerichte benadering waarin samenwerking en individuele projecten hand in hand gaan.

Daarnaast ontvang je een bruto maandsalaris tussen €3493,- en €5211,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt.

 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  - Premievrij pensioen.
  - Goede reiskostenvergoeding.
  - Een lease fietsplan. Voordelig een fiets rijden, zowel zakelijk als privé.
  - Gezellige gezamenlijke activiteiten, waaronder yoga en bootcamp.
  - Ruime mogelijkheid voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Interesse?

Ben jij de gedreven Validation Specialist die ons team wil versterken en bijdragen aan de vooruitgang van onze validatieprocessen? Solliciteer dan nu en breng jouw expertise in bij TIO voor een uitdagende en veelzijdige rol in de farmaceutische industrie.
Voor functie inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Lydia Dijkstra, Validation Specialist. Zij is te bereiken op 0186-286591

Let op: de vacature sluit zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden. Wacht dus niet te lang met solliciteren. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen als waardevolle aanvulling.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?

 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

Ilona de Koning

  +31 186 286 174

  +31 6 26986820

  recruitment@tiofarma.nl